Sizce ben mi art niyetliyim?

Haklısınız galiba.ama bir sorun var işte. Ben yapmazsam ablası yapiyo. Buna ne çare?
Tamam sizinde ihtıyaclarınız yokmu?sızde küçük seylerle dusunulmek istersenız. Madem bır baslangıc yaptınız. Aynı sayfadan devam edın neden olmadıgını bılerek.. Ne yaptınız ne bekledınız vs.. Bısılerı feda etmeden sevın yıpranan siz oluyorsunuz.
İyi bir işe gıtsın ablasıda destek olsun ayakkabıdan daha kalıcı bır destek:)

Ben hep öyle büyüdüm marka falan nedir bilmem. Parama kiyamam açıkçası kendim için. Ama başkalarına geldimi bonkör özellikle esime.

Ben doğum günü mavi jeans Collins zara falan alırdım burun kivirma sin diye. O bana 1 liralık küpe yada kitap alırdı. Ben 4 5 parça o küpe ile yetinirdi. Ancak şuanda ablasının da böyle yapmasıyla. Verdiğim 350 lirayı bir ayda bitirmesi garip gelmisti. Kendime geldimi pazardan en uçuşunu. Zoruma gitmezdi ama artık gidiyor. Hele ki kendine bak çeki düzen ver derken belkide bunu kastediyor. Ben kuaföre bile gitmem.o her hafta berberde. Ne bilim ben niye bu kadar salağım şimdi farkına varıyorum.

Ben hep öyle büyüdüm marka falan nedir bilmem. Parama kiyamam açıkçası kendim için. Ama başkalarına geldimi bonkör özellikle esime.

Ben doğum günü mavi jeans Collins zara falan alırdım burun kivirma sin diye. O bana 1 liralık küpe yada kitap alırdı. Ben 4 5 parça o küpe ile yetinirdi. Ancak şuanda ablasının da böyle yapmasıyla. Verdiğim 350 lirayı bir ayda bitirmesi garip gelmisti. Kendime geldimi pazardan en uçuşunu. Zoruma gitmezdi ama artık gidiyor. Hele ki kendine bak çeki düzen ver derken belkide bunu kastediyor. Ben kuaföre bile gitmem.o her hafta berberde. Ne bilim ben niye bu kadar salağım şimdi farkına varıyorum.
Onlar harcama yapiyor diye sen de yapmak zorunda degilsin gorumcenin karekteri boyle onu oyle kabul edeceksin senden almadigina gore para sorun yok he de gec hava atiyorsa ama esinde is yok. Burda tek suclu esin hem calismiyor hem sana laf ediyor verme para gorumcende bir verir iki verir kocasi lafini eder.

eğer ablası aldıysa niye bozuluyorsunuz ki? sizden çıkan bi para yok sonuçta.

ama eşiniz neden çalışmıyor?

Mutsuz olmak için eve döndüm diyosun yani. Bak ilk günden morelin bozuldu. Bunu neden kendine yapıyorsun bi anlasam. Eşini bırakıp kendine yeni hayat kursan çok mutlu olursun ama yapmıyorsun. Senin eşin adam olmaz kusura bakma. Adam ne iş arıyor ne bişey yüzsüzce eniştesinin parasını yiyor erkek adam utanır!

Bence biraz hassas davranmışsın... Sonuçta alan kişi ablası, bir yabancı değil. Markalı veya markasız önemli değil bence.

Ama işin diğer boyutu, sen neden kendine harcamıyorsun? Eşin berberlere gidiyormuş, seni de eleştiriyormuş. Sen de git kuaförüne. Çok pahalı giyim almak sana saçma geliyorsa da pazardan almak yerine, markaların outlet mağazalarından, sezon sonlarından alışveriş yapabilirsin :KK66:

Evet eşin ne zamandır çalışmıyor, iş arıyor mu? Yani huyu mu böyle yoksa geçici bir durum mu?

Esime gel şu küçük kafede oturalım derdim. Ben sevmiyorum evde oturalım derdi.
Ben hastanede kaldığım sürece ablasiyla arkadaşlarıyla heryeri gezmiş beyefendi. Bana diyo ki sen burda hiç yemek yedin mi. Yooo dedim. Ben yedim diyo. Ablamla pizza yedik şu bu vs. Yemek siparişi veriyorlar yemekte yapmiyo vs vs. Beni ezmeye calisiyo bu kadin. Bunu çok iyi anladım.
Azıcık sözümüzü dinle. Yemek yapma mesela sende. Suslen puslen gez toz ;-)

eğer ablası aldıysa niye bozuluyorsunuz ki? sizden çıkan bi para yok sonuçta.

ama eşiniz neden çalışmıyor?

Bozulma sebebim şu. Bana nispet yapması. Eşim çalışsın evine baksın diyeceğine. Ona herseyin markalı sini alıyor. Onunla adam gibi konuşması gerektiği yerde. Sonuçta kardeşi diye ben kocama kötülük yapacak değilim.ama görümcem hemen atlıyor. Kocama ehliyetini yap dedim. Para ayıralım kenara dedim.görümcwm benden gizli bana söylemeden Kocama ben öderim diyo.kadin neden bu kardeşine herşeyi yapıyor? Başka kardeşleride var sonucta. Bana geldiğinde battal boy şalvar veriyo.bu sen bir hiçsin demek gözümde.sen kim oluyosun dercesine. Bizim herseyim ize karışırsa ben kocamla aile olamam.ben onun hicbirseyi ne karışmıyorum. Oda bir zahmet karışmasın. Ama ben kardeşine kötülük istiyormuş gibi davranıyor. Bilmem anlatabildim mi.

SürpriziNi nasıl karşıladı kocan merak ettim

Evde degildi.gelmedide eve ben evdeyim.dedikten sonra.isi varmış. Eniştesi rica etmiş. Onların hep ayak işlerini yapıyor, onlarda markalı şeyler alarak gözünü boyuyor. Her gün eşimi ariyo Enistesi gel akşam diye. Bu nedir.hic düşünmüyorlar mi bunlar aile olacaklar diye. Yok beni düşünen yok!

Azıcık sözümüzü dinle. Yemek yapma mesela sende. Suslen puslen gez toz ;-)

Öyle yapacağım. İyi niyetimden anlamayana tersinden yapmam gerekecek :)))
Görümcem bize geldiğinde yarım saat öncesinden beni aramadi. Eşimı arardi hep.ben yokmuşum gibi davranildi yor. Bundan sonrada öyle yaptıklarında.kocacim sen ağırlaşan artık. Benim.isim var önceden haber verselerdi hazırladım ama şimdi vakit dar diyeceğim. :)

Evde degildi.gelmedide eve ben evdeyim.dedikten sonra.isi varmış. Eniştesi rica etmiş. Onların hep ayak işlerini yapıyor, onlarda markalı şeyler alarak gözünü boyuyor. Her gün eşimi ariyo Enistesi gel akşam diye. Bu nedir.hic düşünmüyorlar mi bunlar aile olacaklar diye. Yok beni düşünen yok!
Sen hata yapmışsın donmekle onun umrunda değil demekki evde olup olmaman ne zamandır gorusmuyorsun uz anladigim kadariyla da evin reisi sensin evi gecindiren sensin kocan da ekmek elden şu golden. Seni sevdiğini sanmıyorum eski konularını da okumustum da çok karismak istemem ama evli misin bekar misin pek bi farkı yok bence. Boşu boşuna kendini hasta ediyosun degmeyecek biri için bence kendini topla bırak bu adamı.

Kocan ve ablası zamaninda cok mu ezilmiş?

Köyde yetişmişler ama durumları gayet iyiymiş. Zamanında gayet varlikliymislar.babalari vefat edince herşey zamanla bitmiş. Esimde en küçükleri. Görümcem ilkokul esim sırf üniversite okumuş aralarında. Görümcem beni aradı sen dedi ne olursa olsun şunu aklına şok dedi. O benim kardeşim canım ciğerim ona zarar gelirse beni karşında bulursun demeye getirdi.onu kimse üzemez dedi. Halbuki beni kadın olarak anlaması gerekirdi.

Bozulma sebebim şu. Bana nispet yapması. Eşim çalışsın evine baksın diyeceğine. Ona herseyin markalı sini alıyor. Onunla adam gibi konuşması gerektiği yerde. Sonuçta kardeşi diye ben kocama kötülük yapacak değilim.ama görümcem hemen atlıyor. Kocama ehliyetini yap dedim. Para ayıralım kenara dedim.görümcwm benden gizli bana söylemeden Kocama ben öderim diyo.kadin neden bu kardeşine herşeyi yapıyor? Başka kardeşleride var sonucta. Bana geldiğinde battal boy şalvar veriyo.bu sen bir hiçsin demek gözümde.sen kim oluyosun dercesine. Bizim herseyim ize karışırsa ben kocamla aile olamam.ben onun hicbirseyi ne karışmıyorum. Oda bir zahmet karışmasın. Ama ben kardeşine kötülük istiyormuş gibi davranıyor. Bilmem anlatabildim mi.

saçma geldi. yani size inat olsun diye niye o kadar para saçıyor?bi de ne diyeceksiniz ki? alma deme hakkınız yok, kendi kendinizi doldurmayın bu yüzden.

arkadaşım diğer konunda ve her konunda yazıyorum..adam kendin suçlu görmüyor,bu yüzden çabalamaz da düzelmez de...
sen hala tekrar deneyelim d,iye döndüm diyorsun..denediğin nedir bir söylesene??
bence sen kendi sabrını sınırını deniyorsun o kadar..
yapmadığı demediği kalmadı adamın..ne çalışıyor ,ne para getiriyor buna rağmen senin paranla yiyip içip alıp geziyor..bir de yediriyor..bir de seni beğenmşyor üstelik..
üzgünüm tedavin başarılı olmamış..ne kabul ediyorsun durumu,ne gidiyorsun..
kaldıysan da boşver görme ,adamı yedirip içirmeye,ablasıyla samimiyetine birşey demeyeceksin ...bu adam sana şartlarını söyledi,sen de kabul ettin demek..o zaman söylenmeye hakkın yok..

saçma geldi. yani size inat olsun diye niye o kadar para saçıyor?bi de ne diyeceksiniz ki? alma deme hakkınız yok, kendi kendinizi doldurmayın bu yüzden.

Eşimin yeğenleri beni hergün arardi ben onları arardım çok sıcaktı görüşmelerimiz. Biranda görümcem bunlarla Birgün geçirdi tatilde. Ondan bu yana beni ne ararlar ne sorarlar.yani bu kadin birşeyler yapıyor. Bir tanıdığım var görümcem le ortak tanıdık. Kız bana söyle böyle diyo. Benimle görüştüğümüzde biliyo. Bana geliyo şunla görüştüm bana anlattı yardım ettim falan diyo sallıyor. Halbuki böyle birşey yok.yani hep üste çıkmaya çabasında. Yalanlarla.yada parasıyla.

Back
X