Bence sen yokken olan bir şey için ilk günden canını sıkma. Bundan sonra ipleri ele alırsın
Böyle mi deniyomus kocan niye döndün ki eve ablasi yla takilsinlar evli degilmiymis ablasiİpleri nasıl alcam elime? Şuanda evde bile değil. Nerdesin diye yazdım ablamda diyo. Bu kadın evli barklı çalışmıyor. Kocası hiç mi demiyo parayı nereye harcıyorsun diye?
Art niyetli değilsin aksine fazla fedakarlık yapmışsın yeni yeni fazla yaptığının farkına variyorsun.
Ayrıca o neden çalışmıyor? Neden didinen yanlizca siz oldunuz?
Kendinizi ezdirmeyin kazanan sizsiniz kimsenin lüks harcamalarını karşılamak zorunda değilsiniz. Ayrıca evlenince kadınlara ne oluyor anlamış değilim. Hep bir fedakarlık. Kocanız sizin evliliğinizin vitrini değil siz de kimsenin hizmetçisi değilsiniz.
Lütfen en önce kendiniz için yaşayın en azından kıymetinizi bilin
Esime süpriz yapcaktim.ama suanda ona haber bile vermeyecek geldiğimi. Orda rahattır nasılsa.Böyle mi deniyomus kocan niye döndün ki eve ablasi yla takilsinlar evli degilmiymis ablasi
Kendinize markalı şeyler almak sizi mutlu etmez. Başkalarının lüksünü karşılamak zorunda değilsiniz bu kadar basit. Lüks yaşamak isteyen gitsin essek gibi çalışsın. Kazansın harcasın kime ne? Ama emeksiz lüks yaşamak ve sizi mağdur etmek pek erkeklik değil bence.Evet bunun yeni yeni farkına varıyorum. Çok ağrıma gidiyor.
Annesinin olduğu şehirdeyken görümcem bana battal boy şalvar getirmişti esime de markalı t hırt şapka vs vs.
Fazla önemsememistim.nasilsa ikimiz çalışıyoruz diye.
Ancak şimdi başka şehre taşınıp işinden de olunca görümcem ede yakın olunca görümcem böyle göz boyamaya çalışıyor anlasilan. Ben hep isteklerimi erteledim tatil için biriktirdim diye bazen tüm açlığımı kenara koyduk.
Şimdi kendisi çalışmıyor ama herşeye sahip. Maasallah ya. Böyle dünya bende isterim. Ben ordayken bana ikinci el İnternete girmeyen telefonu tuttusturmuslardi. Çalışmıyorsun bunla geçin demişlerdi.
Eşim tüm aylığını yatırıp borç varken kendine telefon almıştı. Bu şehre geldik telefonunu annesine verdi.benden yeni telefon istedi kötü olmayalım diye aldım. Bu nedir.
Eşim hep bana kendine değer ver demişti. Belkide hep bunu kastediyorsun. Marka takıntım yoktur ucuz alıp giyinirken. Sevmeme markaya fazla para vermeyi. Ama şuanda sanki jeton yeni düştü. Görümcemde bana hep eskilerini vermeye çalışır. Tskler lazım değil diyip çıkarım işin içinden. Ama esime gelistet herseyin Pahalı sini aldim iyi iskillenmezdi dimi.
Sanki siz erkekmissiniz gibi yazmissiniz.
Yemedim yedirdim, markalar aldim, kendimden kistim falan filan! Yok marka ceketler yok marka cantalar hayir yani esiniz canta mi kullaniyor? Cantalar kimin?
Soklar icinde okudum, neden bunları yaptiniz kendinize?
Neden calismadi cunku alismis ne guzel dunya.... !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?