Sizce ben mi art niyetliyim?

Köyde yetişmişler ama durumları gayet iyiymiş. Zamanında gayet varlikliymislar.babalari vefat edince herşey zamanla bitmiş. Esimde en küçükleri. Görümcem ilkokul esim sırf üniversite okumuş aralarında. Görümcem beni aradı sen dedi ne olursa olsun şunu aklına şok dedi. O benim kardeşim canım ciğerim ona zarar gelirse beni karşında bulursun demeye getirdi.onu kimse üzemez dedi. Halbuki beni kadın olarak anlaması gerekirdi.

aslında o küçük diye kıyamıyor kendince eksiklik hissetmesin istiyor olabilir

araları okuyamadım

siz yurt dışında mısınız

ehliyet yapmak vs gibi şeyler yazmışsınız da

ablası veririm para demiş versin

eşiniz de girip bir işe çalışsın

üni mezunu demişsiniz bölüm yazmamışsınız ama sonuçta bir iş vardır elbet

markalı giyerse görümcen öyle giysin

ben marka sevmem mesela

üstünde markası olan şeyleri almam siz de almak zorunda değilsiniz markalı

ama görümcenin davranışını takarsanız evliliğiniz kurtulmaz

eşinizle konuşun

görümcenden söz etmeyin

o da etmesin gidip görüşsün isterse ama onun hakkında olumlu olumsuz bir şey söylememsin

aksi durumda sizin rahatsızlığınız artar gibi duruyor

Eşimin yeğenleri beni hergün arardi ben onları arardım çok sıcaktı görüşmelerimiz. Biranda görümcem bunlarla Birgün geçirdi tatilde. Ondan bu yana beni ne ararlar ne sorarlar.yani bu kadin birşeyler yapıyor. Bir tanıdığım var görümcem le ortak tanıdık. Kız bana söyle böyle diyo. Benimle görüştüğümüzde biliyo. Bana geliyo şunla görüştüm bana anlattı yardım ettim falan diyo sallıyor. Halbuki böyle birşey yok.yani hep üste çıkmaya çabasında. Yalanlarla.yada parasıyla.

ya eski konularınıza bakayım dedim ama çok fazla ve uzun.

yani size bu kadar konu açtıran adama geri dönmeye değer mi? bilemedim. siz dönmüşsünüz ama. bu saatten sonra yapacağınız şey aranızdaki ilişkiye odaklanmak. görümceyi de bunun dışında tutmak.

Kkda umutsuz vaka diye tabir ettiğim ve ne kadar yorum yaparsak yapalım farketmeyecek üyeler arasına girdiniz. İnsan haksızlıklara uğrar tamam bu durumda başkaları suçludur ama bazı şeylere bile bile lades diyorsa o dakikadan sonra başına gelecekleren kendisi meshuldur. Mübarek günde kalbinizi kırmak istemem ama ben bu konuları okuyunca çok üzülüyorum.

Öyle yapacağım. İyi niyetimden anlamayana tersinden yapmam gerekecek :)))
Görümcem bize geldiğinde yarım saat öncesinden beni aramadi. Eşimı arardi hep.ben yokmuşum gibi davranildi yor. Bundan sonrada öyle yaptıklarında.kocacim sen ağırlaşan artık. Benim.isim var önceden haber verselerdi hazırladım ama şimdi vakit dar diyeceğim. :)
Onu da deme bence. Otur yanlarina hizmet falan etme ama ;-) senden bir şey istediğinde kocana pasla ama ;-)

Köyde yetişmişler ama durumları gayet iyiymiş. Zamanında gayet varlikliymislar.babalari vefat edince herşey zamanla bitmiş. Esimde en küçükleri. Görümcem ilkokul esim sırf üniversite okumuş aralarında. Görümcem beni aradı sen dedi ne olursa olsun şunu aklına şok dedi. O benim kardeşim canım ciğerim ona zarar gelirse beni karşında bulursun demeye getirdi.onu kimse üzemez dedi. Halbuki beni kadın olarak anlaması gerekirdi.
Babasi olmadığı icin gorumce kendini guvensiz hissediyor ve onu kimse ezmesin diye böyle davranıyor olabilir bu da seni güçlü gördüğü anlamina gelir.

Önceki konunuza da yazmıştım bunu okuyunca ufak çaplı bir şok geçirdim. Tedavi zerre işe yaramamış. Hala görümcem de görümcem. Karşınızda size zerre kadar değer vermeyen, bir güzel de paranızı yiyerek kendi öz ailesiyle gününü gün eden bir adam varken siz geri dönün hala da görümcem deyin. E ne diyelim insan böyle olursa tepesine binen çok olur. Bundan sonra başınıza gelecek her şeyi hak ediyorsunuz.

Şuanda son derece şaşkınım. Daha geçen dogumgününe ona ayakkabı aldım. Böyle birşey olamaz. Ben kendime pahalı birşey almıyorum. Olana bak. Ablasına iyicene gıcık gittim.herseyin markalı si herseyin fiyatını soran bir insan. Delirtcek beni.

Senin kafan gerçekten güzel, yok ona marka alıyorum be kadın kendine harca , kocan bir zahmet çalışsın. Kendine yazık ediyorsun. Çok fedakar olmak , düşünceli olmak değerli yapmıyor insanı, tam tersi değersiz yapıyor biri bana değer vermez ise ben hiç vermem çokta umurumda .

Kocana alma sende kendine marka al giyin güzelce nasil olsa kocana alan varmis suslen puslen gez toz gorumcenden hic bahsetme umursamiyor muş gibi yap birazda görümcen kafayı yesin

Resmen kocanıza bakıyorsunuz. Tamam evlilikte kötü gün iyi gün olur ama bu kadarda olmazki. Adam çalışmasın ablası karısı ona baksın. Siz kendinize neden böyle bir hayatı reva görüyorsunuz.

Takılmışsınız görümcede görümce. Farkında değilsiniz ama asıl kocanız problem. Vazgeçilemeyecek ne var bu kadar anlamadım.

Lütfen her sabah şunu tekrarlayın. Ben değerliyim. Şu hayata bir kere geliyoruz değer mi yani.

Ara verdiğiniz dönemde de bu sorunlar var mıydı? Varsa keşke konuşup anlaşıp deneme sürecine karar verseydiniz?

Back
X