Dünkü mesajından sonra bana da güven vermedi. Demekki bişiler söylemiş diye düşünmeye başladımElti güven vermedi bana.
Ama eltim sana bişi söylerse inanma hani şöyle söyledi senin hakkında diyeKayınvalide iki gelini kiyaslamistir. Olay budur bence.
Sanırım doğru söylüyosunuzEltiyle dertlesme isine son verin derim , dertlesirken söylediğiniz laflar gün gelir ayağınıza dolanır
Sinir anında demiş olabilir diye düşünüyorum. Sizce konuşmak mantıklı mıBüyük ihtimalle kv o cevap vermiyor dediğin,eltin senin kv hakkında konuşmuş olacağını söyledi.yani o da cevap veriyor hatta şöyle şöyle konuşuyor diye.
Dün eltimle kv tartışmışlar benim haberim yoktu kv de söylemedi. Her neyse akşam eltim mesaj attı işte elanur kv ile kavga ettim eşim oralara gelirse yanlarında otur eşimi dolduruşa getirmesin gibisinden samimiyettrn ötürü öyle diyo. Her neyse eltim tartışırlarken kv, elanur senin gibi değil sen her şeye cevap veriyosun o cevap vermiyo demiş eltim de onlar da cevap veriyolar falan bişiler demiş. Benim anlamadığım benim konum nasıl açıldı. Biz eltimle dertleşiriz arada. Eltim kv sana bişi söylerse inanma dedi ki kv hiç bir zaman bir gelinine diğer gelinini kötülemez huyu öyle değil. Bana bunları ses kaydı attı silmemi istediği için sildim. Ben biraz bu durumu kafama taktım sizce eltimle konuşsammı benim konum ne açıldı sen ne söyledinde kv söylerse inanma diyosun. Belki diceksiniz büyütmüşsün ama eltim acaba o sinirle bişiler mi anlattı. Bu arada kv ile aramız yeni düzeldi burdaki fikirleriniz için çok teşekkür ederim biraz benim güler yüzümle çözüldü olay (kv ile aramız bozuktu yeni düzeldi). Şimdi hanımlar eltime sorsammı benim hakkımda konuşulanları yoksa boş mu versem.
Ama eltim sana bişi söylerse inanma hani şöyle söyledi senin hakkında diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?