Sizce ben mi yanlış anlıyorum

Eltinle mesafeli ol. Ses kayıtlarıni da silmezdim ben nolur nolmaz ama hiç karışma kv ne de bsy sorma derim.

Bizim ülkede bu karşılaştırma olayı hiç bitmiyor! Gına geldi yaa!! Salla gitsin boşuna kafana takma derim.

Bir şeyler sorup ortalığı karıştırmayın ama artık eltinize de güvenip dertleşmeyin bundan sonraki zamanlarda. Demekki kv ile tartışınca sizin ona dediğiniz bir şeyi kızgınlıkla kv ye söyledi, kv ikinizi karşılaştırınca demiştir muhtemelen. Hani sen elanuru övüyorsun ama aslında elanur düşündüğün gibi biri değil gibisinden.

Bence hic sorma canini da sikma.o tartisma aninda birseyler soylenmis olabilir eltinle aran iyiyse bosuna gerilme.kardes gibi olacaksiniz diye birsey de yok.sikintisiz surdur iliskini

Eltiyle dost olunmazmış bence kesinlikle uzak durun mesafeli olun. Çünkü ben de evlendigimde onu kendime yakın görüp dertleşirdim ama benden alıp hemen diğerlerine uçurmuş herşeyi. O yüzden şimdi merhaba merhaba bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…