Sizce ben ne yapmalıyım?

Merhaba kısa anlatıcam. Sevgiliyken beni çok seven eşim,evlendikten sonra beni ailesinden geri plana itti. Annesinin her dediğini yapar ama ben birşey dersem bağırır. Ben ailesini aramasam ailesi bana fırça atar ben kocama beni şikayet eder kocam da bana bağırır, ama ben hiç aranan kişi değilim hep ben ararım mecbur olay çıkmasını diye. Kocama desem ki beni neden aramıyorlar desem,bana bağırır kavga çıkarır. Geçen gün bana dedi ki ailemin adını ağzına alma dedi bağırarak. Ama yanında annesi bana hep laf sokar çıtını çıkarmaz. Sizce neden böyle değişti evlenince?ve ben ben yapmalıyım..
[/QUOTdurup dururken mi dedi ailemin adını ağzına alma diye

Annesi onu çok yönlendiriyor,ben annen böyle deyince onda o lafı dedi

Merhaba kısa anlatıcam. Sevgiliyken beni çok seven eşim,evlendikten sonra beni ailesinden geri plana itti. Annesinin her dediğini yapar ama ben birşey dersem bağırır. Ben ailesini aramasam ailesi bana fırça atar ben kocama beni şikayet eder kocam da bana bağırır, ama ben hiç aranan kişi değilim hep ben ararım mecbur olay çıkmasını diye. Kocama desem ki beni neden aramıyorlar desem,bana bağırır kavga çıkarır. Geçen gün bana dedi ki ailemin adını ağzına alma dedi bağırarak. Ama yanında annesi bana hep laf sokar çıtını çıkarmaz. Sizce neden böyle değişti evlenince?ve ben ben yapmalıyım..
EVlenmeden önce benim için kapımda ağlayan adam şu an yüzüme bakmıyor nerdeyse

Sevgiliyken böyle değildi acaba annesi mi kafasını karıştırdı?
Bence karsiniza alin buraya yazdiginiz gibi ne dusunuyorsaniz anlatin derdinizi. Rahatsizlik duydugunuz her noktayi soyleyin. Anlamaya calismaz da uste cikarsa probleminiz gercekten buyuk.

Bence karsiniza alin buraya yazdiginiz gibi ne dusunuyorsaniz anlatin derdinizi. Rahatsizlik duydugunuz her noktayi soyleyin. Anlamaya calismaz da uste cikarsa probleminiz gercekten buyuk.
İnanın sevgiliyken bana o kadar değer veriyordu ki nasıl bıkmıyor diyordum ama evlenince tam bir anneci oldu bana saygısı kalmadı,hangi süreç onu bu hale getirdi ki...

Annesi onu çok yönlendiriyor,ben annen böyle deyince onda o lafı dedi
Çok zor bende böyle bir durumdayım aslında eşinin yerindeyim hatta annem ve kardeşim her şeye karışır eşimin ailesiyle görüşmesini bile istemiyorlar. Elimizde oyuncak olsun ne istersek onu yapsın istiyorlar. Sizin de böyle sanırım ama erkekler böyle şeylerle baş edemiyor bi de annesi nazlanıyorsa oğluna evlendin unuttun bizi felan.kayınvalidenle konuş bunu ne derdi varmış senle ama oğlu olmadan kadın kadına

İnanın sevgiliyken bana o kadar değer veriyordu ki nasıl bıkmıyor diyordum ama evlenince tam bir anneci oldu bana saygısı kalmadı,hangi süreç onu bu hale getirdi ki...
Çok zor bende böyle bir durumdayım aslında eşinin yerindeyim hatta annem ve kardeşim her şeye karışır eşimin ailesiyle görüşmesini bile istemiyorlar. Elimizde oyuncak olsun ne istersek onu yapsın istiyorlar. Sizin de böyle sanırım ama erkekler böyle şeylerle baş edemiyor bi de annesi nazlanıyorsa oğluna evlendin unuttun bizi felan.kayınvalidenle konuş bunu ne derdi varmış senle ama oğlu olmadan kadın kadına
annesi çok takıntılı beni rakip görüyor Yani herqlde oğlunu benden uzak tutmak istiyor yani düşünün, annesi ne derse o oluyor yani bir karısı olduğunun farkında değil

Sevgililik ile evlilik cok farklı. Ama eşin yanlıs yapmıs.

Bu yanlışı nasıl fark ettirebilirim?
Canım onun iyi bir anında düzgünce konusma ya calıs bence. İnsan kendini degerlı hissetmeli. Eş de hissettirmelı. Sen mutlu olursan eşin daha mutlu olur. Sana yanlıs yaptıgı seylerı not yaz. Ben hak ediyor muyum de. Onun senden beklentisi ne sor. Ama ses yukselmeden düzgün konusmayı dene istersen. Allahım yardımcın olsun

Bu zamana kadar annesiyle ilgili yakinmalariniz oldu mu anne şöyle annen böyle gibisinden.

Evlilik öncesinde Nadiren oldu
Erkekler bunu hic sevmiyo iste. Annen soyle yapti boyle yapti deyince direk eşe tavır aliyorlar. Bizim de daha dugunumuz olmadi ama bir kere yaptim o hatayi hakliydim annen dusunmedi dusunebilirdi dedim direk annesini savunmaya gecti. Ortalik durulunca duzgun dille annenin boyle davranmasi üzdü beni benim yerimde kim olsa gucenirdi deyince hak verdi.
Ama esiniz cok abartiyor evlenince bu kadar degismis olmasi tuhaf. Konuşun bol bol uzuldugunuzu de belirtin bence.

Back
X