sizce ben yanlış mı anladım

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Merhaba bayanlar.Moralim çok bozuk.
Üniversitede 4 samimi kız arkadaşım var.İçlerinden birinindende 5 senelik sevgilisi yine ikinci öğretimlerde.
Arkadaşım x olsun,sevgilisi de y olsun.
Konuya geliyorum.Sırasıyla anlatacağım umarım ağlıklı bir şekilde yapabilirim.
Bu samimi arkadaşlarımın gelmediği bir gün ben okula gittim.Ve kızlarla paylaşmak için ikinci öğretimlerle girip gayet güzel ve okunaklı bir not tuttum. Sonra bu defterimi x e verdim notlarını tamamlasın diye.Ertesi gün x defterimi getirip '' Bu nottan birşey anlamadım hoca ikinci öğretimlere notu farklı tutturuyor herhalde başkasından bulucam'' deyip defteri verdi.
Bir rahatsızlığımdan dolayı geçen hafta bir gün derslere giremedim.Kızlardan x de o akşam yanıma geldi. Oturduk konuştuk sonra dedim ki x defterini versene bi bakayım. Veremem dedi sert ve tersleyici bir şekilde (en azıdan ben öyle anladım.) benimde eksik tamamlamam lazım dedi. Yani ben en azından al fotoğrafını çek demesini beklerken o veremem dedi. Bende bir daha ondan kesinlikle not almama kararı aldım ve diğer kızlardan da istemedim.Hafta içi kızlar ve y otururken hangi notun lazım diye sorulduğunda bende söyledim tamam o not işi bende dedi benden alırsın dedi.
Bu olaydan birkaç gün sonra sınıftan samimi bir arkadaşımla yolda karşılaştık ve hangi notların eksik felan konusu geçti.Benimde sadece o notum eksikti. Söyledim. Haa ben x'ten aldım istersen sana da vereyim dedi.Bende yok hayır halledicem ben dedim.
Bizim samimi arkadaşların olduğu bir whatsapp grubu var. X oraya bana geri verdiği defterin bir sayfasını atıp bu sende var mı demiş.Bende o ara dışarıdaydım ve baya yoğundum.Xe geçince bakarım dedim fakat bakmayı unuttum.X tekrar gruba yazmış bu sefer başka bir arkadaşa diyerek Bende aa bakmayı unuttum durun bakayım deyip girdiğim dersin fotoğraflarını attım. X teşekkür edip sende de yok sanıyorduk dedi. Bende yoo defterimi sana verdim sen anlamadın geri verdin dedim. Burayı anlamamıştım dedi ve konu orada kapandı.
Ve bu akşam
o yolda karşılaştığım arkadaş bana mesaj attı.Sen o dersi alıyor muydun diye bende son hafta eksik dedim.Lazım mı dedim yok ben y'den aldım dedi.Bende yoo sen x'ten aldığını söylemiştin dedim. Oda ha x ha y ne farkeder dedi.Bende tabi tabi yarın görüşürüz deyip konuşmayı sonlandırdım.

Şimdi arkadaşlar benim yorumum şu : X bu notun bana verilmesini kesinlikle istemedi.Bu yüzden yolda karşılaştığım arkadaşı da uyardı.Çünkü bana xten aldığını söyleyip sonra y'den diye söyledi. Hayır xten aldın deyince de kıvırdı.

O kadar mutsuzum ki.O kadar kötü hissediyorum ki anlatamam.
Ve ben bu x'e tüm dönem boyunca girmeyip not tutmadığı dersin notunu vereceğim.
Siz okudğuunzda ne düşündünüz.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama fikirlerinize çok ihtiyacım var

Burası bir derdim var platformu ve bir derdimi paylaştım.
Belli ki beni üzen bir konu.
Lütfen geyik muhabbetini bu kısımda yapmayın.

Acik olayim , geyiğe dokmek degildi amacim. X tum arkadaslarini sana not vermemesi icin ikna etmis, x'den aldik demisler.sonra y den aldik diyip sana pot kirmislar. Sen de bu sekilde agizlarina lafi cakiverirdin gibisinden yazmistim ama yanlis anladin, affola. Kendi notunu kendin tut. Malesef ki kimseye guvenemezsin. Notum yok derler aslinda vardir. Gercekten notlari yoksa, sende var olan notu alabilmek icin binbir yalakalik.. guvenme kimseye.

Saf olmak iş çevirmekten daha iyi.Ama ,herkes iyi niyetten anlamazmış bunu da gördüm.

Hangisi hangisinden iyidir bilemem. Iyi niyetli olmak aptal yerine konmayı bile bile kabul etmek mi? Kime yaranmaya çalışıyorsunuz onuda anlamadım. Birton şey yazip yazıp ( kendinizde olanlarin farkindasiniz) sonrada notlari vericem diyorsunuz. Eee niye şikayetleniyorsunuz ozaman?

Vermek zorunda değilsin gerekirse kaybettim de notlarimi kimseye verme

Bir daha ki yerine x ve y yerine sahte isim yaz. Anlamaya çalışmak zor.

Gelelim konuna ben senin yerinde olsam asla x le muhatap olmam. Ne not alırım ne de veririm. Bence görmezden gel onu.

Verme niye veriyorsun.
Yok bende de cik isin icinden. Bulacaklar zaten, en azindan afedersin ama o enayi sen olmazsin.

Seni enayi yerine koymaya çalışıyolar bariz belli bu. Buna rağmen hala not vermeyi düşünüyor musun gerçekten. Ben olsam o kişiyle not muhabbeti yapmam asla.

Bir daha ki yerine x ve y yerine sahte isim yaz. Anlamaya çalışmak zor.

Gelelim konuna ben senin yerinde olsam asla x le muhatap olmam. Ne not alırım ne de veririm. Bence görmezden gel onu.
Sizce ben doğru mu anladım yani. Xin bunu yapmasında kasıt vardı değil mi.

Seni enayi yerine koymaya çalışıyolar bariz belli bu. Buna rağmen hala not vermeyi düşünüyor musun gerçekten. Ben olsam o kişiyle not muhabbeti yapmam asla.
Benim içimde ya yanlış anladıysam şüphesi var ama düşününce doğrusu bu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…