- 29 Mayıs 2017
- 305
- 77
- 98
- 28
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Arkadaşlar merhaba, bir bey var benden hoşlanıyor mu anlamadım. Normalde başkasına göstermediği toleransları bana gösterdiğini gözlemledim. Genelde kibar konusuyor ve yardım ediyor. Ama şu var kafamı karıştıran bana karşı biraz mesafeli. Ve ben bir keresinde onun oldugu ortamdan uzaklaşmak için en son bir hamle yaptım. Bana sitem edecek tarzda mesajlar yazdı neden uzaklaşıyorsun diye. Açıklama yapmama rağmen tepki gösterdi tamam boşver istediğini yap gibisinden konuştu. O günden beri bana karşı tavırlı kaldı. Ben selam vermezsem genelde selam vermiyor ve bakmıyor bile. Çok kaçamak bakıyor. Bana karşı mesafeli ve sert ama onun olduğu ortamdan uzaklaşmaya kalktıgımda hep tavırları değişiyor bir anda iyi davranmaya calısıyor gel konusalım moduna girip birden sakalasır gibi arkadaşça tavırlarla sohbet etmeye baslıyor. Hiç anlamadım amacını. Sonra yine sert ve kontrolcü mesafeli tavrına giriyor. Ama şimdiye kadar hiç arkadaş bile olmadık. Ortak bir tanıdıgımız var. O tanıdıgım kısı de onunla alakalı neler dusundugumu bana sordu birkaç kere de yakıştırdığına dair ima yaptı. Bu arada bu bey bende hiçbir yerde ekli de değil. Hiç hoşlanıyor gibi bir elektrik alamıyorum ama hareketleri bana çok saçma geliyor.
Son düzenleme: