- 29 Mayıs 2017
- 305
- 76
- 98
- 28
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Arkadaşlar merhaba, bir bey var benden hoşlanıyor mu anlamadım ama gönüllü bir derneğe üyeyim bahsedeceğim bey birim sorumlumuz ve bazı dersleri o veriyor. Genel olarak ciddi birisi kurala söylenene uymadıgı zaman kişiyi sonuçlarıyla baş başa bırakan bir yapısı var öyle gözlemledim. İlk tanışmamızda sohbet edemedik fakat bir eğitimde bir araya gelip beraber çalıştık eğlenceli bir gün geçirdik. O gün beni hemen ekledi. Ama dernekteki insanları hep eklemiş diye üstüme fazla alınmadım. Bu sefer onun verdiği bir eğitime katıldım. Eğitimde ciddiydi fakat ben çok rahat davrandım. Normalde disiplinli birisi olduğundan bana sert davranmasını bekliyordum. Yaptırmak istediği şeylere "eziyet bu istemiyorum" dedim tamam diyip kabul ederek vazgeçti. Eğitimde bircok sorun yaşadım. Çoğu benden kaynaklı bir kısmı benden kaynaklı olmayan sorunlardı. Ama çok sakin ve kibar davrandı ve hep çözmeye çalıştı. Benimle konusurken ses tonunu düşürüp değiştirerek sürekli ismimle hitap etti. Ses tonu çok değişti ilk kez onu bu kadar alçak ve kibar bir konuşmayla duydum. Birisi bana fiziksel bir şey söyledi. O da beni koruyacak şekilde espri yaparak cevap verdi hatta söyleyen kişiye. Arada ufak laf soktu eğlendik. Hatalarımla alakalı tek kelime etmedi. Ben eğitimden erken ayrılmak istedim çünkü zorlandım. Gece bana yardım etti taksiye masraf etmemi istemedi seni bırakabilirdim dedi ben zahmet vermeyeyim dedim sonra birkaç telefon edip baska bır sekılde işimi çözdü. Uğraştı yani. Bunu eğitmen kimliğiyle mi yaptı ilgisi mi var anlamadım. Erkekler erkek gözüyle bakar belki. Bir de çok göz göze geldik ben de gözlerimi hiç çekmedim. Uzaktan bile gözlerimin içine bakarken gördüm. Gel gelelim kendisi instaya 2018 den beri post atmayan 100 hikayemden 1 ine bakan birisi. Hikayelerimi bile izlemiyor :d o yüzden çok anlamadım ne dusunecegımı. bir de bir olay oldu bu beyfendinin yanında arkadaşı vardı. benim sırtıma bir şey olmuştu. onu konusuyorduk. arkadaşı dönüp cocuga sen ayşenin sırtını kontrol et dedi aralarında güldüler. ayşe benim. sizce neden öyle bir şakalaşma döndü aralarında ben duymazdan geldim onlar da sustular