Merhaba kızlar,
İşyerinde hoşlandığım bir bey var, kendisinin davranışları sebebiyle hoşlanmaya başladım ancak şuan ilgisi var mı yok mu çözemiyorum kafaları yiyeceğim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Kendisi ofiste başka bir ekibin ilk yöneticisi. Benim yöneticim kendisine bir iş vermiş, o işle ilgili benim de küçük bir görevim oldu, biz de öyle muhabbete başlamış bulunduk.
Ben bir döküman hazırlamıştım bu iş ile ilgili. Sonra o dökümanın üzerinden geçmek üzere bi toplantı yaptık. Yöneticim-o-ben. O gün ayağımı burkmuş olduğum için toplantıyı videokonferansla yapmıştık. Bi kaç kere ayağın nasıl diye sordu. Orada yöneticim dökümanda ne hazırladığımı en ince ayrıntısına kadar anlattı, kendisi de anladı hatta bitirme günü için bile anlaştılar. Ben bu işin çıktıları için bayağı heyecanlıydım, sonuçları ne zaman görürüz falan diyip durdum.
Ertesi hafta adam beni birden yanına çağırdı. Hine ayağın nasıl diye sordu :) iyi olduğunu söyledim. Üzerinden geçtiğimiz aynı dosyayı yine açmış, konuştuğumuz soruların aynısını tekrar bana sordu. Bu beni biraz şüphelendirdi çünkü anladığına emin olduğum şeyleri tekrar bana sordu.
Ondan bir kaç gün sonra da bana iş yerindeki yazmışma programı üzerinden yazdı. Yine ilk sorusu ayağın nasıl oldu:) bizim ekibe yaptığı projeyi başka bir toplantıda anlatacakmış da, ekibi anlatan bi kaç sunum istedi. O konuşmayı da biraz goygoya bağladı.
Ondan da bir kaç gün sonra (bugün) ben klimayı açmaya onların oraya gitmiştim. Birden “aa yoksa yaptığımız projenin sonuçları mı çıkmış, ay yok yanlış duymuşım boğa kızı hanım yanlışlık olmuş” diye saçma sapan bir laf attı. Ben de muzur muzur gülümseyerek karşılık verdim.
Bu ilgi hoşlanıyor olabilirmiş gibi geliyor ama bunların dışında başka bir iletişimimiz de olmadı, sık olmamakla birlikte bir kaç kere bakıştık hepsi bu. Ne dersiniz?