Merhaba, uzun süredir forumunuza katılmak istiyordum. En sonunda bir problemim oldu ve zamanın geldiğini anladım. Ben Rusya'da üniversite okuyan bir genç kızım. Geçen yıl arkadaş ortamında tanıştığım bir çocuk vardı. Geçtiğimiz çarşambaya kadar da bir daha görmedim. Çarşamba günü okuldan çıkmak üzere karşılaştık, bana yurda gidip gitmediğimi sordu, ben de yurda gidiyordum. Kendisi şirin ve güleç bir insan ancak biraz da tuhaf. Yolda giderken bana besteler yaptığını anlattı, kendisi hakkında fazlasıyla konuştu yani. Malum hava şu anda Moskova'da -20lerde seyrediyor, her yer buz ve çamurdu. Ben yürürken de sürekli kolumu tutuyordu, bir ara da elimden tuttu, bana yardım etmek için. Bu benim öyle hoşuma gitti ki... Bilemiyorum Ruslarda normal bir durum mudur, ancak daha sonra internetten de selam yazdı. Ben de ona cevap yazdım. Birkaç gün böyle yavaş yavaş genel konulardan konuştuk ancak daha sonra araya yeniyıl falan girdi, biz yazışmaz olduk. Daha doğrusu mesaj attığımı biliyor, online olduğumu görüyor, mesajı okuduğu da internette görünüyor ancak neden çok nadir yazdığını anlamış değilim. Şu anda da yeni yıl itibariyle Türkiye'de olduğum için Moskova'ya dönmeyi bekliyorum. Sizin fikirlerinizi almak çok isterim... Herkese iyi yıllar!