- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Almanya 3 saat demek ozan kabakBenimde az çok ilgim varda o geldi aklima genc olarak 3 saat demis ucakla ama bilemıyorum
Pasaportsuz alirlar miOzan tufan da olabilir aslında
Kızı yurtdışına çağırmaz ya baya riskli olur bence.
O notu sizin için düşmedim tabii bir önceki yorumuma ithafen yazmıştım :)
Oo o zaman almanyadan birini bulsa daha iyi olurmuş :) ama konu sahibesi o değil diyor zaten. Takımı sayarım normalde ama şimdi kimse aklıma gelmiyor ne hikmetsePasaportsuz alirlar mipasaport masrafını da karsilasin
Bekar olsam 38 yasıma geldigimde yine senin gibi düsünemem galibe bana ters 1yas olsun büyük olsun
Butun ozanlari sayOo o zaman almanyadan birini bulsa daha iyi olurmuş :) ama konu sahibesi o değil diyor zaten. Takımı sayarım normalde ama şimdi kimse aklıma gelmiyor ne hikmetse
Parasi cok demekki sacicak yer arıyorOo o zaman almanyadan birini bulsa daha iyi olurmuş :) ama konu sahibesi o değil diyor zaten. Takımı sayarım normalde ama şimdi kimse aklıma gelmiyor ne hikmetse
Aklıma emre mor geldi bu futbolculardaki özgüven her kız benim haremim havası nerden geliyor acaba
22yasındakide emzik kullanıyordur ozamanYok o degıl kızlar 19 yaşında çok küçük o kahskah sütten yenı kesılmıstır
Sen benım başımı yakacan sus aşkımsınOo o zaman almanyadan birini bulsa daha iyi olurmuş :) ama konu sahibesi o değil diyor zaten. Takımı sayarım normalde ama şimdi kimse aklıma gelmiyor ne hikmetse
Uyku girmez gozumeSoyle kiz çabuk sabaha kadar araştırır bulurum
Kız uykun gelmedımı senın22yasındakide emzik kullanıyordur ozaman
En temizi o psikolojiyi kendine yasatmamak barbie bebek gibi sevilmekolabilir herkes ayni degil
esimde benden 1 yas kucuk, erkek kucukse zengin olursunuz derlerde bizde o da olmadi..ne yapalim bi dahaki olursa yas farki buyuk olsunki belki zengin oluruzhahaha
ya bende sen gibi dusunurdum cok eskiden..ama insanin yasi gectikce olayin yas olmadigini anliyorsun. anlasmak daha onemli inan bana.
ha ben simdi yasimi gostermiyorum o ayri, ama bi 10 yil sonra benden genc avratlara bakar mi diye dusunurdum yani yalan yok
Ipucu ver bariKız uykun gelmedımı senın
Sen böyle bir konu acarsında gelirmi hicKız uykun gelmedımı senın
her yasi kucuk olan kadin barbie gibi sevilmiyorkiEn temizi o psikolojiyi kendine yasatmamak barbie bebek gibi sevilmek
O degil de alakasiz olucak ama nasil pro oldunher yasi kucuk olan kadin barbie gibi sevilmiyorkikeske formul bu kadar acik olsaydi al buyuk erkek sevsin dursun. karakter, yasanmisliklar, de diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?