- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Ah keskeeee ben sadece cins diyorum “ERRRRRKEKKK” ler isteher yasi kucuk olan kadin barbie gibi sevilmiyorkikeske formul bu kadar acik olsaydi al buyuk erkek sevsin dursun. karakter, yasanmisliklar, huy diyorum...
yakismamis miO degil de alakasiz olucak ama nasil pro oldun
-Anaaa ben futbolcu garisi olmaya gidiyomBu arada DM atan Yusuf Yazıcı mı? Oysa efendi birine benziyor, git bence belki evlenirsiniz belli mi olur ehehe.
valla bu devrin erkegide cins inanAh keskeeee ben sadece cins diyorum “ERRRRRKEKKK” ler iste
-Anaaa ben futbolcu garisi olmaya gidiyom
Yakismis kiiiizzyakismamis mi
yemek yarismasinda iskenderle 2. olmustum
Paris moda haftadina katilir artikAltına çeker bi Lamborghini, keyfine bakar hehe futbolcu garısı olmak iyidir iyi.
ezikkk ezikkkkYakismis kiiiizzpro olunca ne oluuor hic Banlanmiyor musunuz :)) kendimi prolarin oldugu bir yerde ezik gibi hiissediyorun
Bizide unutmaz inşallah tekerini felan yollarAltına çeker bi Lamborghini, keyfine bakar hehe futbolcu garısı olmak iyidir iyi.
Aman 15 sn. Beklerim sankide neeeeeezikkk ezikkkkzuahahah
olur mu tam tersi pro olunca daha cok banlaniyorsunhaddim hesabim yoktu o konudada
yok ya bazi avantajlari var sitede..mesela iki msj arka arkaya yazacaksan beklemen gerekmiyor vs. sanirim bi yerde yaziyordu pro uye olmanin faydalari bak istersen
Bence sen yönetici felan olmalısın 1 senede o kadar mesaj helal olsunAman 15 sn. Beklerim sankide neeeee
olur mu yaa? 15 sn yede ben gider 2 konuya daha yazarimAman 15 sn. Beklerim sankide neeeee
Hakediyorummm dimiiiBence sen yönetici felan olmalısın 1 senede o kadar mesaj helal olsun
Aslaaa vermem ucretolur mu yaa? 15 sn yede ben gider 2 konuya daha yazarim
buarada ucret odeyip pro olabiliyorsun.
ama ihtiyaci olan cocuklara gidiyor...tabii herkesin kendi dusuncesiAslaaa vermem ucretfutbolcu birisi pro ucretimi karsilasin aciiill
Valla ediyorsun burdan sayfanın sahip ve sahibelerine duyurulurHakediyorummm dimiii
o yastaki erkek hele futbolcu.. anca gonul eglendirir birakir. kullanildiginizla kalirsiniz.. hic bulasmayin.Selam arkadaşlar sıze bir konuda fıkır danışmak ıstıyorum İnstagram üzerinden bana bır kişi mesaj attı futbolla ılgısı olan yada kocası nişanlısı abısı izleyen bırı varsa muhtemelen bu kişiyi tanıyordur. Fazla 400 500 bın takıpcısı olan aşırı ünlü bıri degıl yanlış anlamayın ama milli maçlarda oynuyor ole soyleyım suan benı sureklı kendı yaşadığı ve karıyerını sürdürdüğü yere çağırıyor tanışmak ıstıyormus elının altında 40 tane ıstese olur ama ısrarla görüşmek ıstıyor sızce benı kullanıp atacakmı ? Napmalıyım gelmemı istedıgı yer uçakla 3 saatlık bır yer herseyını ben karşılamaya hazırım dıyor bıde napım sızce akıl verın lütfen artı çocuk benden 3 yaş küçük ben 25 o 22 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?