Sürekli sormuyorum Zaten. İlişkinin ilk önce en çok seven tarafı bendim ama şu an İnan'ın öyle değil. Çok sevdiğimide hissetmiyorum artık. Sanırım onun söylemesini isteyerekte bende yine bir kıvılcım oluşmasını bekliyorum. Yani sevdiğini öğrenmek isteme nedenim şımarıklık değil kafamdaki taşları oturtmakİki şeyden eminim:
Siz sordukça daha fazla sevmiycek.
Ve siz bu ilişkinin daha çok seven tarafısınız.
Devamlı sormuyorum Zaten canım. İşte olayda o devamlı sormadığım halde cevaplar böyleSormayi birakin artik.
Evlenme sürecimiz çok zor geçti mesela. Ailesi hiç alışık olmadığım tarzda insanlar. Önce sıcak geliyordu bana ama artık çok itiyor. Apartman komşusu gibi resmî olmamıza ve çalışıyor olmama rağmen ailesiyle aynı apartmanda oturmak sıkıyor beni. Eşim iyi kazanıyor olmasına rağmen çok savruk pahalı harcamalar yapan biri. Ayrıca yeğenlerine filan çok düşkün ne derlerse alır yapar Bu da zamanla beni soğuttu evlilikten.Ne gibi sorunlar yaşadınız? Şu an yaşıyor musunuz hala?
Aynen. Ben ona zaten ben seni seviyorum sen beni seviyor musun demiyorum. Direk ona soruyorum. Bazen şakayla karışık aslında bana çok aşıksın anlıyorum filan diyorum. Bakıyo sarılıp kapatıyor yine konuyu. Ama siz güzel analiz etmişsinizBeni seviyor musun sorusunu sorduracak kadar neden sevgisiz birakmis o halde sizi? Bunu da sorun. Anlarsa tabi. :/
Beklemiyorum Zaten. Güzel sözler duymak değil amacım. Aslında laflada olmaz böyle şeyler ama önemsendiğini benimsendiğini hissetmek istiyor işte insan bazenKadin hep guzel seyler duymak ister, erkek zamanla odunlasir soylemez..eski tatli sozcukleribekleme
Evlenme sürecimiz çok zor geçti mesela. Ailesi hiç alışık olmadığım tarzda insanlar. Önce sıcak geliyordu bana ama artık çok itiyor. Apartman komşusu gibi resmî olmamıza ve çalışıyor olmama rağmen ailesiyle aynı apartmanda oturmak sıkıyor beni. Eşim iyi kazanıyor olmasına rağmen çok savruk pahalı harcamalar yapan biri. Ayrıca yeğenlerine filan çok düşkün ne derlerse alır yapar Bu da zamanla beni soğuttu evlilikten.
Devamlı sormuyorum kırk yılda bir Zaten kızdığımda o. Nadire'n sorduğumda bu cevabı alıyorum. Ben ona dediğiniz gibi yaptığımda elbette ki bende seni seviyorum cevabını alırım. Ben onun söylemesi de değil. İçimden geldiğinde söylerim Zaten lafına kızıyorum. O zaman herhalde ayrıldığım zaman olacak korkarımBana da hergun sorsa bende sikilirim acikcasi.
Sen sohbet arasinda,gun icinde seni seviyorum diyebilirsin.O da illa ki bir cevap verir yani.
Beni seviyor musun beni seviyor musun diye adami bunaltmanin bir alemi yok.
Sürekli sormuyorum Zaten. İlişkinin ilk önce en çok seven tarafı bendim ama şu an İnan'ın öyle değil. Çok sevdiğimide hissetmiyorum artık. Sanırım onun söylemesini isteyerekte bende yine bir kıvılcım oluşmasını bekliyorum. Yani sevdiğini öğrenmek isteme nedenim şımarıklık değil kafamdaki taşları oturtmak
Aslında belkide sıkıntı bende o çok seviyor dile getiremiyor belkide benBuzdolabına yazdıysa seviyo benceeşim de demeyeli 5 ay olmustur ama hiç sorma ihtiyacı hissetmedim. Davranıslarında arayın sormayın ona. Bi de kavgalar illaki sogukluk yapıyo..
aslında kısmen doğru söylüyorsunuz ben onun k..çını zamanında bu seviyeye getirdim. Aslında sıkıntı bende sanırım ben kalmak için sebep arıyorum. Çünkü sorun onun beni sevmemesi değil yada bunu söylemesi değil. Benden başkasını beğenmediğini biliyorum. Devamlı beni kıskandığınıda ama ben o kadar sarsıntılar yaşadım ki bu ilişki de bir çok şeyden sıkıldım. Ondan seni çok seviyorum sensiz olamam gibi şeyler duymak istiyorum ki karakter olarak asla söyleyeceğini zannetmiyorum. İşte bunu söylerse sanki tekrar eski ben olacakmışım gibi geliyorBence bu yine sizin çok seven taraf olduğunuzu gösterir.
Kıvılcım oluşturmayı istemek de bunun bi işareti.
Neden eşiniz böyle bi kıvılcuma gerek duymuyo?
Bence sevildiğinden emin olduğu için.
Evet, onun ilgisizliği nedeniyle sevginizde azalma olabilir ya da ona karşı öfkeniz sevginizi bastırıyo olabilir ama bu yine söylediğim gerçeği değiştirmez.
Ve ilişkilerde sevgiyi sorgulayan taraf genelde kovalayan taraftır.
Ben de çok sorardım eşime.
Ve sizle birebir aynı karşılığı alırdım.
Ondan biliyorum yani.
Tek fark ben artık sormayı bıraktım.
Çünkü bu soruların onun k.çını kafdağına oturtmak dışında bi işe yaramadığını gördüm.
Oyüzden bu aralar kaçan taraf olmayı seçtim.
Aslında belkide sıkıntı bende o çok seviyor dile getiremiyor belkide ben
aslında kısmen doğru söylüyorsunuz ben onun k..çını zamanında bu seviyeye getirdim. Aslında sıkıntı bende sanırım ben kalmak için sebep arıyorum. Çünkü sorun onun beni sevmemesi değil yada bunu söylemesi değil. Benden başkasını beğenmediğini biliyorum. Devamlı beni kıskandığınıda ama ben o kadar sarsıntılar yaşadım ki bu ilişki de bir çok şeyden sıkıldım. Ondan seni çok seviyorum sensiz olamam gibi şeyler duymak istiyorum ki karakter olarak asla söyleyeceğini zannetmiyorum. İşte bunu söylerse sanki tekrar eski ben olacakmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?