Sizce beni sevmiyor mu

Bana sevmiyor gibi degil de sevgisini ifade edemiyor gibi geldi. Ağzını acmaya niyetlenirsin, söylemek için kendini zorlarsın ama çıkmaz o söz ordan. Büyüdüğü aile ortamiyla alakali bir durum.
Evet büyüdüğü aile baskıyla birşeyleri yapan bir aile. O yüzden çok sıkıcılar

Evet bende öyle dediğin gibi söylesede bişeylerden sonra yetersiz oluyor gereksiz oluyor aslında.

sanki o evden taşınırsanız söyler gibime geldi, saçma gelecek belki ama, kesinlikle aynı çatı altında erkekler eşlerine karşı rahat olamıyor
ayrıca çokta zor değil karısının gönlünü almak için seviyorum tabii aşkım demek, yani insan kaba olursa bu kadar olur mu bilemedim
seni sevip sevmediğinide söylemesinden değil sevgisinden saygısından anlarsın muhtemelen
nihayetinde çok seni seviyorum diyenlerde gerçekten seviyor mu meçhul
eşinin huyu böyleyse bence sormaktan ve bunu sorun etmekten vazgeçmelisin, yoksa adamı gereksiz yere havaya sokarsın ben neymişim be demeye başlar

nerde o ilişkinin ilk günlerindeki ölürüm seviyorum aşkından geberiyorum diyen erkekler sanrım zaman hepsinin içindeki öküzlük yada odunluk ortaya çıkıo hammadeleri sanırım bu

Hangi kosulda olursa olsun birinin bana "beni seviyor musun" sorusuna bön bön bakıp sessiz kalmaktan baska hicbir sey yapmam. Aklımda "seviyorum" demek varsa bile hevesim kacar.
Hatta günün birinde "seviyorum" demek icimden gelse dahi, sordugunu hatırlayıp hevesim kacar.
Belki esiniz de böyledir.

Evet büyüdüğü aile baskıyla birşeyleri yapan bir aile. O yüzden çok sıkıcılar

Öyle bir ailede büyümüş biri icin seni seviyorum demek cok zor olabilir. Siz bir sure herhangi bir karsilik beklemeden sevginizi belli edin, seni seviyorum diyin o da bir muddet sonra alisir bence.

Bunu sormasanız? Erkekler böyle şeyleri sevmiyorlar ki sıkılırlar..
siz sıkmayın kendisi sevdiğini söylesin bırakın. Söylemese de hissettirmiyor mu? İlla söylemesi mı gerekiyor bende sevmem seni seviyorum demeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…