Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapay zeka kullanmayı acilen bırakmalısın

Ben ne diyorum bu ne diyor aynen avukatsın belli mdldkfkfkfkflkgkglg

Kadin belki bosanmak icin kanit istedi mesajlari
Sonra adam bi ton senaryo uydurdu kadin da inanmayi secti bosanmaktan vazgecti vs vs
Kadin boyle bi hayati sectiyse seni baglamaz
Mustehak der gecersin
Ki zaten adam seni kandirmamis bile
Evli oldugunu biliyormussun
Acik iliski sandim diyerek de kendini kandirmayi secmissin
Resmiyette evli miydi evliydi
Gerisi fasa fiso
Sen istiyosun ki adami dehlesin kadin
Adam surunsun falan
Kimbilir kacinci vukuati adamin
Kacinci affedisi kadinin
Ugrasmaya devam ederek kendi hayatini mahvedersin ancak
Onlar bi sekilde toparlar gider
Belki 5 10 seneye bosanirlar kime ne
Ugrasarak hayatini mahvediyorsun
Adama hala neden bunu yapiyorsun diyorsun
Yahu adam sana bocek diyor hala ne diye iletisim kuruyorsun
Zorlaniyorsan git destek al bir uzmandan

Sen kendine baksana sen nasıl bir insansın? Ay sabah sabah ne okudum ben Allah o adamı da seni de bildiği gibi yapsın! Neler neler söyleyesim var ama ah şu ban yeme… pislikler ahlaksızlar ya

Bir de millete evli adamlarla yatıp kalkan diye yafta yapıyorsun
Kendiniz yazdınız evli adamla yatıp kalktım diye hatta bekareti kaptırdık da yazdınız. Hadsiz değilim, kimsenin kocasına sevgilisine sözlüsüne nişanlısına sarkmadım. Size elli kere sorduk cevaplamadınız, karısını çok defa aldattığını bildiğiniz adamla niye beraber oldunuz?

Bu çiftin umarım iyi bir avukatı vardır, uzaklaştırma kararını devamlı yenilerler. Hatta saldırmaya devam ederseniz sizi hapse tıktırırlar. Tehlikeli saldırgan birisiniz, ne yapacağınız ne yapmayacağınız belli değil. Milletin el kadar bebeğine çocuğuna bile küfür hakaret ediyorsunuz. Adam sizi kullanıp kenara atmış, karısına dönmüş. Bekar da olsa sizden köşe bucak kaçardı, evlerden uzak bir tipsiniz çünkü.

Bende katılmıyorum kadın neredeyse evli adamla yattı diye bizi suçlayacak

Kazen hesabı bota mı bağladın naptın :)

:)))) Yeni projemizin cevabı bu ben bunları yazacak kadar zeki değilim ve bir uzmanlığım yok, üzgünüm sizi hayal kırıklığına uğrattım.
Herkes saldırınca öyle bir yorum görünce şaşırdım haddimi aşmak istemedim

Ben ne diyorum bu ne diyor aynen avukatsın belli mdldkfkfkfkflkgkglg

Haha çok tatlısın :)

Neyse ah etmeye devam et, adamla kadının eğlence stroylerini izlemeye de devam et. Kara büyü falan da yapabilirsin malum hukuk da bunlara sökmüyormuş.

Ben derdinin adam değil kadın olduğunu düşünüyorum. Baştan açık ilişki yaşadıklarını düşünüyordum demiştin. Kadının boşanmaması seni niye bu kadar geriyor ki? Adamın canı sıkılmış senden, hukuki yollardan da kurtulmuş. Mesaj falan da atamıyorsun atamadıkça da bu hale geliyorsun.

Sen nasıl bile isteye evki bir adamla benim sadakat yükümlülüğüm yok diye birlikte olmak istediysen kadın da onu aldatan adamla birlikte kalmak istemiş oşabilir. Adam da omurgasız dediği kadını bırakmamış. Yani bu hikayede etkisiz eleman sensin. Değerin sıfır herkes için.

Okuduğunu anlamayanlar için çift dikiş yapıyorum Türkçe okuduğunu bile anlayamayan pardon anlamak istemeyenler için.
sen evli adamin ailesiyle yasadigi, karisiyla döşedigı icinde cocuk odasini bile hevesle hazirlandigi hatta yatak odasinda park beşik olan bir eve gidip o evin sahibi kocasina vücudunu acan bir eskort gibisin.. para almamis olman acemiliginden olabilir. bir dahakine alirsin daha kârli cikarsin.
sen sevgilisini bile aldattigini bildigin karakterde bir adamin evliyken attigi mesajlara karsilik verip adama bacaklarini acip (ki sen hic zevk bile almamissin ilk mesajda dedigije göre) seni s.kip s.kip karisiyla yasadigi evine gitmesini normal karşılayıp karisi yokken onun içinde beşik olan evinde bir fasil daha adamin altina yatmis, o.spulugunu taclandirmissin.
Bile isteye yaptigin herseyin üstüne adam deccallesince "e ne oldu" diyorsun.
sence ne oldu? karisina bunu yapan , karisini gelin geldigi evde, birlikte sectikleri yatagin ustunde aldatan adamda onur mu vardir? onursuz insan da herseyi yapar
hic eskort dedim diye sikayet etme mesajımı bu saatten sonra en azindan para alirsin
sicilinde evli adamlarla yatmak var artik, hapis bile yatmissin ki silinmez.
bir ise girdiginde de temiz kagidi isteyecekler, veremeyeceksin. Kimse hapis yatmis insan çalıştırmak istemez, bu sicilinle isteyen de "ooo iyi iyi" der avuclarini birbirine surter mutluluktan. ofis köşelerinde seni tavlamaya calisir, gündüzlerine renk gelsin seyine baska organ degsin diye. bjraz da onun metresi olursun.
evlenmek istesen bu gizlenecek birsey degil. oyle ya da boyle ortaya cikacak biri. baska birinin evli kocasıyla yatan, sonra da ona musallat olan kasarla kimse evlenmez. artik koca adayini da ikns edersin buraya yazdığın gibi "ben musallat olmadim kadin beni catir catir biptigi kendi yatak odasında yatmaya devam etti, onlar midesizdi" diye .
hakikaten yasadigin 1 sacma iliski seni de gelecegini de bipip atmiş.
ofkeni anlıyorum.
olan sana olmus

(ama oh olmuş. kendin etmis kendin bulmuşsun)

chatgptye mi yazdirdin kazen. o yalak da adam öldürdüm de senin çocukluğuna iner duygusal boslugundan girer hak verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…