sen evli adamin ailesiyle yasadigi, karisiyla döşedigı icinde cocuk odasini bile hevesle hazirlandigi hatta yatak odasinda park beşik olan bir eve gidip o evin sahibi kocasina vücudunu acan bir eskort gibisin.. para almamis olman acemiliginden olabilir. bir dahakine alirsin daha kârli cikarsin.
sen sevgilisini bile aldattigini bildigin karakterde bir adamin evliyken attigi mesajlara karsilik verip adama bacaklarini acip (ki sen hic zevk bile almamissin ilk mesajda dedigije göre) seni s.kip s.kip karisiyla yasadigi evine gitmesini normal karşılayıp karisi yokken onun içinde beşik olan evinde bir fasil daha adamin altina yatmis, o.spulugunu taclandirmissin.
Bile isteye yaptigin herseyin üstüne adam deccallesince "e ne oldu" diyorsun.
sence ne oldu? karisina bunu yapan , karisini gelin geldigi evde, birlikte sectikleri yatagin ustunde aldatan adamda onur mu vardir? onursuz insan da herseyi yapar
hic eskort dedim diye sikayet etme mesajımı bu saatten sonra en azindan para alirsin
sicilinde evli adamlarla yatmak var artik, hapis bile yatmissin ki silinmez.
bir ise girdiginde de temiz kagidi isteyecekler, veremeyeceksin. Kimse hapis yatmis insan çalıştırmak istemez, bu sicilinle isteyen de "ooo iyi iyi" der avuclarini birbirine surter mutluluktan. ofis köşelerinde seni tavlamaya calisir, gündüzlerine renk gelsin seyine baska organ degsin diye. bjraz da onun metresi olursun.
evlenmek istesen bu gizlenecek birsey degil. oyle ya da boyle ortaya cikacak biri. baska birinin evli kocasıyla yatan, sonra da ona musallat olan kasarla kimse evlenmez. artik koca adayini da ikns edersin buraya yazdığın gibi "ben musallat olmadim kadin beni catir catir biptigi kendi yatak odasında yatmaya devam etti, onlar midesizdi" diye .
hakikaten yasadigin 1 sacma iliski seni de gelecegini de bipip atmiş.
ofkeni anlıyorum.
olan sana olmus
(ama oh olmuş. kendin etmis kendin bulmuşsun)
Ben boşuna demiyorum iflah olmaz diyeHala dikiş peşinde ya rabbiii
Ay yengeç içimin yağları eridi ohhhhhh böyle derinden derinden ohhhh çektim. Süper Süper Süpersen evli adamin ailesiyle yasadigi, karisiyla döşedigı icinde cocuk odasini bile hevesle hazirlandigi hatta yatak odasinda park beşik olan bir eve gidip o evin sahibi kocasina vücudunu acan bir eskort gibisin.. para almamis olman acemiliginden olabilir. bir dahakine alirsin daha kârli cikarsin.
sen sevgilisini bile aldattigini bildigin karakterde bir adamin evliyken attigi mesajlara karsilik verip adama bacaklarini acip (ki sen hic zevk bile almamissin ilk mesajda dedigije göre) seni s.kip s.kip karisiyla yasadigi evine gitmesini normal karşılayıp karisi yokken onun içinde beşik olan evinde bir fasil daha adamin altina yatmis, o.spulugunu taclandirmissin.
sence ne oldu? karisina bunu yapan , karisini gelin geldigi evde, birlikte sectikleri yatagin ustunde aldatan adamda onur mu vardir? onursuz insan da herseyi yapar
hic eskort dedim diye sikayet etme mesajımı bu saatten sonra en azindan para alirsin
bir ise girdiginde de temiz kagidi isteyecekler, veremeyeceksin. Kimse hapis yatmis insan çalıştırmak istemez, bu sicilinle isteyen de "ooo iyi iyi" der avuclarini birbirine surter mutluluktan. ofis köşelerinde seni tavlamaya calisir, gündüzlerine renk gelsin seyine baska organ degsin diye. bjraz da onun metresi olursun.
evlenmek istesen bu gizlenecek birsey degil. oyle ya da boyle ortaya cikacak biri. baska birinin evli kocasıyla yatan, sonra da ona musallat olan kasarla kimse evlenmez. artik koca adayini da ikns edersin buraya yazdığın gibi "ben musallat olmadim kadin beni catir catir biptigi kendi yatak odasında yatmaya devam etti, onlar midesizdi" diye .
ofkeni anlıyorum.
olan sana olmus
Edepsizlik diz boyu.Evet biliyordum adamı seneler önceden tanıyordum güya sevgililerdi adam aldatıyordu kadın da koca yaz gelmiyordu adamın yanına, ben de açık ilişki sanıyordum hatta. Nitekim adamın bana yürümesi yazması da ilk çocuğu olduktan 2 gün sonraymış ve de çocuk 2 aylıkken başka şehirde benle kalıyordu adam kadınla küslerdi benim de boşluğuma geldi heralde ne bileyim sonundan bunların olacağını düşünmedim ki en fazla ilişki sürmez diye düşündüm ama adam beni resmen kullanmış zaten
HER KIZ ASIK OLABILIR, evli yada bekar , insan kalbine soz geciremiyor, yapmis sin bir hata, dersinide almis sindir zaten. En iysi uzak dur o adamdan sen kendi yoluna bak. gecmisinden ders alda biraz akillan.Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil
Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani
Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.
Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!
Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
rahatladım hasen evli adamin ailesiyle yasadigi, karisiyla döşedigı icinde cocuk odasini bile hevesle hazirlandigi hatta yatak odasinda park beşik olan bir eve gidip o evin sahibi kocasina vücudunu acan bir eskort gibisin.. para almamis olman acemiliginden olabilir. bir dahakine alirsin daha kârli cikarsin.
ofkeni anlıyorum.
olan sana olmus
Durup durup aynı mesajı yazıyor yaburda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Yapmayın Allah aşkına, 28 suç kaydı bulunan evladı için "yapmış bi cahillik" diyen teyzecikler gibi..HER KIZ ASIK OLABILIR, evli yada bekar , insan kalbine soz geciremiyor, yapmis sin bir hata, dersinide almis sindir zaten. En iysi uzak dur o adamdan sen kendi yoluna bak. gecmisinden ders alda biraz akillan.
Boşanmalarını istedim ama adam bana gelsin diye değil adam zaten beni kullanmış bana geleceğini düşünmedim ben, yaptıkları yanına kar kalmasın istedim, burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buBenim anlamadığım neden bu kadar kadına taktın? senin burada muhatabın erkek, kadın ister affeder, ister ikinci çocuk yapar. Ne yani aldatıldım diyip boşanması senin açından daha mı iyi olacaktı diye düşünüyorsun? Kadın bırakır, adam bana kalır düşüncesinin yankıları bunlar. Ev
Ayrıca evli olduğunu bilerek onunla birlikte olmuşsun. Ahının tutacağını sanmıyorum.
Buraya bu kadar yazacağına iki satır dilekçe yazdırıp şikayet etsen nolurdu ?burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
NEyapışmak mı. Keşke önce okuduğunuzu anlayacak seviyeye gelseniz şaka gibi
Ne diyerek edeceksin ??? İftiradan karşı şikayetim var zaten. Adam beni ölümşe bile tehdit etmişti yakalanınca ispatım yok ses kaydıyla mı iletişim kuracaktım kaldı ki hukuku ne sanıyorsunuz adamın yaptığı şikayetler bile boş beleş sadece eziyet için yapılmış şeyler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yaBuraya bu kadar yazacağına iki satır dilekçe yazdırıp şikayet etsen nolurdu ?
Ağzınıza sağlık
onu demeyorum , yapmis bir hata dersinide almis hapis yatarak, gecmisde takilmanin bir anlami yok.Yapmayın Allah aşkına, 28 suç kaydı bulunan evladı için "yapmış bi cahillik" diyen teyzecikler gibi..
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Sen çünkü kapının dışındaki önemsiz bir kadınsın.Kimin ahı kime tutmuş görüyoruz.Bana edilen ah mıkadın sorun etmemiş aldatılmayı üstüne de adama ödül olarak çocuk vermiş sen ne anlatıyorsun ya. Birlik olup benle uğraştılar siz neyin kafasındasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?