Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kadına gururusz diyorsun da sen tam olarak kendini nereye koyuyorsun?

Sana ne kadından tekrar ediyorum sana ne? Koca onun ne isterse onu yapar, seni şikayet eden sana şizofren diyen de o adam işte? Koca koca kadınlar bok herifin uğruna ne hale getiriyor kendini?
 
Mune hanimcigim Kazen beycigim, Allah rizasi icin sunun ip'sini falan banlayin.


Bu kadar israrci birinin uzaklaştırma sebebiyle hapis cezasi almasına hic sasirmadim C ccbpearl sen o aileyi canindan bezdirip bu durumlara dusmediysen bende hicbir sey bilmiyorum.

Adam / kadin midesizlermis (sanane?), onun anasina babasina acimamislar, (sen acidin mi anana babana, kendini boyle rezil ederken?)

Cocuklarindan ahi cikarmis (sen kimsinde o gunahsizlara ahin tutacak?)
 
Hakaret tehtit sizi aradığına dair
 
Sen kadının hayatını mahvetmek istemissin ama o seninkini mahvetmiş. Kocam beni aldatsa bu şekilde davranmam ama kadının yaptığını beğendim ben. Sana ananın babanın veremediği terbiyeyi vermiş. Ölene kadar evli adamlara yaklaşamazsın bi daha korkundan.
 
Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur

Kadının çıkarları bunu gerektirmiştir. Çocuğu ve ekonomik durumu göz önüne alıp, doğru yada yanlış böyle bir karar almış ve onu ilgilendirir. Aldığı bu karar ise onu kötü bir kadın yapmaz ama evli bir erkekle birlikte olduğunuz için sizi kötü yapar.
Ayrıca her konuya aynı yorumu yapıyor, aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz sırf bunun için bile burada size uzaklaştırma verilmeli.
 
Keşke sizi stalkladığında ekran kaydı falan alıp siz şikâyetçi olsaydınız gerçi bu dikkate alınır mıydı bilmiyorum ama ve hiç iletişime geçmeseydiniz, adam bilerek sizi stalklamış, bunu görünce yazacağınızı biliyormuş, böylece kendisini haklı çıkarmış, bidaha bunları yemeyin, yaşadıklarınızı silin ve temiz bir sayfa açın kendinize. İnsandır şaşar beşer.
 
Evli adama bacak açarken bize mi sordun? Utanıp sıkılacağına millete saldırıyorsun. Ahım tutar mı diye sormuştunuz dikkat edin adamın çocuklarını ahı sizi yerden yere vurmasın.
Bir de millete kitap okuma nasihati vermiş. Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir sözü vuku bulmuş.
Madem bu kadar okuyan eden biriydin niye kendini kullandırdın evli barklı adama diye sorarlar. Kullanıldığınla kalmışsın geçmiş olsun.
 


benim yetkim yok Mune site kurallarına aykırı bir durum var ise işlem yapar. Ben olsam konu ile ilgilenmem diğer konuya geçerim. Çünkü duymak istediklerini kimse yazmıyor bu sebeplerle gelen cevaplardan memnun değil ve devam ediyor. Bir şey değil biri dayanamayıp hakaret edecek ceza alacak, dikkatli olun bence
 
Hey allahım ne diyor hala ya dkkfkfkfkfkfkgkglg ben zaten evli adama yaklaşmamıştım canım EVLİ ADAM BANA YAKLAŞMIŞTI işinize gelmez bazı şeyler. O kadın aldatmalara doymaz olmuş Konya ovası da sen neyi hazmedemedin belirsiz
 
Bence de adaletsizlik var, bu tip durumlarda daha fazla ceza alınmalı, belki bı caydiriciligi olur. Belki düşünür yaptığını anlardin. Bu kadar insan anlamadı konuyu bı sen farkındasın büyük oyunun haklisin.
 
Evli adama bacak açarken bize mi sordun? Utanıp sıkılacağına millete saldırıyorsun. Ahım tutar mı diye sormuştunuz dikkat edin adamın çocuklarının ahı sizi yerden yere vurmasın.
 
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…