Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana edilen ah mı kadın sorun etmemiş aldatılmayı üstüne de adama ödül olarak çocuk vermiş sen ne anlatıyorsun ya. Birlik olup benle uğraştılar siz neyin kafasındasınız
Hanımefendi kendi başına mı yapmış çocuğu Ne kadar anlamsız konuşuyorsun ya?

“Bunu bile yeni anlıyorsanız” bu zekayla bu yaşa iyi gelmişsiniz zaten

Yazık bu da bekaretle adamı boşatacağını sanmış
Adam aman Allah bakire mi diye basacaktı nikahı, resmen ölü yatırım yapmış
Bu da sizin psikolojik olarak aldatılınca diğer kadını günah keçisi seçmek için aşağılık kompleksinizin takındığı tavır.. Kemal’iniz yapmaz merak etmeyin

Ben kınıyorum yaptığınız ahlaksızlık.
Adamla birlikte olurken sorun yok ama adam eşine dönünce beni kullandı .
Ne bekliyordunuz ki karısını boşayıp sizinle mi evlenecekti ki açık ilişki yaşadıklarını düşündüm demişsiniz eeee o zaman kullanılmak yine olmuyor adamın amacı zaten baştan belli

Sem neden bile bile bu adamla oldun ne bekledin çok mu çirkinsin ya da bi anormallik olmasın adam bulmuş heyecan 1 gecede pişman olmuş ne yaşattın

Hanımefendi kendi başına mı yapmış çocuğu Ne kadar anlamsız konuşuyorsun ya?
Hani aldatılan o ya… çocuk yapmaya temkinli olurya kadın ondan bahsediyoruz ama anlamak işinize gelmiyor belliki… ayrıca bence bu insanları bu kadat savunmayın çocuğun o adamdan olmama ihtimali bile olabilir o derece iğrenç bir hikaye anlatıyorum ve sizler toplumun genel evlilik anlayışı üzerinden günah çıkarmaya çalışıyorsunuz neyse..

Bu da sizin psikolojik olarak aldatılınca diğer kadını günah keçisi seçmek için aşağılık kompleksinizin takındığı tavır.. Kemal’iniz yapmaz merak etmeyin
Merak etmeyin aldatılmadım ama aldatılsam da boşanır yine değer göreceğim, ikinci insan olmayacağım bir ilişki yaşarım yaşayacaksam.
En azından kendimi bu pozisyonlara sokmam onurumla yaşarım.
Herkes aldatılabilir. Bu aldatan adam ve metresin ahlaksızlığıdır. Ben boşanmayı tercih ederim ama etmeyen kadına üzülürüm yazık derim asıl tepkim yine aldatan iki ahlaksıza olur

Dümdüz zengin adamın ilgisi hoşuma gitti belki de kadının yaşadığı hayatı kıskandım vs diyeceğine yok kullanıldım vs. 27 yaşında koca kadınsınız yaşadıklarınızın sorumluluğunu alın.kimse kimseyi istemeden kullanmaz, siz o alanı açmışsınız.

Adam karısını bıraksa gelse on numara beş yıldız olacaktı ama hayatın gerçekleri işte, onların evliliği onların hayatı, siz dış kapının mandalısınız sadece.

Eğer kadınsan senin gibi hemcinslerim olduğu için utanıyorum.

NE olan eşine mi olmuş. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.. kadın senelerdir aldatılıyor ve biliyor üstüne şimdi ikinci çocuğu da yapıyor bu kadın muhtaç veya aciz de değil asla. Bence siz bir şeyleri işinize geldiği gibi yorumlamayın.. kadın aldatılmayı sorun etmemiş adama ödül bile vermiş Allah Allah neden acaba…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…