Başka hiç gelen olmamış belli gördüğü ilk evlide aklı uçmuş.Ayrıca o geldi ne demek ya?
Sizin aklınız iradeniz yok mu? Kendini nasıl zavallı bir yere koyuyor farkında değil.
Çocuklardan çıkacakmış bir ahı.
Size uyan çok özlü sözler var, bir bir getirin aklınıza.
Kendi hayatıyla ilgili küçücük irade gösteremeyen biri beddua ederek çocukların hayatını karartacağını falan sanıyor.
Bundan bu kadar eminsen neden konu açtın?bana ne ahı olacak asıl bana yaşatılansalar o iki küçük p*çten çokacak sen bekle gör. S
Kazdigi kuyuya düşen de kendini hz Yusuf sanıyorAyrıca o geldi ne demek ya?
Sizin aklınız iradeniz yok mu? Kendini nasıl zavallı bir yere koyuyor farkında değil.
Çocuklardan çıkacakmış bir ahı.
Size uyan çok özlü sözler var, bir bir getirin aklınıza.
Kendi hayatıyla ilgili küçücük irade gösteremeyen biri beddua ederek çocukların hayatını karartacağını falan sanıyor.
adam gidip boş boş tehdit şantaj diye şikayetçi olsaydı uzaklaştırma kararı alamazlardı ne anlatıyorsun sen bu ülkede ölüm tehlikesi olan kadınlar uzaklaştırma almak için savcılık kapısında yatıyor, hikaye yazarken kendi zekanı baz alma, gidip adamla güzel güzel yatmışsın karısına dönünce zoruna gitmiş, onların ilişkisi seni hiç ilgilendirmez sen kendi yediğin haltlara bakacaksın önce az bile yapmışlar sana arsız.Ya ablacım sen hala boşanma evlenme kısmında mısınız alooooo okuduğunuzu anlayın önce ya.
Adamın boşanmamasını benle olmamasını ben bile sorun etmedim be ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz ya
Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma bile yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Çok güzelmiş, tuttum bu sözü.Kazdigi kuyuya düşen de kendini hz Yusuf sanıyor
Aklını kullanmayan, bedelini de öder böyle. O bana geldi demekle olmuyormuş.Başka hiç gelen olmamış belli gördüğü ilk evlide aklı
Aldırdığı uzaklaştırmalar gösteri şov ve hiçbir şekilde gidip ihbar edeceğini düşünmedim kimse düşünmez adam yakalanana kadar benimle hiçbir sorunu yoktu. Dolayısıyla neye uğradığını şaşıran da ben oluyorum… her neyse adamın hapis kâğıdı gelince keyifle beni aramasından da zaten neyin ne olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.. burada insanlar toplumsal evlilik üzerinden aşağılık kompleksi ile savunmaya geçiyorlar bense başka bir durumdan bahsediyorum. Kendi yaptığım doğru demiyorum ama benim hatam kendime birine sadakat borcu olan ben değildim hala da değilim gelmiş burada bana kadının ahı sana tutar deniyor ne alaka ??? Kadın aldatılmayı sorun bile etmeyip adamı ödüllendirmiş buna rağmen hala bana saldırı yapılıyor burda. Ben adam neden boşanmadı neden benle evlenmedi demiyorum ki olay oradan çoktan çıktı zaten ben bana yapılan kötülükten bahsediyorum be bunda kadının da parmağı var burda yazmadığım bir sürü detay var. Onunla evli olan kocası bana gelen kocası beni o ikiliye çeken kocası. Ki kocasını de çok iyi tanıyor. Yani kocasına bir şey yapmazken beraber olup benimle uğraşılması ???? Üstüne çocuk bile yaptıkları bir aldatılmada benim günahım ne ? O ikinci çocuk belki adamdan bile olmayabilir o derece enteresan bir durum yani onu anlatmaya çalışıyorum öyledir demiyorum. Bu ne sıradan bir evli aldatması ne de karşıdaki sıradan bir evlilik. Ama nedense burada insanlar işine geldiği gibi yorumluyor, sizin yorumunuz daha objektif teşekkür ederimYani ben anlamadım siz buraya konu açıp millete neyin hesabını soruyorsunuz adama soramadıklarınızı insanlara sorarakmı rahatlamaya çalışıyorsunuz,ben aldatılıp affeden kadına eş demem ciddiye almam kimse kusura bakmasın başkasıyla düşüp kalkan adamı tekrar hayatına alıyorsa sarılıp eşim diyorsa ben o kadında gurur aramam geçin evliliği nikahı yuvayı soytarılık bu,evli bir erkekle olan kadındada aynı şekilde gurur aramam,başkasının yatağından kalkıp sizin yanınıza geliyorsa ve sizde bile isteye bu ilişkiyi sürdürüyorsanız sizide yadırgarım,adam zaten almış başını yürümüş siz bu adamdan nasıl ahlaklı bir davranış beklediniz size ve eşine bunu yapan adama ne anlamlar yükledinizde bu yaptıklarına şaşırdınız,açmışsınız konuyu aldığınız cevaplardan rahatsız olmayın bunları duymak icin açmadınızmı bu konuyu,size destek verecek insan bulamazsınız ha bana kalırsa karısıda destek görmemeli adam zaten insan değil ama sizde ahlaksız bir adamı hayatınıza almışsınız,üzerinize oyunlar oynamışlar anladık onu söyledikte zaten ama uzaklaştırma alan adama msj atılmayacağını,aranmayacağını,yanına yaklaşılmayacağını bilmiyormusunuz ha ama eğerki çok zoruma gitti ne yapacam ben diyorsanız tutun bir avukat karşı dava açın,biz burada ne diyelim ki size en fazla eleştiririz.
Lan o zaman benim o adamla olmuş olmamdan SANANEEEEEE !!!! Karısı bile sorun etmemiş SANANE ULAN !!!!Sana ne? SA NA NEEEE
Tamam darısı başınaİster kızın bana banlanmayada raziyim oh olmuş sana herseyide haketmissin.
Karısı sorun etmemiş ama adam rahatsız olmuş işte uzaklaştırma aldığına göreLan o zaman benim o adamla olmuş olmamdan SANANEEEEEE !!!! Karısı bile sorun etmemiş SANANE ULAN !!!!
Konu açan sensin ya hani? Deli midir nedir ayolLan o zaman benim o adamla olmuş olmamdan SANANEEEEEE !!!! Karısı bile sorun etmemiş SANANE ULAN !!!!
Karısını boşayıp seni mi alacaktı? Ne mide bulandırıcı birisiniz. Adamı suçlamak yerine kadın biliyordu diyorsunuz. Ayrıca sizi kulanmamış siz her şeyi bile bile metres olmayı kabul etmişsiniz.Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil
Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani
Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.
Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!
Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
Günahın evli adamla beraber olacak kadar akılsız ve gurursuz olman.Aldırdığı uzaklaştırmalar gösteri şov ve hiçbir şekilde gidip ihbar edeceğini düşünmedim kimse düşünmez adam yakalanana kadar benimle hiçbir sorunu yoktu. Dolayısıyla neye uğradığını şaşıran da ben oluyorum… her neyse adamın hapis kâğıdı gelince keyifle beni aramasından da zaten neyin ne olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.. burada insanlar toplumsal evlilik üzerinden aşağılık kompleksi ile savunmaya geçiyorlar bense başka bir durumdan bahsediyorum. Kendi yaptığım doğru demiyorum ama benim hatam kendime birine sadakat borcu olan ben değildim hala da değilim gelmiş burada bana kadının ahı sana tutar deniyor ne alaka ??? Kadın aldatılmayı sorun bile etmeyip adamı ödüllendirmiş buna rağmen hala bana saldırı yapılıyor burda. Ben adam neden boşanmadı neden benle evlenmedi demiyorum ki olay oradan çoktan çıktı zaten ben bana yapılan kötülükten bahsediyorum be bunda kadının da parmağı var burda yazmadığım bir sürü detay var. Onunla evli olan kocası bana gelen kocası beni o ikiliye çeken kocası. Ki kocasını de çok iyi tanıyor. Yani kocasına bir şey yapmazken beraber olup benimle uğraşılması ???? Üstüne çocuk bile yaptıkları bir aldatılmada benim günahım ne ? O ikinci çocuk belki adamdan bile olmayabilir o derece enteresan bir durum yani onu anlatmaya çalışıyorum öyledir demiyorum. Bu ne sıradan bir evli aldatması ne de karşıdaki sıradan bir evlilik. Ama nedense burada insanlar işine geldiği gibi yorumluyor, sizin yorumunuz daha objektif teşekkür ederim
Hahahahahahh yav he heKarısı sorun etmemiş ama adam rahatsız olmuş işte uzaklaştırma aldığına göre
Yıllardır tanıdığın, sürekli karısını aldatan iğrenç bir adam sana geldi diye kabul etmeseydin. O zaman bunları yaşamazdın. Uzaklaştırma, hapis cezası falan da bu kadar kolay mı aldırıyorlar cidden?Aldırdığı uzaklaştırmalar gösteri şov ve hiçbir şekilde gidip ihbar edeceğini düşünmedim kimse düşünmez adam yakalanana kadar benimle hiçbir sorunu yoktu. Dolayısıyla neye uğradığını şaşıran da ben oluyorum… her neyse adamın hapis kâğıdı gelince keyifle beni aramasından da zaten neyin ne olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.. burada insanlar toplumsal evlilik üzerinden aşağılık kompleksi ile savunmaya geçiyorlar bense başka bir durumdan bahsediyorum. Kendi yaptığım doğru demiyorum ama benim hatam kendime birine sadakat borcu olan ben değildim hala da değilim gelmiş burada bana kadının ahı sana tutar deniyor ne alaka ??? Kadın aldatılmayı sorun bile etmeyip adamı ödüllendirmiş buna rağmen hala bana saldırı yapılıyor burda. Ben adam neden boşanmadı neden benle evlenmedi demiyorum ki olay oradan çoktan çıktı zaten ben bana yapılan kötülükten bahsediyorum be bunda kadının da parmağı var burda yazmadığım bir sürü detay var. Onunla evli olan kocası bana gelen kocası beni o ikiliye çeken kocası. Ki kocasını de çok iyi tanıyor. Yani kocasına bir şey yapmazken beraber olup benimle uğraşılması ???? Üstüne çocuk bile yaptıkları bir aldatılmada benim günahım ne ? O ikinci çocuk belki adamdan bile olmayabilir o derece enteresan bir durum yani onu anlatmaya çalışıyorum öyledir demiyorum. Bu ne sıradan bir evli aldatması ne de karşıdaki sıradan bir evlilik. Ama nedense burada insanlar işine geldiği gibi yorumluyor, sizin yorumunuz daha objektif teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?