Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka hiç gelen olmamış belli gördüğü ilk evlide aklı uçmuş.

Kazdigi kuyuya düşen de kendini hz Yusuf sanıyor

adam gidip boş boş tehdit şantaj diye şikayetçi olsaydı uzaklaştırma kararı alamazlardı ne anlatıyorsun sen bu ülkede ölüm tehlikesi olan kadınlar uzaklaştırma almak için savcılık kapısında yatıyor, hikaye yazarken kendi zekanı baz alma, gidip adamla güzel güzel yatmışsın karısına dönünce zoruna gitmiş, onların ilişkisi seni hiç ilgilendirmez sen kendi yediğin haltlara bakacaksın önce az bile yapmışlar sana arsız.

Bence böyle bir ilişki yoktu sen kafanda kuruyorsun her şeyi.

Adamı, eşini ve minicik çocuklarını rahat bırak tedavi gör en iyisi.

Aldırdığı uzaklaştırmalar gösteri şov ve hiçbir şekilde gidip ihbar edeceğini düşünmedim kimse düşünmez adam yakalanana kadar benimle hiçbir sorunu yoktu. Dolayısıyla neye uğradığını şaşıran da ben oluyorum… her neyse adamın hapis kâğıdı gelince keyifle beni aramasından da zaten neyin ne olduğunu anlarsınız diye düşünüyorum.. burada insanlar toplumsal evlilik üzerinden aşağılık kompleksi ile savunmaya geçiyorlar bense başka bir durumdan bahsediyorum. Kendi yaptığım doğru demiyorum ama benim hatam kendime birine sadakat borcu olan ben değildim hala da değilim gelmiş burada bana kadının ahı sana tutar deniyor ne alaka ??? Kadın aldatılmayı sorun bile etmeyip adamı ödüllendirmiş buna rağmen hala bana saldırı yapılıyor burda. Ben adam neden boşanmadı neden benle evlenmedi demiyorum ki olay oradan çoktan çıktı zaten ben bana yapılan kötülükten bahsediyorum be bunda kadının da parmağı var burda yazmadığım bir sürü detay var. Onunla evli olan kocası bana gelen kocası beni o ikiliye çeken kocası. Ki kocasını de çok iyi tanıyor. Yani kocasına bir şey yapmazken beraber olup benimle uğraşılması ???? Üstüne çocuk bile yaptıkları bir aldatılmada benim günahım ne ? O ikinci çocuk belki adamdan bile olmayabilir o derece enteresan bir durum yani onu anlatmaya çalışıyorum öyledir demiyorum. Bu ne sıradan bir evli aldatması ne de karşıdaki sıradan bir evlilik. Ama nedense burada insanlar işine geldiği gibi yorumluyor, sizin yorumunuz daha objektif teşekkür ederim

Karısını boşayıp seni mi alacaktı? Ne mide bulandırıcı birisiniz. Adamı suçlamak yerine kadın biliyordu diyorsunuz. Ayrıca sizi kulanmamış siz her şeyi bile bile metres olmayı kabul etmişsiniz.

Günahın evli adamla beraber olacak kadar akılsız ve gurursuz olman.
Evet adam da ahlaksız adam iyi yapmış diyen tok. Adam sadakatsiz ahlaksız bir adam.
Ama siz de başkasıyla aynı evde aynı yatakta yatan adamla beraber olacak kadar midesizsiniz. Normal hiç bir insan kendine bu durumu yakıştırmaz.
Daha ne günahınız olacak.
Hırsızın e alarm yoktu dükkanda canım çekti benim ne günahım var demesi gibi bir şey.
O nasıl hırsızsa günahsa bu da günah

Yıllardır tanıdığın, sürekli karısını aldatan iğrenç bir adam sana geldi diye kabul etmeseydin. O zaman bunları yaşamazdın. Uzaklaştırma, hapis cezası falan da bu kadar kolay mı aldırıyorlar cidden?
Kim bilir aralarda neler oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…