Evet çünkü karısı varken sana geliyor o adam siz bu kafayla aldatılmayı bekleyin çünkü sizin kılıf hazır. Ayrıca bekarla nasıl yaşıyorsan evliyle de öyle yaşıyorsun çünkü evli olan karşı taraf bunu evli olan tarafa soracaksın!Evli bir adamla bile bile birlikte olup kimsenin ilişkisi, evliliğini sorgulayamazsınız.
Ahlık bir durum da yok ortada.
Karısını aldatan size neler yapmaz diye düşünecektiniz.
İlk ilişkinizi evli bir adamla yalarken ne düşündünüz ayrıca? Onun için özel olurum falan mı?
Komik.
27 yaşında ilk kezdi diye bekaret diye yalvarıyor yaAğlama, git yalvar boşanması için belki evlenir seninle
Sana ne? SA NA NEEEENEolan eşine mi olmuş. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba.. kadın senelerdir aldatılıyor ve biliyor üstüne şimdi ikinci çocuğu da yapıyor bu kadın muhtaç veya aciz de değil asla. Bence siz bir şeyleri işinize geldiği gibi yorumlamayın.. kadın aldatılmayı sorun etmemiş adama ödül bile vermiş Allah Allah neden acaba…
Evli olduğunu biliyorken giden tarafın da ahlaki sorumlulukları var. Ayrıca karısı varken sana gelmemiş bak karısına dönmüş. Bir adamın heyecan arayışına anlam yükleyen sizsinizEvet çünkü karısı varken sana geliyor o adam siz bu kafayla aldatılmayı bekleyin çünkü sizin kılıf hazır. Ayrıca bekarla nasıl yaşıyorsan evliyle de öyle yaşıyorsun çünkü evli olan karşı taraf bunu evli olan tarafa soracaksın!
Ya ablacım sen hala boşanma evlenme kısmında mısınız alooooo okuduğunuzu anlayın önce ya.Ben kınıyorum yaptığınız ahlaksızlık.
Adamla birlikte olurken sorun yok ama adam eşine dönünce beni kullandı .
Ne bekliyordunuz ki karısını boşayıp sizinle mi evlenecekti ki açık ilişki yaşadıklarını düşündüm demişsiniz eeee o zaman kullanılmak yine olmuyor adamın amacı zaten baştan belli
Konu sahibi için inanılmaz bir deneyim ama adam için kabus gibi bir deneyim olmuş olacak ki uzaklaştırmalara kadar gitmiş konu27 yaşında ilk kezdi diye bekaret diye yalvarıyor ya
Yani ben anlamadım siz buraya konu açıp millete neyin hesabını soruyorsunuz adama soramadıklarınızı insanlara sorarakmı rahatlamaya çalışıyorsunuz,ben aldatılıp affeden kadına eş demem ciddiye almam kimse kusura bakmasın başkasıyla düşüp kalkan adamı tekrar hayatına alıyorsa sarılıp eşim diyorsa ben o kadında gurur aramam geçin evliliği nikahı yuvayı soytarılık bu,evli bir erkekle olan kadındada aynı şekilde gurur aramam,başkasının yatağından kalkıp sizin yanınıza geliyorsa ve sizde bile isteye bu ilişkiyi sürdürüyorsanız sizide yadırgarım,adam zaten almış başını yürümüş siz bu adamdan nasıl ahlaklı bir davranış beklediniz size ve eşine bunu yapan adama ne anlamlar yükledinizde bu yaptıklarına şaşırdınız,açmışsınız konuyu aldığınız cevaplardan rahatsız olmayın bunları duymak icin açmadınızmı bu konuyu,size destek verecek insan bulamazsınız ha bana kalırsa karısıda destek görmemeli adam zaten insan değil ama sizde ahlaksız bir adamı hayatınıza almışsınız,üzerinize oyunlar oynamışlar anladık onu söyledikte zaten ama uzaklaştırma alan adama msj atılmayacağını,aranmayacağını,yanına yaklaşılmayacağını bilmiyormusunuz ha ama eğerki çok zoruma gitti ne yapacam ben diyorsanız tutun bir avukat karşı dava açın,biz burada ne diyelim ki size en fazla eleştiririz.Hanımefendi ben uğraşmadım diyorum. Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Adama da kadına bir şey olmamış bu hikayede. Saçma sapan tavırlara, uzaklaştırma almaya, doğruysa hapis yatmaya siz maruz kalmışsınız.Evet çünkü karısı varken sana geliyor o adam siz bu kafayla aldatılmayı bekleyin çünkü sizin kılıf hazır. Ayrıca bekarla nasıl yaşıyorsan evliyle de öyle yaşıyorsun çünkü evli olan karşı taraf bunu evli olan tarafa soracaksın!
Daha fazlasını hak etmişsin.Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil
Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani
Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.
Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!
Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
NEAdam zaten karaktersiz de... Siz niye kendinizi kullandiriyorsunuz ? Ayrıca hiç inandırıcı gelmedi bana bir tek bir mesajdan insan hapis mi yatar? ortada bir şey yokken neden sizden şikayetçi olsun? demek ki bir şey yapmışsınız ki karşı tarafın eline koz geçmiş. Burada sadece kendinizi kandirirsiniz . Karşı tarafın evliliğin ll kötü olabilir size göre " çarpık" da olabilir ki bunu da yargilayacak kişi siz degilsiniz ama zaten böyle diyerek sizin o evlilikte ikinci kadın olmayı sindirmeniz ve zaten evlilikleri kötü evli olmaları O yüzden umrumda değil tavrı takınmanız da ayrı aşağılayıcı ne yaptıysanız kendinize yapmışsınız Kendi kendinize belanızı bulmuşsunuz sizin ahınızın çıkacağını hiç sanmıyorum çünkü ortada bir "ah" yok. Hadi karısından utanmıyorsunuz da bari iki küçük çocuğun ahından korkun birinin ahı çıkacaksa O da o iki küçük çocuğundur. Bu tarz tiplerin yaşattığını yaşamasını diliyorum
Ben kınıyorum yaptığınız ahlaksızlık.
Adamla birlikte olurken sorun yok ama adam eşine dönünce beni kullandı .
Ne bekliyordunuz ki karısını boşayıp sizinle mi evlenecekti ki açık ilişki yaşadıklarını düşündüm demişsiniz eeee o zaman kullanılmak yine olmuyor adamın amacı zaten baştan belli
Yaşadığınız her şeyi hak ediyorsunuz. Sevgiler...Bana edilen ah mıkadın sorun etmemiş aldatılmayı üstüne de adama ödül olarak çocuk vermiş sen ne anlatıyorsun ya. Birlik olup benle uğraştılar siz neyin kafasındasınız
Terbiyesiz ahlaksız seni küçücük çocukları o pis ağzına almaNEben bu sitede bu kadar cahil ve at gözlüklü insan olduğunu bilmiyordum gerçekten… ya siz ne anlatıyorsunuz ya iki midesiz insanın evliliğin bana ne ahı olacak asıl bana yaşatılansalar o iki küçük p*çten çokacak sen bekle gör. Sizi ilgilendirmez diyor evet ilgilendirmezdi benimle uğraşmasalardı!!
Bana gelen kocası beni o ilişkiye çeken kocası ben zaten yaşananı inksr etmedim ki inkar eden benim üzerime yıkmaya çalışan onlar !
Adamın boşanmamasını benle olmamasını ben bile sorun etmedim be ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz ya
Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma bile yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Hımmmm darısı başına diyelim o zamanDaha fazlasını hak etmişsin.
Yooo adam sizi kullanmamış bile isteye birliktelik yaşamışsınız hevesini alınca da size kapıyı göstermiş.NEben bu sitede bu kadar cahil ve at gözlüklü insan olduğunu bilmiyordum gerçekten… ya siz ne anlatıyorsunuz ya iki midesiz insanın evliliğin bana ne ahı olacak asıl bana yaşatılansalar o iki küçük p*çten çokacak sen bekle gör. Sizi ilgilendirmez diyor evet ilgilendirmezdi benimle uğraşmasalardı!!
Bana gelen kocası beni o ilişkiye çeken kocası ben zaten yaşananı inksr etmedim ki inkar eden benim üzerime yıkmaya çalışan onlar !
Adamın boşanmamasını benle olmamasını ben bile sorun etmedim be ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz ya
Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma bile yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Herkes sizin gibi bulamayıp gördüğüne evli demeden yapışmıyor. Hem aklı hem ahlakı onuru var. Bu beddualarınız komik duruyor ondanHımmmm darısı başına diyelim o zaman
Nasıl insanlar bunlar tüüü onların kalıbınaEvli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil
Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani
Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.
Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!
Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
madem seviyeyi bu kadar yerlere düşürdünüz bende yazmakta sakınca görmüyorum demek ki muamelenin iyi değilmiş adam tekrar karısına dönmüş sizi kullandığı bir kenara o kadar memnun kalmamış ki uzaklastirmalar hapse attırmalar ne yaşattınız zavallı (!) Adama hijyen yoksunu musunuz aklıma ilk o geldi midem kalktı yani damacanaya hallenen adamların yaşadığı ülkede yaşıyoruz sizden bu denli kaçması hayli garip bir de sizin ilkmis ya tecrübe olsun dikkat edersiniz artık yeni seviyeli (!) BirlikteliginizdeEvet çünkü karısı varken sana geliyor o adam siz bu kafayla aldatılmayı bekleyin çünkü sizin kılıf hazır. Ayrıca bekarla nasıl yaşıyorsan evliyle de öyle yaşıyorsun çünkü evli olan karşı taraf bunu evli olan tarafa sorsoracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?