"Sizce" diye başlık pek uygun değildi ben attım. Konu başlığı net olsunBu basligi kim atti
Kizlar benimde sevgilim olur mu sizce deger gormek onemsenmek istiyorum. Bu zor hayatta hep yalniz mucadele ediyorum..
Tamam tesekkurler sizi ilk kez goruyorum :)Sizce diye başlık pek uygun değildi ben attım
Sen de mi olmaz diyorsun calcifer
EvetGaribanın yüzü gülür mü gibi bir başlık olmuş
Sen de mi olmaz diyorsun calcifer
Niye gitti ki? Merve beni pek sevmiyordu diye hatirliyorum :/
Merve siteden gitti kardeşine alacaktı seni. O olmazsa evde kaldın
Sevgiliyle hayat daha zor guzum yaKizlar benimde sevgilim olur mu sizce deger gormek onemsenmek istiyorum. Bu zor hayatta hep yalniz mucadele ediyorum..
Oda dogruuSevgiliyle hayat daha zor guzum ya
Olmayacak, tedavi olKizlar benimde sevgilim olur mu sizce deger gormek onemsenmek istiyorum. Bu zor hayatta hep yalniz mucadele ediyorum..
Eski 1783 konusunun da başlığı “sizce” ydi zaten biz alışmıştık aslında"Sizce" diye başlık pek uygun değildi ben attım. Konu başlığı net olsun
"Sizce" diye başlık pek uygun değildi ben attım. Konu başlığı net olsun
Niye oyle kesin konustunnHayır senin sevgilin olmayacak.
Editör'ün bile ayarlarını bozmuşsun rainyyTamam tesekkurler sizi ilk kez goruyorum :)
Neden olmasın, istersen burdan bile bulabiliriz sana uygun bir aday..Kizlar benimde sevgilim olur mu sizce deger gormek onemsenmek istiyorum. Bu zor hayatta hep yalniz mucadele ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?