sizce benmi abartıyorum arkadaşlar kv nin laflarını ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
arkadaşlar gerçekten artık bu kadına zor sabrediyorum. Anahtar muhabbetinden sonra gene tavrımı bozmadım akşam çaya çağırdık kv yi geldi oturken annem aradı soğukta dışarı çıkmayın falan dedi kapattım. Kv sordu ne diyor kızım diye soğukta dışarı çıkmayın diyor anne dedim. Çıkmıyoruz zaten dedi güldü gıcık oldum. Sonrasında bugun zeytın domates falan bırakmış kapıya sadece zeytın fazla olduğu için geri gönderdim. Onu sordu zeytın var anne dedım o yuzden geri gönderdim dedim. İyi domatesleri göndermemişsin diyor diyecek laf bulamadım bu kadınn laflarını sizce benmı çok abartıyorum dert ediyorum yoksa gerçekten lafmı sokuyor sürekli bana ne yapılabilir bu durumda ? Kocama anlatsam kocamla kötü olacağım ne yapacağım ben bu kadının laflarına nasıl sabredeceğim ?

belliki kadinin mizaci o.anahtar olayinida hatirliyorum..cok fazla ustunde durmayin derim bu kadar seylerden tatsizlik cikarmaya degmez.esinizede yansitmayin bence.niye bukadar herseye takiliyorsunuz gonderdigini al eve koy sagol anne de gec bosveer ,tekrar anahtar olayindada demistim ben sizin kv nizin kotu niyetli biri oldugunu dusunmuyorum nedense..

Hayir esine ne anlatacaksin merak ediyorum bu diysloglari anlayacagini mi saniyorsun.

Kadinin tarzi bu ve de ben bi sey gormedim zeytindi domatesti siz ne cok sey takiyorsunuz.

Valla cabuk yaslanirsiniz. Ben hosuma gitmeyenleri kulak arkasi kapi disari ediyorum.

Ne bekliyorsunuz insanlardan, benim duymak istediklerimi söylesin benim istediklerimi yapsın yalnızca mı?? Söylediği her cümlenin altında farklı bir anlam aramak, her cümleyi dert edinmek niye? Bu kadar takılmayın. Ne siz birisi için değişirsiniz nr başkası sizin için..

Ne demesini beklerdin mesela?Yani anahtar konusunda haklısın da bu konuda anlattıkların çok zorlama olmuş.Zaten sinir olduğun için her seyi batıyor kadının sana galiba.Yakında kaynanamın kaşının altında gözü var kızlar sinir oluyorum diye konu açacaksın korkarım.

Abartmanın da ötesinde bu.
Domatesti zeytindi. Bundan ne laf sokabilir acaba?
Niye kapına erzak bırakıyor onu da anlamadım ya neyse.

Bence sen bu kadını sevmediğin için her lafı batıyor. Sırf adı kaynana diye. Kendi annen yapsa dikkatini çekmez bile.

Bu arada yorum yapmamıştım ama anahtar olayında da seni haksız bulmuştum.

Bence bu kadar taktığın biriyle az görüşmekte fayda var.

Bence iyilik yapmış kapısına erzak birakmis çok değerli bir hareket aslında fakat bu değeri malesef zeytini geri gondererek bozmuş çok ta taktire sayen bir harekette bulunup espiryle karışık laf sokmus başkası olsa dahada farklı davranirdi@Minel00

Abartmissiniz bence de. bir sey dememis ki kadın

Bence de cok abartmissin.kadinin huyu boyleyse esin naapsin? Benim kayinvalide de cok konusur bos konusur yeri gelir canimi sikar ama esime hic anlatmam bile.hic umursamam soylediklerini ne ugrascam cahil insanla he der gecerim.

anne kız ilişkisi gibi bak kv ile ilişkine. kv ile yaşadığın sorum eşine yansıyınca sorun çıkar diye belirtmişsin o zaman dediğim şekilde dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…