Sizce benmi yanlisim?

bizimki havuzsuz valla.konu sahibi mi yazdı acaba diye düşündüm.umutsuz ev kadınları sitesi gibi yaniii

Site öyle bir site olsa , bir poğaçanın da lafı yapılmazdı diye düşünüyorum.

Çocuğa verilen bir poğaçanın lafı yapılıyorsa , ortak alanlara yiyecek götürülmemesi en iyisi. O an cebinde çocuğunun gördüğünü alamayacak veya evinde yapacak malzemesi olmayan kadın , çocuğunu eve mi hapsedecek yani.

Eskiden biz dışarda birşey pek yiyemezdik annem izin vermezdi başka cocuğun canı çeker diye simdi masallah poğacalar havada uçuşuyor neyse şimdi zaten herkeSin herşeyi varda gözleri kalmıyordur
Sen bir de bizim siteyi gör. Çocukları geçtim, büyükler için her gün plajda kekler, börekler, kısırlar mükellef sofralar kuruluyor adeta. Çaydanlık indiren var. Her gördüğümde şaşırıyorum.

biz de kamelya da bazen kahvaltı yaparlar ya da 5 çayı.yiyecek de getirirler ve tüm çocuklara da ikram ederler.ben yapmam öyle şeyler indirmem ama çikolata bisküvi vs götürürüm fazla fazla her çocuğa veririm.yoksa kendi çocuğuma da aşağıda yedirmem.

Eskiden biz dışarda birşey pek yiyemezdik annem izin vermezdi başka cocuğun canı çeker diye simdi masallah poğacalar havada uçuşuyor neyse şimdi zaten herkeSin herşeyi varda gözleri kalmıyordur

Eskilerin yöntemi şimdi de uygulanmalı bence. Olan da çok var , olmayan da hiç yok bir yöne gidiyoruz.

Canı çeken ister çocuk , ister yetişkin olsun ; şayet o an aynısından alma imkanı yoksa diye çekiniyorum ben.

Bizim sitenin kocaman sobası ve semaveri var pandemi de ne çektim o semaverden dili olsa da konuşsa.
Simdi yakan komşum herkese küstü de rahatladım.
Bizde akşamları erkekler iniyordu, kadınlar evde
Gitsen bir türlü gitmesen bir türlü evde tek odada ışıkla oturuyordum gezindigim anlaşılmasın diye
Simdi o gunler aklıma geldi
Adamları evden postala, çocukları bahçeye sal. Evde dedikodu time
Sonra sabahın 6sinda ise uyanan ben evde delireyim

Hem de her gün... Sonra da kilo almaktan şikayet ediyorlar Bana da sen hiç bir şey yemiyor musun niye bu kadar zayıfsın diyorlar tabii. Boşanın da semerinizi yeyin diyemiyorum nezaketen
tastamam 63 kilo balık etliden balinaya evrilen bir üye olarak sizi veto ediyorum. yiyelim yahu ölümlü dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…