Ya deme öyle üzülüyorum o zaman da bidahakine daha çok yaparsın verirsin geçen gün yanlış anladin dersin barışırsınız bide gercekten o yapsın yapmasın 2 poğaçayla batmayız. Onun gibi davranırsan ondan farkın kalmazYa askolsun vallahi paylasiyorum herkesle pogaca yaptigima pisman oldum yeminle
Ama benim cocuklarimin gozunun onunde cok yedirmisligi var yemekler falan ben alinmadim hic birineÇocuklarıma da kalsin demek hoş olmamış, ben olsam onu duysam almazdım ve cok üzülürdüm. Aranızdaki samimiyete istinaden söylediniz belki ama siz olsanız sizde bozulurdunuz.kac tane yiyebilir ki acaba diye de bi düşündüm
Ya tabiki ister cocuk neticede, isterse tika basa tok olsun yine ister. Sen bir seyler yapip indirsende baskasinin elindekini istemiyormu mesela? Sadece seni elestirmiyorum ben topluca bu parka yemek indirmek yanlis geliyor. Çocuğun karni doyar ama nefsi doymazSaldirmak degil aslinda istiyorlar illaki gorunce bende yaptigimi yesinler istiyorum ben kimseden istemem
çocuk gözünün önündeyken istemiş ister kokuyor görüyor.ya bizler?ağzımızın suyu aktı deminden beri poğaça da poğacayı okurkenYa tabiki ister cocuk neticede, isterse tika basa tok olsun yine ister. Sen bir seyler yapip indirsende baskasinin elindekini istemiyormu mesela? Sadece seni elestirmiyorum ben topluca bu parka yemek indirmek yanlis geliyor. Çocuğun karni doyar ama nefsi doymaz
Zaten cok indirdim diger cocuklar da yedi onlar sonuna yetisti sorun orda cocuklara hep dagittimYa deme öyle üzülüyorum o zaman da bidahakine daha çok yaparsın verirsin geçen gün yanlış anladin dersin barışırsınız bide gercekten o yapsın yapmasın 2 poğaçayla batmayız. Onun gibi davranırsan ondan farkın kalmaz
Ben dun yaptim 2 tepsi toplanip gelin hemençocuk gözünün önündeyken istemiş ister kokuyor görüyor.ya bizler?ağzımızın suyu aktı deminden beri poğaça da poğacayı okurken
Poğaçayı gördükleri için inmiş olabilirlerZaten cok indirdim diger cocuklar da yedi onlar sonuna yetisti sorun orda cocuklara hep dagittim
ne diyorsun hemen konum at hemşire kankaa.yola çıktık bileBen dun yaptim 2 tepsi toplanip gelin hemen
Evet cok haklısin en normali indirmemek ama biri getiriyor sonra digerleri e bakiyorsun olmuyor mecbur bende indiriyorum.inanin 3 cocukla zor biseyler yapmak indirmek geceleri kaclara kadar pasta borek yapiyorum hazir bulunsun diyeYa tabiki ister cocuk neticede, isterse tika basa tok olsun yine ister. Sen bir seyler yapip indirsende baskasinin elindekini istemiyormu mesela? Sadece seni elestirmiyorum ben topluca bu parka yemek indirmek yanlis geliyor. Çocuğun karni doyar ama nefsi doymaz
Yalnız ben sadece bahçede yiyebiliyorumBen dun yaptim 2 tepsi toplanip gelin hemen
Cay koyuyorum o zamanne diyorsun hemen konum at hemşire kankaa.yola çıktık bile
Afiyet olsun simdidenAnnem az önce yarın poğaça kek yapalım dedi. Şimdi bu konu. Kesin rüyamda görecem ya.
Zordur tabiki ben tek basima bile üşeniyorum çoğu zaman, bence siz cocuklari yavas yavas parkta bir seyler yememeye alistirmaya calisin cunku bunun sonu gelmezEvet cok haklısin en normali indirmemek ama biri getiriyor sonra digerleri e bakiyorsun olmuyor mecbur bende indiriyorum.inanin 3 cocukla zor biseyler yapmak indirmek geceleri kaclara kadar pasta borek yapiyorum hazir bulunsun diye
Ahscshshs balkon var olmazmiYalnız ben sadece bahçede yiyebiliyorum
Site bahçesi olursa koşa koşa gelirim
Kizlar gun yapalim pogocalar benden soz 5 tepsi mis gibi bide pamuk gibi yaprim yaniCay koyuyorum o zaman
Gururlu insanmış bravoCocuga versin ben ver dedim ama benimkilerde mutlaka biseyler yemek istiyor o an onlari asagida birakip eve cikamazim.bide kendisi getirdiginde benimkilere vermez sadece kendine gore getirir.onu biraktim eve gelip karama calar gibi bir tabak pogacaya ne demeli
Bende kisir yaparimKizlar gun yapalim pogocalar benden soz 5 tepsi mis gibi bide pamuk gibi yaprim yani
Çok yap amaKizlar gun yapalim pogocalar benden soz 5 tepsi mis gibi bide pamuk gibi yaprim yani
kısır da bir numarayımdır ama poğacalarımı 2 ayaklılar değil genelde 4 ayaklılar beğeniyor.o derecede kötü yaniiiBende kisir yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?