Yok istediginiz kadar yiyin bisey demem rahat olunÇok yap ama
Bide yerken bakma sayma yani kaç tane yiyoruz falan litfin
Benim 3 cocugumda bebek sayilir tek indiremiyorum malesef ve herkez yiyecek indiriyor
Genelde bütün büyük yanlışların altında gurur yatar. Ben demedim Puşkin demiş lafın varsa ona deGururlu insanmış bravo
Mesele acli degil zaten baskalarindan istemesinler diye bulundurmak zorundayim yanimdaO an degil. Sizin bebeler de acliktan olmeyecek kadar yediler o sirada, oyun da bitti. Eve gidince cocuklar icin 1 tepsi daha yapardiniz
ahhaaa rus edebiyatına da giriş yaptık.artık sabaha kadar burada konuşuruzGenelde bütün büyük yanlışların altında gurur yatar. Ben demedim Puşkin demiş lafın varsa ona de
Aa neden kiz pogaca kisirdan daha kolay degilmikısır da bir numarayımdır ama poğacalarımı 2 ayaklılar değil genelde 4 ayaklılar beğeniyor.o derecede kötü yaniii
Elbette, 3 değil 5 de olsa yönetirimAa 3 cocuklular da cocuklarini yonetebiliyomus konu sahibi. Sanirim sorun benimle alakali degil. Sevgili pinhan evlatlarini da seni de operim seninle hic alakali degil ama 3 cocugum var deyince dayanamadim
Hanımefendi sanki size poğaça vermediler bu ne gerginlikSitenin bahçesinde 3 küçük çocuk , eve çıkmadan ne kadar uzun süre durabiliyor ?
Hadi atıştırmalık bir şeyler alıp indiniz , çocukların tuvalet vb ihtiyaçları olmuyor mu ? Site bahçelerine umumi tuvalette mi yapıyorlar artık ?
Yani yine dicem ama bir tabak pogocayla kapima gelmesi gurur meselesimi olduahhaaa rus edebiyatına da giriş yaptık.artık sabaha kadar burada konuşuruz
Bakin ben de 2 kucuk cocukluyum, bahceye yemek indiriyorum. Bazi gunler ev firina donuyor, ne yapalim yani? Cocuklarin gozu mu kalsinMesele acli degil zaten baskalarindan istemesinler diye bulundurmak zorundayim yanimda
Ağlayarak yapmış poğaçaları tuzu göz yaşlarındanYani yine dicem ama bir tabak pogocayla kapima gelmesi gurur meselesimi oldu
biraz öyle olmuş kırılmış hem de kızmış size.Yani yine dicem ama bir tabak pogocayla kapima gelmesi gurur meselesimi oldu
Sizin tavrınızı yanlış buldum çocuklarınızı sonuçta aşağıya açlıktan ölecek şekilde indirmiyorsunuz ki. Tamam onun davranışını savunmuyorum ama bana çocuklarıma da kalsın diyen biri olsam asla almazdım hoş ben istemem hiçbir şekilde o ayrı ama keşke böyle söylemeseydiniz karşınızdakini gücendireceğinize yukarı çıkıp çocuğunuz için bi şeyler indirmeniz daha doğru bence.
Yok canim genelde kendiside goturuyorKadın kendi için almamış ki , çocuğunun canı istedi diye almıştır diye düşünüyorum. Belki kokusu farklı gelmiştir çocuğa. Evde aynısını da pişirsen , çocuğun aklı kalabilir diye göz hakkı almıştır.
Trip atmis işte, keske alsaydin sende tabagi doldurup gotururdun arayi duzeltirdin konusupYani yine dicem ama bir tabak pogocayla kapima gelmesi gurur meselesimi oldu
Beni yanlis anladigini soyledim mesajla ozurde diledim ne yapiyimbiraz öyle olmuş kırılmış hem de kızmış size.
Hanımefendi sanki size poğaça vermediler bu ne gerginlik
keşke şu an da komşu da bu konuyu okuyor olsa.getirdik ya poğaçanı daha ne istiyorsun dese.yetmediyse yarın 5 tepsi daha yaparım dese.Yok canim genelde kendiside goturuyor
Ama verirkenki tavri kotuydu kafama calar gibiTrip atmis işte, keske alsaydin sende tabagi doldurup gotururdun arayi duzeltirdin konusup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?