Sizce benmi yanlisim?

Ben o sisteme uymayanlardanım, istedik mi oluyor mu oluyor valla ilk herkes elinde birşey vardı ben hiç indirmedim, kızımı evde doyurur birşey istedimi hayır şuan musait bir ortam değil evde yaparım derdim, site yönetime en fazla bu konuda şikayet edenlerdenim, sonuç kazandım,şimdi kimse park alanına birşey indiremiyor çünkü alerjisi olan olur, canı çeken olur, hamile olup utanıp sıkılıp istemeyen olur, en ve en önemlisi o an evde hiçbirşey olmayabilir, canım birşey yapmak istemez, yada çocuk birşey diyemez gözü kalır. Ben hala dışarıda bile dondurmayı musait bir alanda kimsenin göremeyeceği yerde yidiriyorum, çocukta alıştı birşey isterken anne musait zamanda yerim diyor, kültür, eğitim, vicdan evde öğrenilir. Herkes herşeyi yapıyor diye siz yapmak zorunda değilsiniz. Komşunuz haklı haksız bilemem ama söz konusu çocuksa sizin çocuklarınız zaten tatmıştır evdeki ikramlıktan ne var fazla yese, ben esas istediğinde gözü kalır utanıp az almıştır diye sıkıntı yapar evede tabakla yollardım, çocuk hani, insanız bizde, canımız çeker, anlayana. Kızıyorum sizlere, çocuk bilmez ama anne baba bilir.

Benim 3 cocugumda bebek sayilir tek indiremiyorum malesef ve herkez yiyecek indiriyor

Sitenin bahçesinde 3 küçük çocuk , eve çıkmadan ne kadar uzun süre durabiliyor ?

Hadi atıştırmalık bir şeyler alıp indiniz , çocukların tuvalet vb ihtiyaçları olmuyor mu ? Site bahçelerine umumi tuvalette mi yapıyorlar artık ?

Aa 3 cocuklular da cocuklarini yonetebiliyomus konu sahibi. Sanirim sorun benimle alakali degil. Sevgili pinhan evlatlarini da seni de operim seninle hic alakali degil ama 3 cocugum var deyince dayanamadim
Elbette, 3 değil 5 de olsa yönetirim
Yöneticilik iliklerime işlemiş durumda

Enteresan park işleri, hiç bana göre değil.

Sevgiler

Hanımefendi sanki size poğaça vermediler bu ne gerginlik

Kadın kendi için almamış ki , çocuğunun canı istedi diye almıştır diye düşünüyorum. Belki kokusu farklı gelmiştir çocuğa. Evde aynısını da pişirsen , çocuğun aklı kalabilir diye göz hakkı almıştır.

Yok canim genelde kendiside goturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…