• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bilerek mi yaptı ?

Çok uç bir yorum olacak ama. İnsanlar çok garip, şöyle olabilir mi. Çok kalitesiz bulmuştur hediyeyi bende ona aynısını götürcem mantığında olabilir mi?
Biraz garip olabilir ama insanlardan herşeyi bekliyorum artık.
Bilmiyorum amacını artık bende çok garipsedim

Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar❤️
Unutmuştur boşverin.....

"Canım hediyeyi nerden aldın çok hoş:)
Bende aynı elbiseyi senin kızına getirmiştim zevklerimiz ne kadar da benziyor:)" desen alır o mesajı :KK66:

Evde ne kadar elbise birikirse biriksin dayının kızı sonuçta 20tl verip bi elbise alsa batmazdı.
Cumartesi kuaföre gelicek benle bakayım belki dedğini derim :)

Akşam eşime anlattım dün ne şeytan karısın nasıl farkettin diyor o getirerek şeytan degıl ben mi şeytan oldum şimdi dedim :)) ahahah
Öylee işte her ayrıntıyı hatırlarım sende ayağını denk al deseydin :KK53:

Çok hediye gelmiştir kullanmadıklarını hediye götürüyodur sizin götürdüğünüz unutup onu getirmiştir ne var ki bunda... artık kimseye hediye falan da almam masum bir şeyden farklı manalar çıkartıyo herkes

Senin aldığını unutmuştur. Annelerin kafalar bir dünya zaten yorgunluktan kendimden biliyorum :KK48:
İdare et. Etiketi duruyorsa değiştir.

Değişim kartı yoktur kesin..

"Canım hediyeyi nerden aldın çok hoş:)
Bende aynı elbiseyi senin kızına getirmiştim zevklerimiz ne kadar da benziyor:)" desen alır o mesajı :KK66:

Evde ne kadar elbise birikirse biriksin dayının kızı sonuçta 20tl verip bi elbise alsa batmazdı.

Giydirmediği elbiseyi hediye etsin ama daha iyi değil mi?
Ben de dalgınlıkla kim ne getirmiş unuturum. Tek tek incelemem. Kalabalık ortamda verildiyse bir de insan bilmiyor ki kim ne getirmiş.

Benim oğlumun da çok vardı öyle. Hatta yıkayıp giydiririm dediğim ama küçüldü diye kaldırdığım kıyafetler içime oturmuştur..

Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar❤️
Amannn boşverin
Bilerek yaptığını sanmıyorum yapsa bile yüzüne vurmayın değmez

Giydirmediği elbiseyi hediye etsin ama daha iyi değil mi?
Ben de dalgınlıkla kim ne getirmiş unuturum. Tek tek incelemem. Kalabalık ortamda verildiyse bir de insan bilmiyor ki kim ne getirmiş.

Benim oğlumun da çok vardı öyle. Hatta yıkayıp giydiririm dediğim ama küçüldü diye kaldırdığım kıyafetler içime oturmuştur..
Kalabalık içinde değil bizzat yanımda açmıştı paketi deger vermemiş ki unutmus demek ki

Back
X