• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bilerek mi yaptı ?

Ben de esimin kuzenine goturmustum oyle bir hediye, kullanmamis aynen bana geri verdi al senin oglana guzel olur bu diye ;) suratima atti yani resmen ya begenmedi de yapti ya da unuttu benim getirdigimi artik bilmiyorum hangisi;) hic dert etmedim, siginma evine verdim elbet biri kullanir diye. Bosverin bence alindiginiza degmez

Yok benim götürdüğüm elbise olduguna adım gibi eminim

Sizden baskasi ayni elbiseyi hediye etmis olamazmi?
O kisinin verdiginin bedeni daha uygunsa cocuguna onu giydirmis olabilir.
Bos verin irdelemeyin, aranizdaki muhabbeti bozmaya veya zarar vermeye degecek seyler degil bunlar.

Sizden baskasi ayni elbiseyi hediye etmis olamazmi?
O kisinin verdiginin bedeni daha uygunsa cocuguna onu giydirmis olabilir.
Bos verin irdelemeyin, aranizdaki muhabbeti bozmaya veya zarar vermeye degecek seyler degil bunlar.
Yok zaten bunun için aramı bozcak degılim elbette

Bilerek yaptigini sanmiyorum yani oyle dusunmek istiyorum.

Ama icimde kalmasin diyorsan soyle.

Zevklerimiz ayniymis benim sana getirdigim elbisenin birebir aynisini almissin..de

Giydirmediği elbiseyi hediye etsin ama daha iyi değil mi?
Ben de dalgınlıkla kim ne getirmiş unuturum. Tek tek incelemem. Kalabalık ortamda verildiyse bir de insan bilmiyor ki kim ne getirmiş.

Benim oğlumun da çok vardı öyle. Hatta yıkayıp giydiririm dediğim ama küçüldü diye kaldırdığım kıyafetler içime oturmuştur..
Poşetini değiştirmiş ama.
Hani komşunun, eşinin teyzesinin kızının getirdiği hediyeyi unutrsun da kendi akrabasını unutmaz bence insan. Acaba altın mı bekledi ki ondan mı bu ima

Poşetini değiştirmiş ama.
Hani komşunun, eşinin teyzesinin kızının getirdiği hediyeyi unutrsun da kendi akrabasını unutmaz bence insan. Acaba altın mı bekledi ki ondan mı bu ima
Yok altın beklediğini sanmıyorum çünkü hiiiiççç görüşmüyorduk o benim bebeğime gelmemişti bile ben de bana yakın oturuyor diye gideyim dedim annemler gidiyorken

Yok altın beklediğini sanmıyorum çünkü hiiiiççç görüşmüyorduk o benim bebeğime gelmemişti bile ben de bana yakın oturuyor diye gideyim dedim annemler gidiyorken
Valla bende merk ettim

Unutmuştr çünkü bi arkadadışıma aynısını yapmıştm çok çok utandım farkedince ama söylemedim saolsun oda yüzüme vurmadı..
o kadar elbise hediye getiren oldu ki kimin ne getirdiğini unutuyor insan..

Merhaba sevgili kk üyeleri!
Hiç uzatmadan konuya geçiyorum dün dayımın kızı bana geldi ve kızıma ,benim onun kızına götürdüğüm elbiseyi getirmiş hem de farklı bir markanın kutu ve poşetine koymuş .. ilk gördüğümde farketmedim sonra o gittikten sonra dedim ki kendi kendime, bu benim aldığıma ne kadar benziyor diye ve telefonumda fotografı vardı elbisenin baktım evet o benim aldıgım elbise gerçekten çok kırıldım kızlar bilerek mi boyle bişey yaptı acaba biyandan da oyle olsa neden farklı kutuya koysun diyorum bilmeden unutmustur benim getirdiğimi diye düşünüyorum .. sizce ona bunla ilgili alttan bişeyler soylemelimiyim yoksa napmalıyım fikirlerinizi merak edıyorum canlar❤️
Kim ne derse desin bilerek yapmistir...senin anlamaman icinde farkli kutuya koymus..belliki hediyeni begenmemis hemde sana yeni hediye alip para verene kadar senin hediyeni sana iade etmis..

Ben kuzenimin getirdiği hediyeyi unutmam verilecekler tarafında ayirmam kulalnirim ama belki de dalgınlığı ama gelmiştir ne diyim

Back
X