Sizce bir ilişkide..

İlişkide yaş farkı..?

• Bence kadın 3 5 yaş büyük olmalı.

OY: 1 4,8%
  • Bence aynı yaşta olmalılar, kafalar uyuşmalı

OY: 1 4,8%
  • Erkek 3 5 yaş büyük olabilir, dahası yanlış

OY: 7 33,3%
  • Erkek biraz büyük olmalı 10 yaşa kadar çıkabilir

OY: 12 57,1%

• Ankete Katılan
    21
gönül yaşa bakmaz dediydim ben
Sen kafa yaşı falan diyon
Canımm okumada kıt demekk
Olsun geç olsun güç olmasın
Sıkma canını
gönül niye yaşa bakmaz, kafa da uyuştuğu için. söylediğinin anlamını bi idrak et. gerginliğinin sebebi fizyolojik değişimler herhalde. sizi de anlıyorum kimseden gerginliği çıkaramayınca buraya damlıyosunuz. yazma daha.. oje sürcem:süslü:

Aksine relaxım
Gerginlik kimde çok belli inan
Anlaman ve çıkarımların vasat yanlız
Çalışşş
hıhı..gayet net relax olduğun..senin yaşına gelsem 24 yaşında bir bayanla yarışa bile girmem..ama kafa yaşı işte. nelere kadir:KK51:hadi canm kib.

Yesinler senii
Seni alacak adam varsa şayet
Allah yardımcısı olsun
Yaşının 24 olduğunu söyleyen kızz:dua:

Tühhhh yakmış bile birilerinin başınııı
Konuya bakarsak boşandı boşanacak
Ee tabi normal
şükürler olsun uzun zamandır güzel giden bir birlikteliğim var. direk boşanmış vay başını yakmış..nası düşünürsen hayatın öyledir. biraz güzel bakmayı dene

Senden güzellik üzerine bir yorum
Vay derinlerde bir yerlerde insanı özellikler var gibi devam et çıkaralım gün yüzüne
Topluma hayrım dokunur

Vay derinlerde bir yerlerde insanı özellikler var gibi devam et çıkaralım gün yüzüne
Topluma hayrım dokunur
ne dediğin anlaşılmıyor. aslında normal yaşamda anlaşabileceğim insan yapısı olamadığın için iletişimsizlik. güzel bak,güzel düşün,yaşamına güzel yansıyor diyorum .umarım bunu sormuş ve anlamışsındır

Topluma hayrım dokunur
insani özelliklerim olmasa sana senin gibi mahalle ağzıyla sana karşılık verirdim .ama ben o dönemleri 5 sene gerisinde bıraktım,ergenlikte :dondurma:

İşte bu ii hissettirdi
ne dediğin anlaşılmıyor. aslında normal yaşamda anlaşabileceğim insan yapısı olamadığın için iletişimsizlik. güzel bak,güzel düşün,yaşamına güzel yansıyor diyorum .umarım bunu sormuş ve anlamışsındır
Hadi sen konuna devam et belki gelişimini sürdürürsün

Back
X