Sizce bir kiz kaç yasinda evlenmelidir ??

erken ya da geç hepsinin avantajıda var dezavantajı da
evlendiğin adam iyi olursa erken evlenip anne olmak iyidir bence
ben 20 yaşında evlendim ve iyiki de evlenmişim diyorum

bence olgunlukla işle güçle değil de kişinin artık kendisini bulup yanındakini tamam işte bu aradığım kişidir demesiyle alakalı.

bana gore de 24ten once kimse evlenmesin bence bu zmna kadar herkesin kişiliği oturmamiş oluyor atıyorum bir yıl karşidakinin evcimenliği iyi bir baba olabilmesi onemliyken ertesi yıl zeki olması ya da paralı olması olabilir. onemli olan bu hayatta seni ne mutlu edebilecek bunun iyi farkında olmak lazım.

Bir kız kendini 24ten once tanıyamaz gibi geliyor bana.Olgunluk bambaşka birşey bir insan cocuk ruhludur ya da olgundur bu 70inde de aynı kalır.

28 yaşımdayım ve Allahın izni ile bu yaz evleniyorum.

Bana göre 33 yaşına kadar yolu var evlenmenin. Bir bayan iş sahibi olursa elbette çok daha iyi olur.

ben şahsen 25-26 yaşıma kadar evlenmek istemiyordum. Evlilik kurumundan korkuyordum. Çocuk yapmak hiç aklımda yoktu desem yeridir.
Şimdi çok farklı düşünüyorum. Artık evlenmeye hazırım ve de istiyorum. Ancak dediğim gibi baba göre 33 yaşına kadar yolu var.

Rakamlara takılmamak gerek aslında bana göre. Ama düşündüğüm zaman 20 li yaşlarda gerçekten çok saf, terübesiz zaman zaman aptalmışım. Bir de evlenseydim yüzüme gözüme bulaştırırdım belki.

Evlenirken ne kadar olgun olursan ol fark etmez ama asla fazla toy ve çocuk yaşta olma derim ben. Fena ezilirsiniz yaşınızın toyluğundan kaynaklı.

nacizane fikrim

okulumu bitirip 22 yaşında evlendim.şimdi 26 ya gireceğim.1.5 yaşında oglum var.
ister kızın ister hak verin ama geç evlenirim diyenler doğa bunu istemiyor.28 yaşından sonra yumurtanızın kalitesi bile düşüyor.bence geç kalmamak lazım ama bu devirde doğru insanı bulmak da zorlaştı.

ya bırakın yumurtanın kalitesini. 31 yaşında arkadaşım nur topu gibi bir evlat dünyaya getiriyor. diğeri 32 yaşında ve şu anda hamile. İkisinin de ilk bebekleri.

Kayınvalidem 40 yaşında kız doğurmuş. Allah vermedimi, 20 yaşındaki genç kadına da vermiyor bebek.

Bence erken yaşta anne olan bayanların savunma tezi bu yumurta ve kalite meselesi. Herkes kendi karar verir kaç yaşında anne olmak istediğini. bence 40 yaşına kadar anne olabilir bir bayan eğer zaten biyolojik bir sorunu yoksa.

tüp bebekle bile 40 ında doğuran var. Çocuk için evlenilmemeli ve gerçekten doğru insan zor bulunuyor bu konuda size katılıyorum.

Kişinin olgunluğuna göre değişmekle birlikte ne kadar olgun olunursa olunsun kesinlikle 20 yaşını bitirmiş olmak gerek.
Ben 26 yaşında evlendim,hep böyle planlardım.ıstediğim gibi de oldu.

bir arkadas gelinlik yakışmaz 25ten sonraya kalana demiş..

çok güldüm..

tek derdimiz gelinlikti zaten...

bir arkadas da yumurtanın kalitesinden bahsetmiş. tıp çok ilerledi.. hiç alakası yok artık. 45-50ye dek yolu olabiliyor çocuk doğurmanın. pek de sağlıklı bebekler olabiliyor. ölüm yaşı da çok ileriye atıldı artık.

evlilik içinse bayan için min 27-28 erkek için min 30 diyorum
üst sınır da koymuyorum.

Evlilik yaşı insandan insana değişiyor bu gerçek...

Ben 24 yaşında evlendim, eşimle uzun zamandır beraberdik, o da 26 yaşındaydı.Onun ailesi evlilik için ideal yaşta olduğumuzu söyledi, benim ailem erken mi diye endişelendi.Evli ve çocuklu arkadaşım da var, benimle yaşıt olup daldan dala konarak yaşayan ve evliliği mümkün olduğunca ertelemeye çalışan arkadaşım da var.

Daha da önemlisi bekar arkadaşlarımdan duyduğum en sık soru: artık normal bil ilişki yürütmek bile zor, evliliğe nasıl cesaret ettin? ne yanıt vereceğimi bilemiyorum çünkü çağımızda evlilik yürütmek artık bir beceri sayılıyor ve öngörülene göre dünya genelinde boşanma oranı hızlıca artacak
. Fakat bütün bu olumsuzluklara rağmen doğru kişiyi bulduğunuzu düşündüğünüzde evlilik kadar güzeli yok opuyorumnanaktan

Evlilik yaşı insandan insana değişiyor bu gerçek...

Ben 24 yaşında evlendim, eşimle uzun zamandır beraberdik, o da 26 yaşındaydı.Onun ailesi evlilik için ideal yaşta olduğumuzu söyledi, benim ailem erken mi diye endişelendi.Evli ve çocuklu arkadaşım da var, benimle yaşıt olup daldan dala konarak yaşayan ve evliliği mümkün olduğunca ertelemeye çalışan arkadaşım da var.

Daha da önemlisi bekar arkadaşlarımdan duyduğum en sık soru: artık normal bil ilişki yürütmek bile zor, evliliğe nasıl cesaret ettin? ne yanıt vereceğimi bilemiyorum çünkü çağımızda evlilik yürütmek artık bir beceri sayılıyor ve öngörülene göre dünya genelinde boşanma oranı hızlıca artacak
. Fakat bütün bu olumsuzluklara rağmen doğru kişiyi bulduğunuzu düşündüğünüzde evlilik kadar güzeli yok opuyorumnanaktan

ay konunun dişinda olacak ama avatarına bayıldım. senin kedinmi ? opuyorumnanaktan

ay konunun dişinda olacak ama avatarına bayıldım. senin kedinmi ? opuyorumnanaktan

yok keşke benim kedim olsaaa :)) bu kedinin adı maru.Japonyada yaşayan Scottish Fold cinsi bir kedi.İnternette çok meşhur sahibi sürekli videolarını ve fotolarını çekip bloguna koyuyor.

»ä¿®

bu blogunun adresi çok komik fotoları var:D

İki tarafta eğer okuyorsa öğrenim durumunu tamamlamış,erkek askerliğini bitirmiş,maddi olgunluğa ulaşmışsa evlenilebilir. Ki bu nerden baksan en az (kız için) bi 23-24 oluyor.

hem erkeğin hem kadının kişiliği oturmalı maddi manevi kendilerini hazır hissettikleri zaman evlenmeliler (askerlik üniversite meslek edinme vs..)
zaten bu şartlar oluşana kadar kızın yaşı 24 erkeğinki en azından 28 oluyor
benim 3 kızım var şahsen ben 25-26 yaşından önce evlenmelerini istemem tabi herşey kısmeta.s

Bence 25 den aşağı evlenmemeli diye düşünüyorum

katılıyorum,
ben 20 yaşında evlendim, doğru dürüst yaşayamadım gençliğimiboshayallersmile
şimdi 22 yaşındayım hala genç sayılırım ama bi çocukla çok özgür hissedemiyorum kendimi
evden dışarı çıkamıyorumkafamçokkarıştı

ben 23 yaşında evlendim (22 de sayılabilir:P ) eşim de benden 3 yaş büyük. o zaman normal geliyodu aslında ama şimdi baktığımda küçük gibi geliyo benim yaşımda bekar arkadaşlarım var hala. aslında belli bi yaşı yok bence herkesin içinde bulunduğu şartlara gör değişir :delphin:

Bana gore bir bayanın mutkala bir mesleği olmalı ve sonrasında evliligi dusunmeli

kısacası evlenebilmesi için ekonomik ozgurlugu olmalı ve bellirli bir olguna ulasması lazım
28-30 ideal bir yaş

Aklına başına al.Bir erkek 30'dan önce olgunlaşmaz hele bazıları hiç olgunlaşmaz.Kızlar ise o yaşa kadar ne yaşadı ne tecrübe etti bunun da etkisiyle 27-28'den önce evlenmemeli.Hayattan beklentiler değişiyor.

Back
X