• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir Öğretmen ve Öğrenci arasında aşk yaşanabilir mi?

ögrenci ögretmen arasinda ask belki yasadigin zaman dilimde hos gelebilir yani cocukca duygularla iyi dersin ama ilerki zamanlarda bunu düsününce insanin pskiolojisi bile bozulabiliyor...ben yasadim biliyorum sakin haaa öyle birsey yapma canim

bence olmamalı ama oluyor.bir akrabamızın kızı liseye giderken mat öğretmenine aşık oldu ve evlendiler.aralarında 10 yaş vardı..bu yılda boşandılar.neredeyse 7yıl evli kaldılar.

bir öğretmenin öğrencisine hele o öğrenci 18 den küçükse o şekilde yaklaşması bana ters....

Ben sorumluluğun büyüklüğünü öğretmende bulurum,öğrencisine o gözle bakmamalı.

bu sözünüze katılıyorum.
öğretmen bir de yakışıklıysa, kız öğrencilerin çoğunun hayranlıkla karışık ilgisi oluyor.
öğretmenler karşılık vermemeli.

üni'de bii derece belki olabilir ama lisede çok çok yanlış
bana sapık gibi geliyo bunu yapan öğretmen

bu sözünüze katılıyorum.
öğretmen bir de yakışıklıysa, kız öğrencilerin çoğunun hayranlıkla karışık ilgisi oluyor.
öğretmenler karşılık vermemeli.

şimdi aklıma dershanedeki biyoloji öğretmenim geldi..biyolojiyi bilmeyen ben onun sayesinde öğenmiştim.)) hani gel evlenelim dese evlenirdim o zaman..:)) o zamanlarda herşeyi yaparız biz ama öğretmen daha olgun davranmalı..

aşk bu nerde,ne zaman ,kiminle yaşancağı belli olmaz sınır ve engel tanımaz..
adı üzerinde aşk ..
benim hayatta aslalarım yoktur .ne demişler asla aslaa demeyin :delphin:

Bende karşıyım heleki lisede yaşanan öğretmen-öğrenci ilişkileri.Daha çok küçük oluyorlar resmen çocuk.

lise 2.sınıftayken biyoloji öğretmenim bana evlenme teklif etmişti
öyle pat diye...
çok gururlanmış,pek bi şımarmıştım
zaten hava binbeşyüz bende o zamanlar
bu teklif havamı ikiye katlamıştı
yani mümkündür aşk her yerde her daim
art niyet olmadığı sürece yanlış diyemem

öğrencinin yaşı ve öğrenci-öğretmen yaşlarının farkına bağlıdır...
Lisedekini açıkçası hiç hoş göremem, daha reşit değil öğrenci... ama üniversite, yüksek lisans vs. dönemlerinde belki olabilir...Tabi bu dönemde bile olsa, aşkın başlayış şekli, öğretmenin karşı cinsten öğrencilerine genel tavrı (her birine sevgili adayı gözüyle bakıyor, alışkanlık haline getiriyorsa yaş faktörü ortadan kalkar, hiç uygun olmaz), olayların nasıl geliştiği, iyi niyet, ortada başka menfaatlarin olup olmaması önemli etkenlerdir...

bence olmamalı, eğer aşkına söz geçiremiyorsa ikisinden biri ortamı terkettiğinde örneğin dersaneyse kız mezun olduğunda, yada okulsa yine kız mezun olduğunda olabilir oda bi ihtimal ben yine de hoş bakmıyorum doğrusu.

bir insan kendi yaşıtları dururken öğretmenine ilgi duyuyorsa bile öğretmen kendini uzak tutmalı, üniversitede de hiç hoş olmuyor, öğrencisi ile beraber olan hocalara öğrencilerin eski saygısı kalmıyor.

lisedeyken bi öğretmenim bu soruyu bana msnde sormştu .dilim tutulmştu ve ne diyeceğimi bilmiodm :S:delphin: lisedeki beden öğretmenim bi öğrencisiyle evlenmişti.aşk yaşanabilrmi die sormuşsn bence yaşanır doğru kişi doğru zaman isegamyoncuiremsu

Back
X