lisedeyken edebiyat öğretmenimiz vardı en yakın arkadaşlarımdan biriyle evlenmişti aralarında 13 yaş vardı ilk zamanlar çok mutluydular sonrası hüsranla sonuçlanmıştı
:uhm:sizce bir öğretmen ve öğrenci arasında aşk yşnbilir mi?:uhm:
Aslında çok eski bir konu ama sorunuz benim basıma yeni geldiği için anlatmak istiyorum Müsaadenizle...
26 yaşındayım grafik tasarımcısıyim.. Geçen yıl KPSS eğitimi veren bir dershaneye gittim orda matematik öğretmenine aşık oldum hic aklımda yokken.. Sınıftaki bir arkadasimla çok eskiden beri gorustugum bir arkadasim bu durumu biliyor. Başında bakıyor diye diye aşık oldum aramda iyiydi açıkçası. Matematiğin kotu olduğu için benle uğraşırdı tabi bunu yanlış anladık hatta ozel ders verir mi sitede sordum ama bunlar olurken hiç aklımda yoktu evli olmadığını düşündük. Çünkü tüm vaktini dershanede geçiriyordu. Sonra bir gün dayanadim iş çıkışı etutun olduğu bir akşam arkadaşıma haber verdirip beklettim. Çıktım karşısına pek birşey soyleyemedim heyecandan söylediğim bir iki cümlede zaten anlaşıldı parmağını göstererek bu yuzugu takmanın vakti geldi dedi dünya basıma yıkıldı dershane bitene kadar derslerine çok az girdim ama o yüzüğü hiç takmadim çok nadir takıldı bana bazense ben laf attım öyle öyle bitti facebookunu buldular bitmeden dershanedeki kızlar ekledim kabul etti evli olmadığını biliyorum bir kerede facebooktan yazdım gorusmeye çağırdim ama cevap vermedi aşkımı ilan ettim facebooklarda tepki yok ama silmedide beni sonra ben sildim ve hala seviyorum ne yapmam lazim onun yaşı 38 ama gostermiyor. Neden istemedi neden!!
Aslında çok eski bir konu ama sorunuz benim basıma yeni geldiği için anlatmak istiyorum Müsaadenizle...
26 yaşındayım grafik tasarımcısıyim.. Geçen yıl KPSS eğitimi veren bir dershaneye gittim orda matematik öğretmenine aşık oldum hic aklımda yokken.. Sınıftaki bir arkadasimla çok eskiden beri gorustugum bir arkadasim bu durumu biliyor. Başında bakıyor diye diye aşık oldum aramda iyiydi açıkçası. Matematiğin kotu olduğu için benle uğraşırdı tabi bunu yanlış anladık hatta ozel ders verir mi sitede sordum ama bunlar olurken hiç aklımda yoktu evli olmadığını düşündük. Çünkü tüm vaktini dershanede geçiriyordu. Sonra bir gün dayanadim iş çıkışı etutun olduğu bir akşam arkadaşıma haber verdirip beklettim. Çıktım karşısına pek birşey soyleyemedim heyecandan söylediğim bir iki cümlede zaten anlaşıldı parmağını göstererek bu yuzugu takmanın vakti geldi dedi dünya basıma yıkıldı dershane bitene kadar derslerine çok az girdim ama o yüzüğü hiç takmadim çok nadir takıldı bana bazense ben laf attım öyle öyle bitti facebookunu buldular bitmeden dershanedeki kızlar ekledim kabul etti evli olmadığını biliyorum bir kerede facebooktan yazdım gorusmeye çağırdim ama cevap vermedi aşkımı ilan ettim facebooklarda tepki yok ama silmedide beni sonra ben sildim ve hala seviyorum ne yapmam lazim onun yaşı 38 ama gostermiyor. Neden istemedi neden!!
Hadi evli değil bekar olsun, farketmez, sizi istemiyor sonuçta. Neden istemedi demek çok mantıksız. İstemek zorunda mı? Evli değil belki ama sevgilisi ya da sevdiği birisi olmadığını nerden biliyorsunuz? Hayatında hiçbir şey olmasa bile sizi istemek zorunda değil. Çok da iyi yapmış yani. Kusura bakmayın ama çocukça düşünceler içindesiniz bence bu konuda.Merhaba kendisi bana yüzük takmanın vakti geldi dedi ama yüzüğünü takması evlide degil. Zaten ben böyle bir konuşma yapınca sok oldu normal şartlarda bende karşıyım tabi ama ben onun tam anlamıyla öğrencisi de sayilmam sadece 5 ay kaldım dershanede yaşını aldım meslek sahibiyim bilemiyorum. Lisede bende karşıyım böyle şeylere tabiki ama benim durumum biraz farklı..
Valla kusura bakılacak birşey kalmadı. Zaten söylediğimiz soyleyeceginizi ama ben bu söylediğimiz le ilgili olan cevabimi belirtmeyecegim...Hadi evli değil bekar olsun, farketmez, sizi istemiyor sonuçta. Neden istemedi demek çok mantıksız. İstemek zorunda mı? Evli değil belki ama sevgilisi ya da sevdiği birisi olmadığını nerden biliyorsunuz? Hayatında hiçbir şey olmasa bile sizi istemek zorunda değil. Çok da iyi yapmış yani. Kusura bakmayın ama çocukça düşünceler içindesiniz bence bu konuda.
Durumunuzdaki öğrenci öğretmen olayı küçük bir detay sadece çünkü lise öğrencisi değilsiniz. O size karşı bişey hissediyor mu?Valla kusura bakılacak birşey kalmadı. Zaten söylediğimiz soyleyeceginizi ama ben bu söylediğimiz le ilgili olan cevabimi belirtmeyecegim...
Mavilim yeşilin merhaba hayır evli değil tarih öğretmeniyle konuştum ona açtım durumu ve evli olmadigini söyledi zaten evli olmadığı çok belli kardeşiyle yaşıyor. Hakkında pek çok şey biliyorum. Bende sizin gibi düşünüyorum bi bakıma genç gördü beni sanırım ve kırmak istemediğinden cevap verdi ama benim duygularim hayralik gibi değil ben daha çok mutlu bir yuva kurmak sevdiğim kişiyle beraber olmak istedim mantıkta ağır basiyo ama 18 yaşındaki kizin hissettiği duygularla kiyaslanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?