Sizce bir Öğretmen ve Öğrenci arasında aşk yaşanabilir mi?

yaşanır valla hatta 3 gün önce böyle bir olaya şahit oldum malesef 15 yaşındaki kız öğretmeniyle sevgili ne kadar acı bişi

Etik bulmayan arkadaşlar lisedeki öğrenci-öğretmen ilişkisinden bahsediyorsunuz sanırım..

kessinlikle etik değil...

üniversite lise vsvs farketmez ...

öğrenim hayatı içerisinde kabul edilebilecek birşey değil...

üniversite öncesinden bahsediyorum.

büyük konuşmayayım da, çocuğun anası olsam gebertirim öğretmen olacak adamı. biz o gönül eğlendirsin diyemi çocukları okula yolluyoruz hayret bişi.

üniversite öğrencisiyse olabilir bence. ama ikiside aklı başında olcak. yani kız not istemek için brlikte olmcak hocasıda bişeyler beklemicek o zaman neden olmasınki

uygun değil.benim eşim öğretmen dışarı çıktığımda bazen uğruyorum boşsa dersi.çoğu öğrencinin hali hiç hoş değil.etekler kısacık ayak ayak üzerine atıp oturmalar bahçede.afedersiniz iç çamaşırı na kadar görünüyo.bence okullarda kısa eteği yasaklamalılar

öğrenciler öğretmene aşık oluyorlar ama bazen aradaki yaş farkı az olunca öğretmen de öğrencisine aşık oluyor, evleniyor v.s. bunu çok görüyoruz. bu hayatta öyle garip, çarpık, saçma ilişkiler var ki, artık herşey normal gelmeye başladı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…