• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir Öğretmen ve Öğrenci arasında aşk yaşanabilir mi?

hisler; statü..konum..meslek v.s. anlamaz, görmez ..
olabilirliliği de ,mümkündür pek tabi..

bir zamanlar ben de bazı öğretmenlerime karşı ilgi duymuştum ama başıma bu anlatılanlara benzer bişey gelmedi yani karşılık vermesi ya da herhangi bir teklif falan almadım,zaten gelip geçici şeylerdi ve o hislerin hepsi kayboldu artık.

olmamalıdır....
öğretmenlik mesleğinin ahlaki ilkelerine aykırı....
öğrenci duygusaldır, belki etkilenir ama bu durumda öğretmen burda nasıl davranması gerektiğini bilmeli. çok birbirlerini seviyorlarsa öğrenci okulunu bitirince belki aralarında bir şey olabilir....

ama onun dışında kabul edilemez bence...

olmamalıdır....
öğretmenlik mesleğinin ahlaki ilkelerine aykırı....
öğrenci duygusaldır, belki etkilenir ama bu durumda öğretmen burda nasıl davranması gerektiğini bilmeli. çok birbirlerini seviyorlarsa öğrenci okulunu bitirince belki aralarında bir şey olabilir....

ama onun dışında kabul edilemez bence...
kesinlikle katılıyorum.

Olmaz. Üniversite döneminde belki ama daha aşağısı hiç etik değil. Üniversite döneminde de çıkar ilişkisi yoksa tabii.

Olmaz.Bilakis öğretmen için bu durum görevini kötüye kullanmaktır:1closedeyes:
Lise öğretmenim bana asılıyordu ben tabi saf anlamamıştım bile.
Okul bitti benim kafaya öyle dank etti.Sapık herif
:tomato:

Son düzenleme:
olabiliyo
benim tanıdığım var lisede öğretmenlik yaptığı yıllardaki bir öğrencisiyle evli şu anda aralarında da 8 yaş var

bir öğretmen arkadaşım öğrencisiyle evlendi pek mutlu değiller kızın yaşıda baya küçüktü pek bişey paylaşamıyorlar ortak konıuşacak şey yok biri lise mezunu diğeri üniveriste...

Öğretmen et benliğinden öte, duygusal kimliğinden öte 'fikirlerini savunan' insandır, öğrencisine kendi doğrularıyla harmanlanmış gerçekleri vermeye çalışan yol göstericidir.
Öğrenci her ne kadar öğretmenini bu kimlikten sıyırmaya çabalasa da öğretmen buna müsade etmemelidir.
Çünkü bu iş ahlakına uymaz ilk önce...
Etik değildir yani...
:umursamaz:

insanlar çocuklarını okul öğretmenlerine eş olsunlar diye okula göndermiyor

hiç hoş ama maalesef yasanıyor lise ortamından kendini bilmez öğretmenler gerçekten oluyor..
ben yaşadım ingilizce öğretmenim ben 18 o 30 yasındaydı peşimde dolanıp duruyordu hoşlandığını bile sölemişti..okul içinde bile hiç çekinmez yanıma gelir sohbet ederdi..maalesef var böyle insanlar...

Back
X