sizce bir şans daha verilmeli mi kızlar ?

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
kızlar bir arkdasım yeni üye olduğu için konu açamadı onun adına ben açıyorum yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyor :)

april arkdasımızı kuzeni bir çocukla tanıstırmak istedi ve arkdasım bunu kabul etti... çocuktan telefon bekliyor görüşme yeri saati için ama çocuk aramak yerine msj atıyor...öyle olunca april arkadasımızdaki heycan gidiyor tabi...yinede kuzeninin hatrına görüşmeye gidiyor..çocuk işini okulunu vs anlatıyor duruyor görüştüklerinde...daha sonra arkdasım görüşmeden ayrılınca kuzenine neden aramak yerine msj atmış öğrenirmisin diyor çocukta cevap olarak daha önce bir kızla görüşüp konusmadım o yüzden diyor..bu arada çocuk okumuş etmiş 27 yasında biri aprilde 24 yasında

bu durumda sizce bir şans vermelimi tekrar görüşmelimi siz olsanız ne yapardınız ?

Oh merhaba melekciyim,

olabilir:)
ben ve eşimde çekindiğimiz için önce mesajlaşdik, telefon konuşması biraz kalbimize vuruyordu. Ozamanlar küçük sayılırdik ama şimdide olsa, sanırım kalbimiz yerinden fırlardı. Kocam benimle 30 saniye bile konuşamamıştı, oyy ne tatlıydi erkeklerin bu halleri gercekden cok şekeeeeer

ahh ahhhh :) öyle valla ama konuyu bölmiceem susucaaam april devam etsin yoksa yolar beni :)))))))

görmeden hoşlantı zaten olmaz.. ama daha sonra ögrendigimde cocugun hoşlandıgını ögrendim hatta saçmaladım ne konustugumu bilemedim falan demiş.Ama onca yerlerden gecmiş bi mevkiye gelmiş bi telefonla konusmaya aciz olabilirmi insan?

telefonla konusmamak acizlik değil ki bence daha en basından bunu taktıysanız ıcınıze tam sinmemiş demektir baştan da sinmediyse bence boşverin gitmeyin .

ya görüşmeden önce cok heyecanlıydım kalbim yerinden cıkıcak gibiydi telefonunu bekliyodum aramak yerine mesaj gelince ondan hayal kırıklıgı yasadım. ısınamamda bunun etkisi oldu

ahh ahhhh :) öyle valla ama konuyu bölmiceem susucaaam april devam etsin yoksa yolar beni :)))))))
Guzel bir isim, april, sevdim:)

evet bence sende bir şans vermelisin, o tür erkekler cidden harika ayrıca kuzenine güvene bilirsin bence ve sonucda bir şeyde kaybetmezsin değilmi? Bakdin kafama uymuyor, çekilirsin.

ya görüşmeden önce cok heyecanlıydım kalbim yerinden cıkıcak gibiydi telefonunu bekliyodum aramak yerine mesaj gelince ondan hayal kırıklıgı yasadım. ısınamamda bunun etkisi oldu
Sen ozaman erkek oğlan erkek tiplerden hoşlanıyorsun
Biraz inisiyatif/ atilgan olmasını bekliyordun. Ama İnan olar bir süreliğine böyle çekiniyorlar, sonra yakanı bırakmıyorlar
Ama en güzeli, ön yargılı davranmamak:)
mesaj atıp sesin çokmu kötü diye sora bilirsin, neden derse, açıklarsın

Son düzenleyen: Moderatör:

biraz öyle :)
ama erkeklerin çekingen olması biraz garip geliyo.

Banada eskiden öyle gelirdi, tıpkı senin gibi düşündürdüm ama benim işime geldi:))
inan o davranışları bir süre öyle, sonra normal hayatlarına dönüyorlar

Ama icinde kesinlikle hiç bir istek yoksa, zorlama derim. Kuzenin tanıştırmak istiyordu seni öğle değilmi?
Eyer öyle nasıl bir cocuk olduğunuda anlatmış olmalı.

cok fazla tanımıyormuş ama tanıdıgı kadarıyla iyi birisiymiş

ben 32 yaşındayım hala telefon fobim var nişanlım hariç telefonda konuşmayı pek sevmem sıkılıyorum nediyeceğimi bilmiyorum bende msj insanıyım bunun mevkiyle acizlikle ne alakası var ki her insan bir olmak zorundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…