- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Oh merhaba melekciyim,
olabilir:)
ben ve eşimde çekindiğimiz için önce mesajlaşdik, telefon konuşması biraz kalbimize vuruyordu. Ozamanlar küçük sayılırdik ama şimdide olsa, sanırım kalbimiz yerinden fırlardı. Kocam benimle 30 saniye bile konuşamamıştı, oyy ne tatlıydierkeklerin bu halleri gercekden cok şekeeeeer
Guzel bir isim, april, sevdim:)ahh ahhhh :) öyle valla ama konuyu bölmiceem susucaaam april devam etsinyoksa yolar beni :)))))))
Sen ozaman erkek oğlan erkek tiplerden hoşlanıyorsunya görüşmeden önce cok heyecanlıydım kalbim yerinden cıkıcak gibiydi telefonunu bekliyodum aramak yerine mesaj gelince ondan hayal kırıklıgı yasadım. ısınamamda bunun etkisi oldu
Sen ozaman erkek oğlan erkek tiplerden hoşlanıyorsun
Biraz inisiyatif/ atilgan olmasını bekliyordun. Ama İnan olar bir süreliğine böyle çekiniyorlar, sonra yakanı bırakmıyorlar
Ama en güzeli, ön yargılı davranmamak:)
mesaj atıp sesin çokmu kötü diye sora bilirsin, neden derse, açıklarsın
biraz öyle :)
ama erkeklerin çekingen olması biraz garip geliyo.
Banada eskiden öyle gelirdi, tıpkı senin gibi düşündürdüm ama benim işime geldi:))biraz öyle :)
biraz öyle :)
Banada eskiden öyle gelirdi, tıpkı senin gibi düşündürdüm ama benim işime geldi:))
inan o davranışları bir süre öyle, sonra normal hayatlarına dönüyorlar
Ama icinde kesinlikle hiç bir istek yoksa, zorlama derim. Kuzenin tanıştırmak istiyordu seni öğle değilmi?
Eyer öyle nasıl bir cocuk olduğunuda anlatmış olmalı.
Haha güldürdünüz beni:):))))))) adam direk üstünemi atlasınnn be
Haha güldürdünüz beni:)
Burak işte böylelerinden zarar gelmiyor, biraz deneye bilirler ama seni asla ikna etmezler
oğlanın ve senin yaşın kaç april?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?