sizce bir şans daha verilmeli mi kızlar ?

normalde konuskan bi insan olup telde konusmayıp msj atması garip geliyo yoksa tabiki acizlik yada mevkiyle alakası yok..telefon fobisi olacak bi insan oldugunu düşünmüyorum gördügüm kadarıyla

Bende öyleydim ama şimdi evlendik adam yolamadan, yolamam diyorum
nişanlı iken yine konuşur ama mesajlaşmakdan nefret eder, oysa ilk konuşmamız mesajlaşmakla başladı, nankör işte

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bu erkeklerin sağı solu hiç belli olmaz
mesaj atması onun ilgilenmediği yada önemsemediği anlamına gelmez emin ol
sen yanında olduğun zamanki davranışlarına bak
onlar asıl önemli olan
sana şunu söyliyim ben kocamla aynı işyerinde çalışıodum
orda tanıştık her gün görüşüyoruz akşam sabah düşün
adam beni sevdiğini mesajla söyledi
ay canım kocam ya öyle heyecanlı biriyse
konuşmaya çekinmiş olabilir
allah hayırlı uğurlu etsin inşallah

Bu telefonları icat edenlerden Allah razı olsun! Demek, telefon diye bir şey olmasaydı, evde kalmıştık

Kişiden kişiye göre değişir.

Lisedeyken yakın arkadaşım küçüklükten beri tanıdığı bir çocukla aramı yapmak istemişti.

Çocuk ilk gün nasılsın diye mesaj attı.

İyiyim sen nasılsın dedim cevap yok

Tabi o zamanlar deli çağlarım ben bu çocuğu unuttum gitti 6 ay sonra bir mesaj geldi aşkım napıyorsun diye

Benim yaşadığım şoku tahmin edersiniz herhalde

6 ay hiç bir şey yapma, sonra da kendi kendine gelin güvey olup aşkım de pes yani

Ama sevgilim de beni bir mesajla etkilemişti o ayrı

yok biz msjlaşmaktan hoşlanıyoruz pek konuşmayız zaten nebilim ya msjlaşmak daha güzel geliyo
Bende cok hoşlanıyorum ama kocam deli oluyor, whatsapda ting, ting ses çıkıyor ya, bende cok sabirsizsim asla uzun mesaj atamam, heb kıza kıza mesajlar ve aynı zamanda arka, arkaya.. Sınır oluyor bu yıllar sonra büyük bir alışkanlık haline gelirken, birden mesajlaşmak yerine, aramak asıl tuafima gidiyor, insanlarla iç, iceyim ( iş yerinde) rahatda konuşamıyor insan

şu zamanda böyle tanışmalar herkesin garibine gider ve telefon etmek bile istemez.zor yanii.bir şekilde kıza buluşacagı yeri de söylemek zorunda.ee ne yapsın mesaj atmış.olay bu.bence çok yırtık erkeklerden kork.açıp telefonu "naber kuzenin senden bahsetti.....çok guzelmişsin, hoş kızmışsın.tanışmak istedim" ııııııııııııııııııııı bu turden konusmalar çok kötü yaaa

aprilciimmm :) bence de eğer ki hoşlanman olduysa az çOk içinden geliyorsa bir şans daha vermelisin:) msj olayına takılmanın anlamı yOk

ay kocan haklı canım valla bende öyle tek tek yazılmasından hoşlanmıyorum bağırıp duruyo w.up

Bende konu başlığını görünce adam çok büyük bi hata yapmış sandım Siz böyle havadan nem kaparsanız işiniz zor. Alt tarafı aramak yerine mesaj atmış ne farkeder ki? Belki heyecandan arayamadı.

öyle tabi de şasırdık gerçekten hadi yası kaç olmuş :)))) yine de dediğin gibi hata değil tabii

Görüşme esnasında diğer tutumları nasılmış peki??
Her şey normalse şans verilebilir bence.

görüşme esnasında diğer tutumları nasılmış peki??
Her şey normalse şans verilebilir bence.

işinden gücünden felan bahsetmiş hep :) sonrada ne o aradı nede arkdasım aradı , ama arkdasıma çevresi ilk görüşmesi çocuğun olabilir hem kişiliği iyi hem maddi durumu iyi felan şans ver dedikleri için aklı karışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…