- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
ben 32 yaşındayım hala telefon fobim var nişanlım hariç telefonda konuşmayı pek sevmem sıkılıyorum nediyeceğimi bilmiyorum bende msj insanıyım bunun mevkiyle acizlikle ne alakası var ki her insan bir olmak zorundamı
Bende öyleydim ama şimdi evlendik adam yolamadan, yolamam diyorumben 32 yaşındayım hala telefon fobim var nişanlım hariç telefonda konuşmayı pek sevmem sıkılıyorum nediyeceğimi bilmiyorum bende msj insanıyım bunun mevkiyle acizlikle ne alakası var ki her insan bir olmak zorundamı
kızlar bir arkdasım yeni üye olduğu için konu açamadı onun adına ben açıyorum yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyor :)
april arkdasımızı kuzeni bir çocukla tanıstırmak istedi ve arkdasım bunu kabul etti... çocuktan telefon bekliyor görüşme yeri saati için ama çocuk aramak yerine msj atıyor...öyle olunca april arkadasımızdaki heycan gidiyor tabi...yinede kuzeninin hatrına görüşmeye gidiyor..çocuk işini okulunu vs anlatıyor duruyor görüştüklerinde...daha sonra arkdasım görüşmeden ayrılınca kuzenine neden aramak yerine msj atmış öğrenirmisin diyor çocukta cevap olarak daha önce bir kızla görüşüp konusmadım o yüzden diyor..bu arada çocuk okumuş etmiş 27 yasında biri aprilde 24 yasında
bu durumda sizce bir şans vermelimi tekrar görüşmelimi siz olsanız ne yapardınız ?
Bu telefonları icat edenlerden Allah razı olsun! Demek, telefon diye bir şey olmasaydı, evde kalmıştıkcanım bu erkeklerin sağı solu hiç belli olmaz
mesaj atması onun ilgilenmediği yada önemsemediği anlamına gelmez emin ol
sen yanında olduğun zamanki davranışlarına bak
onlar asıl önemli olan
sana şunu söyliyim ben kocamla aynı işyerinde çalışıodum
orda tanıştık her gün görüşüyoruz akşam sabah düşün
adam beni sevdiğini mesajla söyledi
ay canım kocam ya öyle heyecanlı biriyse
konuşmaya çekinmiş olabilir
allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
Bu telefonları icat edenlerden Allah razı olsun! Demek, telefon diye bir şey olmasaydı, evde kalmıştık
Bende cok hoşlanıyorum ama kocam deli oluyor, whatsapda ting, ting ses çıkıyor ya, bende cok sabirsizsim asla uzun mesaj atamam, heb kıza kıza mesajlar ve aynı zamanda arka, arkaya.. Sınır oluyoryok biz msjlaşmaktan hoşlanıyoruz pek konuşmayız zaten nebilim ya msjlaşmak daha güzel geliyo
İyi fikir ama bak april arkadaşımız emin olamıyor şimdi ne olacak? Çağ değişdi demek, kızlar anti sosyal buluyorvalla ben kesin kalırdım
utangaç adamların hepsine şöyle okkalı bi mesaj paketi almak lasım
bol bol döksün içini
Bende cok hoşlanıyorum ama kocam deli oluyor, whatsapda ting, ting ses çıkıyor ya, bende cok sabirsizsim asla uzun mesaj atamam, heb kıza kıza mesajlar ve aynı zamanda arka, arkaya.. Sınır oluyorbu yıllar sonra büyük bir alışkanlık haline gelirken, birden mesajlaşmak yerine, aramak asıl tuafima gidiyor, insanlarla iç, iceyim ( iş yerinde) rahatda konuşamıyor insan
Ayyy dogru bak nasılda belli oluyor uzun süredir whatsaplaşmadigimay kocan haklı canım vallabende öyle tek tek yazılmasından hoşlanmıyorum bağırıp duruyo w.up
Bende konu başlığını görünce adam çok büyük bi hata yapmış sandımSiz böyle havadan nem kaparsanız işiniz zor. Alt tarafı aramak yerine mesaj atmış ne farkeder ki? Belki heyecandan arayamadı.
görüşme esnasında diğer tutumları nasılmış peki??
Her şey normalse şans verilebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?