Aşılama Sizce bır sorun olurmu? Ne yapsam..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba arkadaslar;
1.5 yılın sonunda hamilelik söz konusu olmayınca artık tedavı alternatıflerımı degerlendırmek istedım. Tum tetkıklerım benım ve esımın normal. Sonuc sebepsız ınfertılıte..
Gecen ay dr adetın 3. Gıtmemı istedı klomen tedavısı için.. Fakat gıdemedım.. Dr ile bır gorusme yapmadan bu ay derın 3. Gunu gitsem bır sorun olurmu acaba.
Klomen kullananlardan fikirlerını beklıyorum.

Benim de sebepsizdi. Hormonlarımın anlık bozulması ihtimaline karşı hayıt suyu içtim, eşimse spermleri güçlensin çoğalsın diye keçiboynuzu kürü, sonra da proxeed kullandı. Rahim filminden sonra 2 seneden sonra kendi kendime hamile kaldım. Hemen klomene başlamayın bence.

Konu hakkinda fikrim yok ama
Inşallah hamile kalırsın ve kucağın dolar Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Merhaba arkadaslar;
1.5 yılın sonunda hamilelik söz konusu olmayınca artık tedavı alternatıflerımı degerlendırmek istedım. Tum tetkıklerım benım ve esımın normal. Sonuc sebepsız ınfertılıte..
Gecen ay dr adetın 3. Gıtmemı istedı klomen tedavısı için.. Fakat gıdemedım.. Dr ile bır gorusme yapmadan bu ay derın 3. Gunu gitsem bır sorun olurmu acaba.
Klomen kullananlardan fikirlerını beklıyorum.
Doktora sormadan 3. günü gidip hormonlarıma bakılacaktı dersin bir sorun olmaz cnm.....bebek isteyenlere RABBİM yardım etsin bir an önce hayırlı sağlıklı bebekler versin....her tedaviyi gören biri olarak klomen tedavisini görüp sonuç alan çok kişi var ama bence bundan sonraki adım eğer olmazsa rahim filmi çektirmeniz tabi çekilmediyse...

Aynen bizim de sebepsiz infertiliteydi.
Bir sonraki adetinizin 3. günü de gidebilirsiniz. Sanırım henüz herhangi bir ilaç kullanmıyorsunuz. Eğer ilaç kullanıyor olsaydınız, doktor ilacın etkisini takip etmek için de çağırmış olabilirdi.

Umarım çabalarınız tez zamanda sonuç verir de bebeğinize kavuşursunuz.

Doktora sormadan 3. günü gidip hormonlarıma bakılacaktı dersin bir sorun olmaz cnm.....bebek isteyenlere RABBİM yardım etsin bir an önce hayırlı sağlıklı bebekler versin....her tedaviyi gören biri olarak klomen tedavisini görüp sonuç alan çok kişi var ama bence bundan sonraki adım eğer olmazsa rahim filmi çektirmeniz tabi çekilmediyse...
Hormonlarım hsg fılmm dahıl tum tetkıklerım mevcut. Edımde spermıyogram yptırdı oda normal.
3. Gunu ne için cagırdıgını tamda bılmıyorum fakat artık tedavıye baslayalım klomen ile dedı. Allah razı olsun canım

Aynen bizim de sebepsiz infertiliteydi.
Bir sonraki adetinizin 3. günü de gidebilirsiniz. Sanırım henüz herhangi bir ilaç kullanmıyorsunuz. Eğer ilaç kullanıyor olsaydınız, doktor ilacın etkisini takip etmek için de çağırmış olabilirdi.

Umarım çabalarınız tez zamanda sonuç verir de bebeğinize kavuşursunuz.
İnş canım. Sizin tedavınız ne durumda

Benim de sebepsizdi. Hormonlarımın anlık bozulması ihtimaline karşı hayıt suyu içtim, eşimse spermleri güçlensin çoğalsın diye keçiboynuzu kürü, sonra da proxeed kullandı. Rahim filminden sonra 2 seneden sonra kendi kendime hamile kaldım. Hemen klomene başlamayın bence.
Bende 2 yıla yakın hıcbır tedavı istemedım belki dogal yolla olur dıye rahım fılmıde cekıldı spermıyogramda ıyı.. Gerıye tedavı kalıyor..

Hormonlarım hsg fılmm dahıl tum tetkıklerım mevcut. Edımde spermıyogram yptırdı oda normal.
3. Gunu ne için cagırdıgını tamda bılmıyorum fakat artık tedavıye baslayalım klomen ile dedı. Allah razı olsun canım
Adetin 3.günü hormonlara bakılıyor ve ilaca 3. veya5.gün başlanıyor.

Ben bir sene önce tüp bebek tedavisi gördüm canım. Şükür ki çabuk sonuç aldık. Şuan 2 aylık bir kızım var. Allah sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Nasıl sevındım senın adına... Rabbım bızede nasıp eylesın.. Benegınle saglıklı ömurler dılerım

Bi sorun olmaz doktorun gittiğinde gerekli tetkikleri yapar uygunsa başlar Allah kolaylık versin daha fazla aramadan kavuşursunuz inş yavrunuza

Bi sorun olmaz doktorun gittiğinde gerekli tetkikleri yapar uygunsa başlar Allah kolaylık versin daha fazla aramadan kavuşursunuz inş yavrunuza
İnş canım .. Zaten tum tetkıklerm mevcut. Bakalım nasıl bır tedavı beklıyor benı

canım benimde 13 aydır olmuyor eşimde ve bende hiç bir sorun yok 1 ay klomen kullandım ama sonuç yine yok bu ay artık dokotra felan gitmeme kararı aldım rabbim ne zaman kısmet ederse

Siz klomen tedavısı gordunuz mu? Bıraz bılgı verebılırmısınız
Evet.Adetliyken başlanıyor.İlaç bittikten sonra dr gün aşırı yumurtanın büyüklüğünü kontrol etmek için seni çağırıyor.Yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurtayı çatlatma iğnesi veriyor,sana ilişki günlerini söylüyor,ilişkiye giriyorsun

Back
X