- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.205
- 348
- Konu Sahibi fascinatingjasminne
Orası senin evin.
Çök. Hiç kendini kötü hissetme.
Çök. Hiç kendini kötü hissetme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babaniza gittikçe aşırı sinir olmaya başladım. Bir ebeveynin hayatındaki önceliği kaç yaşında olursa olsun ,konu ne olursa olsun çocuğudur. Zaten duygusal zekası gelişmiş bi adam olsaydı o düğünü yapmazdı.Lutfen o kadına meydan vermeyin,o sizin babaniz ,o düşünemiyorsa siz onun eşinden daha çakal olun ,hiccccc umursamıyormuş gibi yapın, babanıza çok sıcak davranın ,yemeğe gitmeyi önerin vs .Babanızın çekirdek ailesi önce siz ve kardesleriniz. Diğer kişi bunu biliyordu ve bile bile geldi, bitti bu kadar.Evet,ablanın ilk evliliği olduğu için dugun olmasını istemiş.
Annemin vefatından 2 yıl sonra evlendiler.En kuçuk kardeşim ,annem vefat ettiğinde 10 yaşındaydı,şu an 15 yaşında.Bu arada,ben babam ve kardeşlerimle uçumuzun bir arada olduğu bir hayat yaşamak istedim fakat kendisi evlenme konusunda oldukça kararlıydı.Anne tarafımdan bazı insanlar,babamın evliliğine engel olmadığım için bana çok kızdılar hatta.Babamın duğunune gitmem mumkun değildi...Yazdınız mı dikkat edemedim. Annenizin vefatından ne kadar sonra evlendiler? En küçük kardeş kaç yaşında?
Babanıza üzülmeyin çok üzüyorsa yeni eşi onu boşanır hayatına devam eder yenisini bulur ama siz onun canından parçasınız. O kendine üzülmüyorsa eşiyle olan bu durumu net vir şekilde çözmüyorsa siz kendinizi üzmeyinBabam bu durumu kendisiyle konuştu,fakat kadının bu şekilde kaprisleri devam ediyor hala.Bir ara uzuntuden dolayı babamın dişleri dökuldu hatta.Babamı o haliyle görunce çok uzulmuştum...
Evlenmek isteyeni engelleyemezdiniz. Sizlik birşey yok.Küçük kardesinizle iletisimi nasıl kadının?ayrıca yaşı kaç babanız ile arasında yaş farkı nasıl?Annemin vefatından 2 yıl sonra evlendiler.En kuçuk kardeşim ,annem vefat ettiğinde 10 yaşındaydı,şu an 15 yaşında.Bu arada,ben babam ve kardeşlerimle uçumuzun bir arada olduğu bir hayat yaşamak istedim fakat kendisi evlenme konusunda oldukça kararlıydı.Anne tarafımdan bazı insanlar,babamın evliliğine engel olmadığım için bana çok kızdılar hatta.Babamın duğunune gitmem mumkun değildi...
Diğer kardeşler o evde mi yaşıyor şu an ? Tekrar okumadım geriyi.onlar için daha zor yaşlarmisAnnemin vefatından 2 yıl sonra evlendiler.En kuçuk kardeşim ,annem vefat ettiğinde 10 yaşındaydı,şu an 15 yaşında.Bu arada,ben babam ve kardeşlerimle uçumuzun bir arada olduğu bir hayat yaşamak istedim fakat kendisi evlenme konusunda oldukça kararlıydı.Anne tarafımdan bazı insanlar,babamın evliliğine engel olmadığım için bana çok kızdılar hatta.Babamın duğunune gitmem mumkun değildi...
Ya bırak ne dert ediyorsun. İkinci eşi kudursun dursun kendi kendine. Kendi evinde fare gibi deliğine çekilmiş. Bırak ne hali varsa görsün. Babanın evi orası. Yarın öbürgün babanın her şeyi size kalacak. Baban, seni destekliyormuş. Sakın bu kadın için canını sıkma. Çok dertliyse çocuklu adamla evlenmeseymiş.Merhaba.Benim annem yaklaşık 5 yıl önce vefat etti.Babam ise,yaklaşık 3 yıl önce evlendi.Ben bir konuda fikir almak için buraya yazıyorum...Annem vefat ettiğinde ben 22 yaşındaydım.Şu an 27 yaşındayım.2018 yılında mimarlık okumaya başladım ve şu an diplomamı almak için sadece bir projem(diğer ders ve stajların hepsini tamamladım) var,yani haziranda diplomamı alıyorum.Babam,en kucuk kardesim ve 2.eşi x şehrinde yaşıyor.Ben y şehrinde okudum,ara dönem için babamların evine geldim.Diğer kardeşim ise farklı bir şehirde okuyordu,o da tatillerde babamın evine geliyor.Annem vefat ettiğinden beri bazı problemler yaşıyorum.Şöyle ki,babamın 2.eşi,benim ve benden bir kucuk olan kardeşimin(o benden 5 yaş kucuk),babamın evinde kalmasını pek istemiyor.Sebep olarak rahat edemediğini söyluyormuş.Ben kızım,diğer kardeşlerim erkek.Ara dönemlerde en fazla bir hafta sure boyunca babamın evinde kalabildım,diğer gunler anneannemin,babaannemin evinde,teyzemlerin altında bulunan,anneanneme ait olan bizim de kullanabildiğimiz evde(burada tek başımaydım) kaldım.Şu an,tek başıma kalmak gucume gitmiyor,ancak ilk yıllarda psikolojimin çok bozulduğu dönemler geçirdim.Babamın evine en son eylul ayının başında gelebilmiştim ama 3 gunluğune.Ondan once haziran ayında uzun uzun gorusebildik en son.Yani uzun suredir görusemedik.Şöyle bir sorun var ki,babamın 2.eşi ben geldiğimden beri,benimle aynı ortamda bulunmamaya çalışıyor ve eminim ki bunu özellikle kasıtlı olarak yapıyor.Önceden,bahsettiğim kalma meselesi,benim yureğimi parçalasa da onlara hiç yansıtmadım,hep dik durdum,eşi ile aramız iyidi.Sohbetimiz,muhabbetimiz vardı.4 gundur babamın evindeyim ve 4 gundur sadece yemek hazırlıyor,ondan sonra,(kendisi sanırım önceden yiyor),ardından hemen odasına çekiliyor.Yemek yerken asla ve kat'a bizim yanımıza oturmuyor.Salonda babam ve kardeşlerim ile otururken asla ama asla yanımıza gelmiyor.Yatak odasına giriyor(başka ona özel oda yok) ve asla çıkmıyor.Geldiğimden beri,en fazla 3 cumle konuşmuştur benimle.Bu durumun benimle ilgili olduğunu dusunup(u harfini klavyemdeki tuş koptuğundan dolayı yazamıyorum)babama sordum.En başta babam,sen kafana hiçbir şeyi takma,ben her zaman senin arkandayım dedi.Fakat,bu akşam söylemesi için biraz usteledim ve sebep olarak benim onların duğunune gitmediğim için böyle yaptığını söyledi.Babam evlenirken duğun yaptılar ve annemin tarafı bu konuda oldukça eleştirel yaklaştığı için dugune gıtmem mumkun degıldı ve annemin vefatının vermis olduğu uzuntuyu,psikolojiyi hala atlatamıştım.Ve şöyle de bir şey var,dugune gitmesem de kendisi benimle o konudan sonra 3 yıldır konusuyordu ki,simdi nereden çıkardı bunu?En son başka bir olay olmuştu,onu alt satırda anlatırım,buraya sığmayabilir.Sorun burdan da kaynaklanıyor olabilir.Pazartesi ve salı gunleri babaannemlerde olacağım,normalde çantamı babamın evinden pazartesi gunu tamamen çıkarırdım fakat şu an şöyle bir şey yapasım var.Burası benim öz babamın evi değil mi,istediğim kadar kalabilirim.Elbetteki 3,4 ay kalmayacağım.Ancak ,13 şubatta y şehrine dönmem gerekiyor.Yani 13 şubata kadar bavulumu,babamın evinden çıkarmayacağım ve salonun ortasına bilgisayarımı kurup kurulacağım...Bu zamana kadar hep onun dedikleri oldu da,niye suçlu olan ben oluyorum hala.Bu kapris neden...Bu arada diplomamı aldıktan sonra çalışmayı dusunuyorum,daha sonra evlilik de dusunuyorum fakat tekrar karşıma çıkan biri olursa.Çunku en son,erkek arkadaşımla bazı fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldık.Tek kalabıldığım eve geçebilirdim fakat şu an mevsimsel şartlardan dolayı orada ısınma problemi olacak.Cunku uzun suredir doğalgazı kullanmadıgımız için evin ısınması ya oldukça zaman alıyor ya da hiç ısınmıyor,ısınsa da ekstra maliyeti olacak...Diğer kardeşlerim hep babamın yanında kalabildi,ben yaşımdan dolayı istenmeyen oldum genelde...
Çok iyi niyetlisin ve bu devirde bu hayat şartlarında bu kadar iyi niyetli olmak pek mantıklı karşılanmıyor. Tabii ki babanın evi istediğin kadar kalacaksın!Merhaba.Benim annem yaklaşık 5 yıl önce vefat etti.Babam ise,yaklaşık 3 yıl önce evlendi.Ben bir konuda fikir almak için buraya yazıyorum...Annem vefat ettiğinde ben 22 yaşındaydım.Şu an 27 yaşındayım.2018 yılında mimarlık okumaya başladım ve şu an diplomamı almak için sadece bir projem(diğer ders ve stajların hepsini tamamladım) var,yani haziranda diplomamı alıyorum.Babam,en kucuk kardesim ve 2.eşi x şehrinde yaşıyor.Ben y şehrinde okudum,ara dönem için babamların evine geldim.Diğer kardeşim ise farklı bir şehirde okuyordu,o da tatillerde babamın evine geliyor.Annem vefat ettiğinden beri bazı problemler yaşıyorum.Şöyle ki,babamın 2.eşi,benim ve benden bir kucuk olan kardeşimin(o benden 5 yaş kucuk),babamın evinde kalmasını pek istemiyor.Sebep olarak rahat edemediğini söyluyormuş.Ben kızım,diğer kardeşlerim erkek.Ara dönemlerde en fazla bir hafta sure boyunca babamın evinde kalabildım,diğer gunler anneannemin,babaannemin evinde,teyzemlerin altında bulunan,anneanneme ait olan bizim de kullanabildiğimiz evde(burada tek başımaydım) kaldım.Şu an,tek başıma kalmak gucume gitmiyor,ancak ilk yıllarda psikolojimin çok bozulduğu dönemler geçirdim.Babamın evine en son eylul ayının başında gelebilmiştim ama 3 gunluğune.Ondan once haziran ayında uzun uzun gorusebildik en son.Yani uzun suredir görusemedik.Şöyle bir sorun var ki,babamın 2.eşi ben geldiğimden beri,benimle aynı ortamda bulunmamaya çalışıyor ve eminim ki bunu özellikle kasıtlı olarak yapıyor.Önceden,bahsettiğim kalma meselesi,benim yureğimi parçalasa da onlara hiç yansıtmadım,hep dik durdum,eşi ile aramız iyidi.Sohbetimiz,muhabbetimiz vardı.4 gundur babamın evindeyim ve 4 gundur sadece yemek hazırlıyor,ondan sonra,(kendisi sanırım önceden yiyor),ardından hemen odasına çekiliyor.Yemek yerken asla ve kat'a bizim yanımıza oturmuyor.Salonda babam ve kardeşlerim ile otururken asla ama asla yanımıza gelmiyor.Yatak odasına giriyor(başka ona özel oda yok) ve asla çıkmıyor.Geldiğimden beri,en fazla 3 cumle konuşmuştur benimle.Bu durumun benimle ilgili olduğunu dusunup(u harfini klavyemdeki tuş koptuğundan dolayı yazamıyorum)babama sordum.En başta babam,sen kafana hiçbir şeyi takma,ben her zaman senin arkandayım dedi.Fakat,bu akşam söylemesi için biraz usteledim ve sebep olarak benim onların duğunune gitmediğim için böyle yaptığını söyledi.Babam evlenirken duğun yaptılar ve annemin tarafı bu konuda oldukça eleştirel yaklaştığı için dugune gıtmem mumkun degıldı ve annemin vefatının vermis olduğu uzuntuyu,psikolojiyi hala atlatamıştım.Ve şöyle de bir şey var,dugune gitmesem de kendisi benimle o konudan sonra 3 yıldır konusuyordu ki,simdi nereden çıkardı bunu?En son başka bir olay olmuştu,onu alt satırda anlatırım,buraya sığmayabilir.Sorun burdan da kaynaklanıyor olabilir.Pazartesi ve salı gunleri babaannemlerde olacağım,normalde çantamı babamın evinden pazartesi gunu tamamen çıkarırdım fakat şu an şöyle bir şey yapasım var.Burası benim öz babamın evi değil mi,istediğim kadar kalabilirim.Elbetteki 3,4 ay kalmayacağım.Ancak ,13 şubatta y şehrine dönmem gerekiyor.Yani 13 şubata kadar bavulumu,babamın evinden çıkarmayacağım ve salonun ortasına bilgisayarımı kurup kurulacağım...Bu zamana kadar hep onun dedikleri oldu da,niye suçlu olan ben oluyorum hala.Bu kapris neden...Bu arada diplomamı aldıktan sonra çalışmayı dusunuyorum,daha sonra evlilik de dusunuyorum fakat tekrar karşıma çıkan biri olursa.Çunku en son,erkek arkadaşımla bazı fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldık.Tek kalabıldığım eve geçebilirdim fakat şu an mevsimsel şartlardan dolayı orada ısınma problemi olacak.Cunku uzun suredir doğalgazı kullanmadıgımız için evin ısınması ya oldukça zaman alıyor ya da hiç ısınmıyor,ısınsa da ekstra maliyeti olacak...Diğer kardeşlerim hep babamın yanında kalabildi,ben yaşımdan dolayı istenmeyen oldum genelde...
Merhaba.Benim annem yaklaşık 5 yıl önce vefat etti.Babam ise,yaklaşık 3 yıl önce evlendi.Ben bir konuda fikir almak için buraya yazıyorum...Annem vefat ettiğinde ben 22 yaşındaydım.Şu an 27 yaşındayım.2018 yılında mimarlık okumaya başladım ve şu an diplomamı almak için sadece bir projem(diğer ders ve stajların hepsini tamamladım) var,yani haziranda diplomamı alıyorum.Babam,en kucuk kardesim ve 2.eşi x şehrinde yaşıyor.Ben y şehrinde okudum,ara dönem için babamların evine geldim.Diğer kardeşim ise farklı bir şehirde okuyordu,o da tatillerde babamın evine geliyor.Annem vefat ettiğinden beri bazı problemler yaşıyorum.Şöyle ki,babamın 2.eşi,benim ve benden bir kucuk olan kardeşimin(o benden 5 yaş kucuk),babamın evinde kalmasını pek istemiyor.Sebep olarak rahat edemediğini söyluyormuş.Ben kızım,diğer kardeşlerim erkek.Ara dönemlerde en fazla bir hafta sure boyunca babamın evinde kalabildım,diğer gunler anneannemin,babaannemin evinde,teyzemlerin altında bulunan,anneanneme ait olan bizim de kullanabildiğimiz evde(burada tek başımaydım) kaldım.Şu an,tek başıma kalmak gucume gitmiyor,ancak ilk yıllarda psikolojimin çok bozulduğu dönemler geçirdim.Babamın evine en son eylul ayının başında gelebilmiştim ama 3 gunluğune.Ondan once haziran ayında uzun uzun gorusebildik en son.Yani uzun suredir görusemedik.Şöyle bir sorun var ki,babamın 2.eşi ben geldiğimden beri,benimle aynı ortamda bulunmamaya çalışıyor ve eminim ki bunu özellikle kasıtlı olarak yapıyor.Önceden,bahsettiğim kalma meselesi,benim yureğimi parçalasa da onlara hiç yansıtmadım,hep dik durdum,eşi ile aramız iyidi.Sohbetimiz,muhabbetimiz vardı.4 gundur babamın evindeyim ve 4 gundur sadece yemek hazırlıyor,ondan sonra,(kendisi sanırım önceden yiyor),ardından hemen odasına çekiliyor.Yemek yerken asla ve kat'a bizim yanımıza oturmuyor.Salonda babam ve kardeşlerim ile otururken asla ama asla yanımıza gelmiyor.Yatak odasına giriyor(başka ona özel oda yok) ve asla çıkmıyor.Geldiğimden beri,en fazla 3 cumle konuşmuştur benimle.Bu durumun benimle ilgili olduğunu dusunup(u harfini klavyemdeki tuş koptuğundan dolayı yazamıyorum)babama sordum.En başta babam,sen kafana hiçbir şeyi takma,ben her zaman senin arkandayım dedi.Fakat,bu akşam söylemesi için biraz usteledim ve sebep olarak benim onların duğunune gitmediğim için böyle yaptığını söyledi.Babam evlenirken duğun yaptılar ve annemin tarafı bu konuda oldukça eleştirel yaklaştığı için dugune gıtmem mumkun degıldı ve annemin vefatının vermis olduğu uzuntuyu,psikolojiyi hala atlatamıştım.Ve şöyle de bir şey var,dugune gitmesem de kendisi benimle o konudan sonra 3 yıldır konusuyordu ki,simdi nereden çıkardı bunu?En son başka bir olay olmuştu,onu alt satırda anlatırım,buraya sığmayabilir.Sorun burdan da kaynaklanıyor olabilir.Pazartesi ve salı gunleri babaannemlerde olacağım,normalde çantamı babamın evinden pazartesi gunu tamamen çıkarırdım fakat şu an şöyle bir şey yapasım var.Burası benim öz babamın evi değil mi,istediğim kadar kalabilirim.Elbetteki 3,4 ay kalmayacağım.Ancak ,13 şubatta y şehrine dönmem gerekiyor.Yani 13 şubata kadar bavulumu,babamın evinden çıkarmayacağım ve salonun ortasına bilgisayarımı kurup kurulacağım...Bu zamana kadar hep onun dedikleri oldu da,niye suçlu olan ben oluyorum hala.Bu kapris neden...Bu arada diplomamı aldıktan sonra çalışmayı dusunuyorum,daha sonra evlilik de dusunuyorum fakat tekrar karşıma çıkan biri olursa.Çunku en son,erkek arkadaşımla bazı fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldık.Tek kalabıldığım eve geçebilirdim fakat şu an mevsimsel şartlardan dolayı orada ısınma problemi olacak.Cunku uzun suredir doğalgazı kullanmadıgımız için evin ısınması ya oldukça zaman alıyor ya da hiç ısınmıyor,ısınsa da ekstra maliyeti olacak...Diğer kardeşlerim hep babamın yanında kalabildi,ben yaşımdan dolayı istenmeyen oldum genelde...
En son yaşadığımız olay da şuydu.Geçen bayram,teyzemle annemin mezarlığına gitmemiz gerekiyordu.Teyzem,biraz yavaş hazırlandığı için bir turlu evden çıkamadık.Ve babamların evine akşam gitmem gerekirken,bu sebeplerden dolayı,bir iki saat geciktim.Babamın 2.eşi de,niye soz verdiği saatte gelmiyor vs demis benim ıcın.Benim bır kucuğum olan kardesim niye soyledığın saatte gelmıyorsun vs diye çıkıştı bana.Ben de,sen X ablayı mı savunuyorsun,beni mi tarzında bır cumle kurmusştum diye hatırlıyorum.Ancak bunları balkonda konuştuk,sadece babam ve kardeşlerim vardı.Bunları duyduğundan dolayı mı aceba bana böyle davranıyor...Ancak ben bunları çoktan unuttum,gitti bile...Kin tutmamaya çalışıyorum ama sanırım kendisi bana karşı oldukça kin tutmuş,öyle bir kin tutmuş ki,odasından bile çıkmıyor.Şimdi diyeceksiniz ki,27 yaşında kadınsın,kendine yeni duzen kurarsın vs.Orası öyle ama,babamın evinde de huzur olsun istiyorum,sırtımı yaslayacağım bir babam ve sarılabileceğim kardeşlerimden oluşan ailemi de unutmamak istiyorum.
Babamla aynı yaştalar.55 yaşındalar.Kucuk kardesim çok sessiz biri ve içine kapanık.Ben ve benim bir kucuğum olan kardesim de ailesine diklenen insanlar değiliz.En kucuk kardeşime şuEvlenmek isteyeni engelleyemezdiniz. Sizlik birşey yok.Küçük kardesinizle iletisimi nasıl kadının?ayrıca yaşı kaç babanız ile arasında yaş farkı nasıl?
Evet en kucuk kardeşim,daimi olarak o evde kalıyor.Diğer kardeşim ise tatillerde gelip gidiyordu,o da mezun oluyor bu sene.Ve,rahat edemediği için onun da evde kalmasını istemiyormş artık.Fakat kardeşim bunu bilmiyor henuz.Babam bir ara hastalandığı için,babamdan öğrendim bunu.Benimle ilgili olan konu,yani evde istenmeme mevzusu ise evlendiklerinden beri var.Fakat,ablanın kendisiyle yine de muhabbetimiz vardı.4-5 gundur neredeyse hıc konusmuyor benimle.Ve,kendisi dışarıdan çok iyi bir insan gibi görunuyor.Ama,artık arkasında bambaşka bir kişiliğin olduğunu fark ettim.Mesela bir şey için teşekkur ettım geçende,o kadar sahte bır gulumsemeyle karsılık verdı kı,dedim ki tanıyamamışım kendısını...Diğer kardeşler o evde mi yaşıyor şu an ? Tekrar okumadım geriyi.onlar için daha zor yaşlarmis
Ayrı bir oda,yatak yok.Salonda kalıyorum...Walla ben babalara cok guvenmem. Zaten tam arkanizda olsa karisinin bu triplerine izin vermezdi. Karisiyla arasi acilmasin diye sizi harcayabilecegini dusunuyorum. O yuzden hicte oyle kurulmayin bence. Babanizin evinde size ait bir oda, bir yatak yoksa, kimse sizin o evde istediginiz kadar kalmaniza izin vermiyordur diye dusunuyorum.
Merhaba sevgili meslektaşım ben de mimarım, babanın eşiyle aranızda geçen bu ikinci olayda kadının size tavır almasını gerektiren bir durum yok, evlenmeden önce de sizlerin varlığını bilerek ve kabullenerek evlendi, kendi iç dünyası ile alakalı davranışlar sergiliyor sanırım, dağdan gelmiş bağdakini kovuyor hadsiz. Kadının hareketlerinin sebebini hiç kendinde arama rahat ol, içinden geldiği gibi davran, sevgilerEn son yaşadığımız olay da şuydu.Geçen bayram,teyzemle annemin mezarlığına gitmemiz gerekiyordu.Teyzem,biraz yavaş hazırlandığı için bir turlu evden çıkamadık.Ve babamların evine akşam gitmem gerekirken,bu sebeplerden dolayı,bir iki saat geciktim.Babamın 2.eşi de,niye soz verdiği saatte gelmiyor vs demis benim ıcın.Benim bır kucuğum olan kardesim niye soyledığın saatte gelmıyorsun vs diye çıkıştı bana.Ben de,sen X ablayı mı savunuyorsun,beni mi tarzında bır cumle kurmusştum diye hatırlıyorum.Ancak bunları balkonda konuştuk,sadece babam ve kardeşlerim vardı.Bunları duyduğundan dolayı mı aceba bana böyle davranıyor...Ancak ben bunları çoktan unuttum,gitti bile...Kin tutmamaya çalışıyorum ama sanırım kendisi bana karşı oldukça kin tutmuş,öyle bir kin tutmuş ki,odasından bile çıkmıyor.Şimdi diyeceksiniz ki,27 yaşında kadınsın,kendine yeni duzen kurarsın vs.Orası öyle ama,babamın evinde de huzur olsun istiyorum,sırtımı yaslayacağım bir babam ve sarılabileceğim kardeşlerimden oluşan ailemi de unutmamak istiyorum.
Evet,ilk evliliği.Babamın tavır aldığını pek hayal edemiyorum,çunku genelde orta yolu bulmaya çalışıyor.Otoriter biri değil.Miras konusunda ise,şu an kaldıkları ev kendilerine ait değil,yani kirada kalıyorlar.İlçede kendine ait evi var babamın,fakat kadın orada kalmayı asla kabul etmez,cunku çalıştıkları iş yerlerine uzak.Ayrıca,köy gibi bir yerKadının ilk evliliği mi? 20’li yaşlardaki ergen tripleri. Açıkça konuşun. Babanızın da bu konuda tavır alması gerekiyor. Babanız düğün de yapmayabilirdi. Sizi bilerek annenizin 2 sene önce çldüğünü bilerek gelmiş. Kavga etmeyin ama konuşun.
Ayrıca 27 senelik babanın annenin evinde 3 senedir gelen kadın yüzünden evinde neden kalmayacaksın? Babanıza bir şey olsa bu kadının bakacağını bile sanmıyorum. Allah size huzur babanıza uzun ömür ve sağlık versin. Şimdiden miras konusunda babanızla konuşun. Bu kadın çok tuhaf geldi bana.
Evet,zaten ileride evlensem de,çocuğum da olsa,babamın evine gideceğim.Bunları duşunduğum için dert oluyor ya zaten içime.Çevremdeki insanların mutlu bir ailesi varken ben neden böyleyim diyorum...Sizin önceki konunuzu hatırlıyorum, geç geldiniz diye kendi ailesine mi gidecekti trip atmıştı. Orası evlenseniz de okulu bitirip çalışsanız da sizin eviniz, kadın 3 çocuklu adamla evlenirken bunu kabul etmiş.
Diyelim ki evlendiniz çocuğunuz oldu z şehrinde yaşıyorsunuz, tatilde babanızın evine gitmeyecek misiniz? Ben gidiyorum siz de gideceksiniz tabi ki.