- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Hayır tabii normal değil. Apartman içinde sadece daire önü o daire aittir, geri kalan yerler koridor dahi olsa ortak alandır. Ne kadar saçma iş. Babasının çiftliğinde mi yaşıyormuş. Hayır müstakil evde olsa bile koyulmaz wc çöpü oraya. Bir kere aniden misafir geldi diyelim, ben kapıda b*klu peçeteleri görsem o evde hayatta yemek yiyemem. O çöpü oraya çıkarmak hijyen değil, pislikliktir. Hijyenine önem veren bir inana kokuya da önem verir. O çöpü dışarıya koymaz. Ayrıca çiçek de apartman içinde değil balkonda falan beslenir. Çiçeği yaşattığını zannedip onu da mahfetmiş. Siz haklısınız, ben bu konularda sakin duramadığım için kesinlikle çirkefleşirdim yani. Sakince uyarıdan anlamıyorsa başka dilden konuşmak lazım.pardon ya. yazdim yukari da ama, konu icinde. gormemissiniz.
karsi dairemdeki kadin kapisina cop birakiyor. yemek copleri. bugun wc copu birakmis. sinekleri ve kokuyu gormenizi isterdim. caldim kapisini evde yoktu, olsaydi evine firlatacaktim. gozum donmustu. eve girdim buraya yazdim yoneticiyi aradim. sakinlestim.
copu gectim yaptigi saygisizliga dayanamiyorum. merdiven basinda apartman camlarimiz var, yangin durumlari vs icin yapilmis. onu saksi cicegi dolu. orasi ortak alan kime sordun? suluyo camurlu su duvara akiyor yere akiyor yaprak dokuluyor. balkonuna neden koymuyosun diyoruz koskoca bakkonlarimiz var, yaprak dokuluyomus, bunu derken hic utanmiyor.
sizce bunlar nrmal mi? yani ben mi fevri ve anlayissizim sizce?