sizce birakmali miyim?

pardon ya. yazdim yukari da ama, konu icinde. gormemissiniz.
karsi dairemdeki kadin kapisina cop birakiyor. yemek copleri. bugun wc copu birakmis. sinekleri ve kokuyu gormenizi isterdim. caldim kapisini evde yoktu, olsaydi evine firlatacaktim. gozum donmustu. eve girdim buraya yazdim yoneticiyi aradim. sakinlestim.
copu gectim yaptigi saygisizliga dayanamiyorum. merdiven basinda apartman camlarimiz var, yangin durumlari vs icin yapilmis. onu saksi cicegi dolu. orasi ortak alan kime sordun? suluyo camurlu su duvara akiyor yere akiyor yaprak dokuluyor. balkonuna neden koymuyosun diyoruz koskoca bakkonlarimiz var, yaprak dokuluyomus, bunu derken hic utanmiyor.
sizce bunlar nrmal mi? yani ben mi fevri ve anlayissizim sizce?
Hayır tabii normal değil. Apartman içinde sadece daire önü o daire aittir, geri kalan yerler koridor dahi olsa ortak alandır. Ne kadar saçma iş. Babasının çiftliğinde mi yaşıyormuş. Hayır müstakil evde olsa bile koyulmaz wc çöpü oraya. Bir kere aniden misafir geldi diyelim, ben kapıda b*klu peçeteleri görsem o evde hayatta yemek yiyemem. O çöpü oraya çıkarmak hijyen değil, pislikliktir. Hijyenine önem veren bir inana kokuya da önem verir. O çöpü dışarıya koymaz. Ayrıca çiçek de apartman içinde değil balkonda falan beslenir. Çiçeği yaşattığını zannedip onu da mahfetmiş. Siz haklısınız, ben bu konularda sakin duramadığım için kesinlikle çirkefleşirdim yani. Sakince uyarıdan anlamıyorsa başka dilden konuşmak lazım.

Vallahi ben bu hayatta dişe diş göze goz olmayı ögrendim. Verceksin ayarı. Cevap vermemenden utanmıyorsa cevabıni verip utandirmak bu kadar basit.
surekli susunca bunu saygiya baglamadan arsizlasiyorlar. halbuki benden buyukler yuzum tutmuyor cirkeflik yapmaya.
ama sorsan, biz bisey yapmadik ki diyecek kadar cig ve arsizlar.
ugrasmak istemiyorum ya. boyle eve geleyim huzurla yemegimi yiyim kahvemi iceyim isime bakayim istiyorum. zorla kotu yapiyorlar.

Hayır tabii normal değil. Apartman içinde sadece daire önü o daire aittir, geri kalan yerler koridor dahi olsa ortak alandır. Ne kadar saçma iş. Babasının çiftliğinde mi yaşıyormuş. Hayır müstakil evde olsa bile koyulmaz wc çöpü oraya. Bir kere aniden misafir geldi diyelim, ben kapıda b*klu peçeteleri görsem o evde hayatta yemek yiyemem. O çöpü oraya çıkarmak hijyen değil, pislikliktir. Hijyenine önem veren bir inana kokuya da önem verir. O çöpü dışarıya koymaz. Ayrıca çiçek de apartman içinde değil balkonda falan beslenir. Çiçeği yaşattığını zannedip onu da mahfetmiş. Siz haklısınız, ben bu konularda sakin duramadığım için kesinlikle çirkefleşirdim yani. Sakince uyarıdan anlamıyorsa başka dilden konuşmak lazım.
yonetici halledicem dedi. beklemekten baska carem yok suan. cicekleri camdan kaldirirsa tamam. kaldirmazsa cop koymaya da devam edecek demektir bu. cunku cicekleride sikayet ettim.

yonetici halledicem dedi. beklemekten baska carem yok suan. cicekleri camdan kaldirirsa tamam. kaldirmazsa cop koymaya da devam edecek demektir bu. cunku cicekleride sikayet ettim.
Yöneticiden haber bekleyin, ondan sonra yapın ne yapacaksanız. İnşallah Umduğunu gibi olur da hatasını anlar.

Simdi okudum konuyu ben de. Siz söylerseniz ve üstüne düşerseniz inadına yapacaktir bence. Belli ki pisliğin teki. Yöneticiyle görüşün onun halletmesi gerekir mutlaka, onun görevi. Çiçek mevzusu da yine aynı sekilde. Ciddi ruh hastası kadin herhalde, allah yardim etsin size.

Ama yöneticiyi baya darlayin derim.

surekli susunca bunu saygiya baglamadan arsizlasiyorlar. halbuki benden buyukler yuzum tutmuyor cirkeflik yapmaya.
ama sorsan, biz bisey yapmadik ki diyecek kadar cig ve arsizlar.
ugrasmak istemiyorum ya. boyle eve geleyim huzurla yemegimi yiyim kahvemi iceyim isime bakayim istiyorum. zorla kotu yapiyorlar.
Hah karsindaki arsizlastigi anda kesceksin biletini. Artik ciceklerimi fırlatırsin. Kapisina kendi tuvalet copunu mu koyarsin yoksa kapisindan iceri pekmez yag falan mi akitirsin bikemedim :KK49: dur belki yonetici halleder ya.

Yöneticiden haber bekleyin, ondan sonra yapın ne yapacaksanız. İnşallah Umduğunu gibi olur da hatasını anlar.
cok tesekkur ederim. vakit ayirdiniz ❤hatta sakinlestim. cunku baya balkonda bekliyodum kavga etmek icin. iyi ki evde yokmus bi de rezil olcaktim o sinirle.

Simdi okudum konuyu ben de. Siz söylerseniz ve üstüne düşerseniz inadına yapacaktir bence. Belli ki pisliğin teki. Yöneticiyle görüşün onun halletmesi gerekir mutlaka, onun görevi. Çiçek mevzusu da yine aynı sekilde. Ciddi ruh hastası kadin herhalde, allah yardim etsin size.

Ama yöneticiyi baya darlayin derim.
dur bakalim soyledim. ne degiscek gorcem☺ cicekleri ordan indirirse copu de koymayacak. cicekler durursa bilelim ki, cop koymaya devam edecek.

cok tesekkur ederim. vakit ayirdiniz ❤hatta sakinlestim. cunku baya balkonda bekliyodum kavga etmek icin. iyi ki evde yokmus bi de rezil olcaktim o sinirle.
Boşver kuzum, önce yönetici konuşsun, eğer yine aynı hareketlere gerekeni yaparsın. İyi akşamlar. ❤️

dur bakalim soyledim. ne degiscek gorcem☺ cicekleri ordan indirirse copu de koymayacak. cicekler durursa bilelim ki, cop koymaya devam edecek.

ay valla dengesiz. ben bile sinirlendim. yani size yöneticiyle konusun diyorum da ben olsam sakin karşılayamayabilirdim. neyse bekleyin bakalım dediginiz gibi düzelene kadar yöneticiyi arayın ama bosvermesin.

Hah karsindaki arsizlastigi anda kesceksin biletini. Artik ciceklerimi fırlatırsin. Kapisina kendi tuvalet copunu mu koyarsin yoksa kapisindan iceri pekmez yag falan mi akitirsin bikemedim :KK49: dur belki yonetici halleder ya.
hahahahahaha kapisina tuvalet copumu koymayi asiri isterdim ya.😂 hatta merdivenlere saksi ciceklerini dizmek? icimden gelen bunlar. insallah insanlikla duzelir. cicekleri kaldirirsa copte koyamayacak. cicekleri birakirsa biliyorum ki coplere de devam edecek malesef.

ay valla dengesiz. ben bile sinirlendim. yani size yöneticiyle konusun diyorum da ben olsam sakin karşılayamayabilirdim. neyse bekleyin bakalım dediginiz gibi düzelene kadar yöneticiyi arayın ama bosvermesin.
yarin aksam isten dondugumde cicekler orda duruyo olursa yoneticiyi gene arayacagim.
ugrastigim seye bak ya. insan derdi varken boyle sacma sapan seylerle yorulmak istemiyor ama benimde galiba sinavim bu

hahahahahaha kapisina tuvalet copumu koymayi asiri isterdim ya.😂 hatta merdivenlere saksi ciceklerini dizmek? icimden gelen bunlar. insallah insanlikla duzelir. cicekleri kaldirirsa copte koyamayacak. cicekleri birakirsa biliyorum ki coplere de devam edecek malesef.
Cicekleri onun kapi esigine dizelesene ?

Cicekleri onun kapi esigine dizelesene ?
hahahahahahayy okumasi bile dort kose yapti beni. bi de yapsam nasi rahatlarim kimbilir?
ust kati bos. kiraya verilcek. insallah cok cocuklu bir aile tanisir diye dua edicem😂 zaten yoneticiye ragmen duzelmezse gercekten cicek dizip, balkonum gunes gormuyo burda durcaklar diyecegim😂

Bana yapılan kötülüğün hayatımı ne derece etkilediğine bağlı.Beni ne kadar üzdü ? Hayatında bir değişikliğe sebep oldu mu ? Veya bir daha gelmeyecek bir fırsatı kaçırdım mı bu kötülük yüzünden? Bu tür şeyler yaşadıysam kimsenin gözünün yaşına bakmam.

cok iyi yapmissiniz helal olsun.
once guzellikle uyardim bende. anlamadi.
sonra yaptigini yaptim, kesti. hah anladi dedik. akillandi dedik.

hayir ara vermis sadece. akillanmamis.
kapisini caldim evde yoktu olsaydi berbat seyler olacakti kendimi taniyorum.
evde olmamasi acaba bi isaret mi diyip evime girdim sizlere sordum..o arada da sakinlestim.
bundan sonrasi icin ne yapacagimi bilmiyorum, bildigim tek sey guzelligin care olmayacagi. sizin olayinizdaki gibi.
hakkinizda yalanlar soyledigi kisiler bu tiynetsiz eski arkadasa inanmis mi peki?
Malesef inanır gibi olmuş ve o an o arkadaşı da sildim. Sonra pişman oldu ama ne fayda. Ben şunu anladım, eğer siz hakkınızı çatır çatır savunmazsanız, insalar çatır çatır o hakkı yemeye çalışıyor.Az dişli olmak lazım sanırım.Sizde bence bir gözdağı verin 😀😀

Malesef inanır gibi olmuş ve o an o arkadaşı da sildim. Sonra pişman oldu ama ne fayda. Ben şunu anladım, eğer siz hakkınızı çatır çatır savunmazsanız, insalar çatır çatır o hakkı yemeye çalışıyor.Az dişli olmak lazım sanırım.Sizde bence bir gözdağı verin 😀😀
yapandan cok inanana kiriliyor insan di mi?
yoneticiyi aradim ben. halledicem dedi. insallah halleder cirkeflesmek zorunda kalmam.

yapandan cok inanana kiriliyor insan di mi?
yoneticiyi aradim ben. halledicem dedi. insallah halleder cirkeflesmek zorunda kalmam.
Evet aynen öyle, inanan arkadaşı affedemiyorum.şimdilik yönetici halletsin bakalım sizin olayı daha olmadı siz "münasip" bir şekilde uyarın :KK66:

kucuk ama surekli devam eden bir kotuluk ben gormezden geldigim icin devam ediyor, bunu biliyorum. benimde tarzim ben goruorum demek degil,yaptigina pisman etmek. ama iste rezillik olcak. cunku ayarim yok. yorgun hissediyorum kendimi. degmeyecegini dusunuyorum.
Sanirim ben olsam azcik kotuluk yapardim.
Surekli oluyorsa ezikletmek olmuyormu kendinizi bi kerede ben yapayim bakalim nasil oluyormus derdim.
Bir kere taviz verdinizmu hep yapiyorlar hep derim deveyi diken insani ...yaraniyor maalesef

Back
X