sizce birakmali miyim?

Sanirim ben olsam azcik kotuluk yapardim.
Surekli oluyorsa ezikletmek olmuyormu kendinizi bi kerede ben yapayim bakalim nasil oluyormus derdim.
Bir kere taviz verdinizmu hep yapiyorlar hep derim deveyi diken insani ...yaraniyor maalesef
haklisiniz.
suan beklemedeyim yoneticiye durumu bildirdim, halledicem ben dedi.
yarin ola hayrola. eger hicbisey degismezse hic istemedigim halde, anladigi dilden konusacagim.

Hepsini gectim wc copu kapi onune konmaz yaa ayiptir.Senin b..k.kokusunu sinegini millet cekmek.zorundami valla pessa ne pis insanlar var yaa sana gaz vermek gibi olmasin ama.bir dersi hak etmisler

simdi yonetici aradi. aramistim acmamisti. geri döndü.
busefer kapisini copunu evinin icine firlatmak icin caldim evde yoktu. olay buyumeden halledin. cunku artik rica mica etmicem. allaha havale et bosver diyorsunuz da toplum kuralina uymayan birini neden allaha havale edip sessizce katlanayim? bi caresine bakin bidahakine evinde olursa tatsiz seyler olur kendimi durdurabilecegimi sanmiyorum dedim
kocasini arayacagim sen birsey deme dedi.
peki dedim.
gene devam etcek ki? sanki dinleyecek kocasini.
Yöneticinin başına gelse Allaha havale etmekle yetinir miydi acaba. Hiç sanmıyorum. Maksat olay büyümesin tabi olan size oluyor. Olacaklardan haberdar etmeniz iyi olmuş. İnşallah olay büyümeden bu duruma son verilir.

Hepsini gectim wc copu kapi onune konmaz yaa ayiptir.Senin b..k.kokusunu sinegini millet cekmek.zorundami valla pessa ne pis insanlar var yaa sana gaz vermek gibi olmasin ama.bir dersi hak etmisler
valla aklimdan cikmiyor. bana gaz vermiyosun.zaten aklimda. busu demek; sana veya kimseye saygi duymuyorum.
apartmanin yangin merdiven caminin onune dizdigi saksilar da, sizi takmiyorum demek. duvara akan camurlu su yere dokulen yapraklari essek gibi temizliyorlar balkonum neden kirlensin demek?
apartmandakilerde de suc var. giyabinda konusuyorlar. simdi imza toplasam olmayan komsuluklari bozulacak diye, imza bile atamazlar eminim.
ben yerden aldigim saci bile balkondan atmayan biriyken, birebir bunlara sahit olmak bu cahil cesareti bu saygisizlik gercekten kanima dokunuyor. kadin benden nerdyse 20 yas buyuk, inerken sunuda atar misin dese atarim. sineklerin fotosunu cekseydim keske gorseydiniz.
kapisini caldigimda acsaydi, copu evinin icine firlaticaktim. sonra izle rezilligi. hic tarzimda degil..ama boyle de durmak istemiyorum. copun ici wc kagidi jilet pet jelatini kulak pamugu doluydu. insan utanir.
ev sahibi ve ev sahibiyim. en kotusu de bu.

Yöneticinin başına gelse Allaha havale etmekle yetinir miydi acaba. Hiç sanmıyorum. Maksat olay büyümesin tabi olan size oluyor. Olacaklardan haberdar etmeniz iyi olmuş. İnşallah olay büyümeden bu duruma son verilir.
insallah. banaallaha havale et diyenlerin kendileri zarar gordugunde allaha havale ettiklerini hic gormedim. ☺

insallah. banaallaha havale et diyenlerin kendileri zarar gordugunde allaha havale ettiklerini hic gormedim. ☺
Bazi seyleri Allaha havale etmeden kendimiz cozmemiz gerekiyor kac defa uyarilmis hala yapiyorsa sonucuna katlanmasi gerekecek ne kadar igrenc bisey pisligini millete sergiler gibi mecburmu millet senin pisligini gormeye bazilari apartmanda oturmayi bilmiyor maalesef

Konunun icerigini yorumlardan okudum.
Beni de bu hayatta delirten birsey varsa o da bu apartman görgüsüzleri
Ya herkesin esit tasarruf hakki var bu evlerde. Insan ona gore yasayamaz mi
Boyle bir görgüsüz yüzünden kaç kere kavga ettim.
Yahu başka insanlara huzur vermeyecekseniz niye apartmanda yasarsiniz ki...
Sizin komsu birde yasliymis laf soyleseniz bile zor kabul eder.
Komsunun ne kadar onemli oldugunu yasayarak ogrendim.
Gercekten saygisiz cahil baskalarini takmayan bir insanla ugrasmak cok zor

Ben evden cikarken ozur diledi ama ne fayda.
Evdeyken huzur vermedin.

Evimde huzurumu resmen kavga ede ede kazanmistim.

Konunun icerigini yorumlardan okudum.
Beni de bu hayatta delirten birsey varsa o da bu apartman görgüsüzleri
Ya herkesin esit tasarruf hakki var bu evlerde. Insan ona gore yasayamaz mi
Boyle bir görgüsüz yüzünden kaç kere kavga ettim.
Yahu başka insanlara huzur vermeyecekseniz niye apartmanda yasarsiniz ki...
Sizin komsu birde yasliymis laf soyleseniz bile zor kabul eder.
Komsunun ne kadar onemli oldugunu yasayarak ogrendim.
Gercekten saygisiz cahil baskalarini takmayan bir insanla ugrasmak cok zor

Ben evden cikarken ozur diledi ama ne fayda.
Evdeyken huzur vermedin.

Evimde huzurumu resmen kavga ede ede kazanmistim.
son cumlenize o kadar katiliyorum ki. evden cikma sansimda yok bizim. o da ev sahibi.
merdiven baslarinda pencereler var yangin merdivenine acilan, onu saksi cicegi dolu yemin ederim.
neden koydun dendiginde de, yapraklar balkonuna dokuluyormus. ee boyle de apartmana dokuluyor? nasilsa temizleuyen var. suluyor cicekleri duvar camurlu su lekesi boydan boya.
tuvalet copune kadar geldi olay.
rica ettim olmadi.. bende cop koydum olmadi. sustum olmadi. ne yapacagimi gercekten bilmiyorum. diger komsularda onun rezil bir insan oldugunu dusunuyor soyluyor ama, giyabinda. simdi kapisina gitsem apartman da bikti senden tek ben degil desem, komsular evet biktik diyemez.
ust katimda oturanlarin hakkina girecegim icin yapamiyorum ama aksamdan beri, son ses sarki dinleyesim var.
tek basimayim bide. neyle ugrasacagimi sasirdim.

son cumlenize o kadar katiliyorum ki. evden cikma sansimda yok bizim. o da ev sahibi.
merdiven baslarinda pencereler var yangin merdivenine acilan, onu saksi cicegi dolu yemin ederim.
neden koydun dendiginde de, yapraklar balkonuna dokuluyormus. ee boyle de apartmana dokuluyor? nasilsa temizleuyen var. suluyor cicekleri duvar camurlu su lekesi boydan boya.
tuvalet copune kadar geldi olay.
rica ettim olmadi.. bende cop koydum olmadi. sustum olmadi. ne yapacagimi gercekten bilmiyorum. diger komsularda onun rezil bir insan oldugunu dusunuyor soyluyor ama, giyabinda. simdi kapisina gitsem apartman da bikti senden tek ben degil desem, komsular evet biktik diyemez.
ust katimda oturanlarin hakkina girecegim icin yapamiyorum ama aksamdan beri, son ses sarki dinleyesim var.
tek basimayim bide. neyle ugrasacagimi sasirdim.
Bende tektim.
Ve isten gelip dinlenmek istiyordum.

Yukaridan gurultu yetmiyordu kadinin cocuklari bu sefer evin hemen yani park olmasina ragmen apartman koridorunda kosturmali bagira cagira oyun oynuyorlardi.

Rahat rahat takiliyor. Aile apartmani falan sandi sanirim.
Ama bu kadin genc sayilirdi kavga ediyordum.
Birde ev sahibi degildim ben.
Simdi sizinki yasli muhtemelen kavga etseniz saygisiz olan siz olursunuz.
Cahil insanla ugrasmak zor cünkü.
Halbuki ortak alana kime sorup da cicek koyuyorsun yani.
Ya insanlar yol yordam bilmiyor kavga edince de suclu siz oluyorsunuz iste.
100 kere çöp koyma denilmiş iste insan ol koyma o çöpü.
Bana söylense insanlari rahatsiz etmisim diye rahatsiz olurum.
Bunlar rahatsiz da olmuyor.

a
Bende tektim.
Ve isten gelip dinlenmek istiyordum.

Yukaridan gurultu yetmiyordu kadinin cocuklari bu sefer evin hemen yani park olmasina ragmen apartman koridorunda kosturmali bagira cagira oyun oynuyorlardi.

Rahat rahat takiliyor. Aile apartmani falan sandi sanirim.
Ama bu kadin genc sayilirdi kavga ediyordum.
Birde ev sahibi degildim ben.
Simdi sizinki yasli muhtemelen kavga etseniz saygisiz olan siz olursunuz.
Cahil insanla ugrasmak zor cünkü.
Halbuki ortak alana kime sorup da cicek koyuyorsun yani.
Ya insanlar yol yordam bilmiyor kavga edince de suclu siz oluyorsunuz iste.
100 kere çöp koyma denilmiş iste insan ol koyma o çöpü.
Bana söylense insanlari rahatsiz etmisim diye rahatsiz olurum.
Bunlar rahatsiz da olmuyor.
apartman koridorunda oyun oynamak ne ya? yanki yapa yapa? benimki de kizartma yapinca ev kapisini aciyor koku ciksinmis. sanki kapi bahceye aciliyor.
35 yasinda ben 55 yasinda o. yasli da degil ama, sonucta buyuk.
gercekten zor cahil insanlarla ugrasmak ama suc toplumda. herkes rahatsiz ama, arkadan konusuyorlar..uc dort daire sikayet etsek selami sabahi kesseler belki yapmayacak.
hala gule gule sohbet ediyorlar goruyorum, odullendirir gibi.
kurtulmaniza cok sevindim.
ben ne yapacagim hic bilmiyorum.

a

apartman koridorunda oyun oynamak ne ya? yanki yapa yapa? benimki de kizartma yapinca ev kapisini aciyor koku ciksinmis. sanki kapi bahceye aciliyor.
35 yasinda ben 55 yasinda o. yasli da degil ama, sonucta buyuk.
gercekten zor cahil insanlarla ugrasmak ama suc toplumda. herkes rahatsiz ama, arkadan konusuyorlar..uc dort daire sikayet etsek selami sabahi kesseler belki yapmayacak.
hala gule gule sohbet ediyorlar goruyorum, odullendirir

Genelde oyle olur.
Bende yöneticiye gidince diyordu haklisiniz şöyle böyle.

Muhtemelen kadina da aman canim onlar cocuk ne olacak diyordur...

Zaten uyarmasi da apartman da ses oluyormus bazen sessiz olalim biraz daha. Iyi aksamlar.
Yahu ben evdeki gurultudende sikayeticiyim soylesene onu da.
Bazen gürültü oluyor kim dedi hergece ayni sey oluyordu.
Neyse ben bayagi ugrastim ama benden sonra gelen sayemde ugrasmadan rahat etmistir.
Ben kadini 6 ayda apartman yasamina zar zor uyum saglatmistim.
Sizede kolaylik diliyorum. Kisa sürede çözülür insallah.

istesem ayni kotulukle cevap verecegim bir olay yasadim. kotuluge kotulukle mi cevap vermeliyim, bos mu vermeliyim?
En güzeli Allaha bırakmak.Ama ders verebılcegın bı durum varsa tabıkı tepkını koy.Ben hep olay yerını sessızce lafımı soleyıp terk ederım.Iyımı kotumu yapıorum bılmıorum.En guzelı umursamamak.Tabı bunu yapmakta kabılıyet ıstıyo.

Genelde oyle olur.
Bende yöneticiye gidince diyordu haklisiniz şöyle böyle.

Muhtemelen kadina da aman canim onlar cocuk ne olacak diyordur...

Zaten uyarmasi da apartman da ses oluyormus bazen sessiz olalim biraz daha. Iyi aksamlar.
Yahu ben evdeki gurultudende sikayeticiyim soylesene onu da.
Bazen gürültü oluyor kim dedi hergece ayni sey oluyordu.
Neyse ben bayagi ugrastim ama benden sonra gelen sayemde ugrasmadan rahat etmistir.
Ben kadini 6 ayda apartman yasamina zar zor uyum saglatmistim.
Sizede kolaylik diliyorum. Kisa sürede çözülür insallah.
bende de suc var. ilk baslarda kendi derdime dustugum icin, copleri gorsemde ses etmiyodum derdim basimdan askindi. cicekleri goruncede acmadim agzimi.

o da simdi kendince, hep boyleydi neden simdi takti diyodur.
cunku saygisizliklardan artik sikildim. saygisizlik yapmamak icin susmami aptallik olarak gormelerinden sikildim. habire allah havale edip durmaktan da.
gormezden gelemiyorum artik.
cok tesekkur ederim.

En güzeli Allaha bırakmak.Ama ders verebılcegın bı durum varsa tabıkı tepkını koy.Ben hep olay yerını sessızce lafımı soleyıp terk ederım.Iyımı kotumu yapıorum bılmıorum.En guzelı umursamamak.Tabı bunu yapmakta kabılıyet ıstıyo.
en guzeli umursamamak evet. ama iste o da meziyet dediginiz gibi.
simdilik bekleyecegim. insallah rezil olmadan halledilir.

Back
X