Hamile olup düşukmu yaptın cnmBende gecen ay yaptim bu markadan ve hepsi daginik cikti ayni bu sekilde hatta benimki daha kirmiziydi cizgide var gibiydi 3 4 gunum vardi sonra baska markayla yaptim negatif ve tam gunumde adet oldm bazi markalar boyle bide ben bi dusuk yaptim ondada boyle bise oldu belirgin daginik kirmizi cikiodu 2 sonra toparlandi ve tam net cikti hamileydim yani ozmn bazen yaniltabilio bu testler şahsen ben imi durumuda yasamis oldum yani anlayacagin
Evet cnm bir dusuk bi kimyasal gebelik yasadim hala bekliom hamile kalmayi . dedigin markayi duymadim sanki cizgi olacakmista olamiyomus gibi dagilmis :) bence sen yarin yine tekrar et ama farkli bi marka al onda belli olur artik sabah ilk idrarinla yapCertain mi ne markasi
Ewt testler bana oyun oynuyorEvet cnm bir dusuk bi kimyasal gebelik yasadim hala bekliom hamile kalmayi . dedigin markayi duymadim sanki cizgi olacakmista olamiyomus gibi dagilmis :) bence sen yarin yine tekrar et ama farkli bi marka al onda belli olur artik sabah ilk idrarinla yap
Gecen ayda bana oynadi insallah senin oynun sonu gzl biter süpriz yaparEwt testler bana oyun oynuyor
Ewt cnmKızlar sizce hamile miyim
Kızlar sizce hamile miyim
Bu sabah canımNe zaman yaptiniz testi
Hamile olmak mo ıstemiyosun hemen ciktimiBu sabah canım
Bende son 3 4 gün kaldı ama sanırım olmadı bu seferYok istemez miyim istiyorum tabi ki. Evet hemen çıktı bir iki dakika içinde. İkinci bebeğine korunmadigim ilk ay olunca bu kadar erken çok çok güzeli surpriZoldu bana
Kahve leke ise korkma Dr başvur yarın progesteron ilaç verirSlm ben kan testi yaptırdım geçen pazartesi günü pozitif çıktı şimdi pazar hafif kanamam var neden lütfen bilenler yardım etsin
Niye böyle düşündün ki yumurtlama günlerini mı değerlendiremedin ya da kuruntu mu sadece.Bende son 3 4 gün kaldı ama sanırım olmadı bu sefer
15 nci günümde oldu ama testlerde cikmiuoNiye böyle düşündün ki yumurtlama günlerini mı değerlendiremedin ya da kuruntu mu sadece.
Adetin kaç gün geciktiAcık kırmızı
Ben ovulasyon testiyle yumurtlama günümü net tespit ettim allaha şükür hemen oldu. Sen denedin mı ovulasyon testini15 nci günümde oldu ama testlerde cikmiuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?