Sizce bişey varmi bu teste

Erken gebelik testi ama benim geç döllenme oluuo

Eklentiler

• 20160725_154733.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba canım gözünüz aydın canim inş sağlıkla kucağına da alırsın. Canım birsey sormak istiyorum. Erken gebelik testi mi yaptın. Benim de bat 27 28 temmuz test yapmadım daha. Birde belirtin var mı
Hayır canım adetime 4 gün var normal test amin inşallah allah herkese nasip etsin

Merhaba canım gözünüz aydın canim inş sağlıkla kucağına da alırsın. Canım birsey sormak istiyorum. Erken gebelik testi mi yaptın. Benim de bat 27 28 temmuz test yapmadım daha. Birde belirtin var mı
Yok canım normal gebelik testini yaptım hemen çıktı sonuç.belirti olmaz mı hem de çok. Deneyimli olduğum için çok net anladım bu hamileliğimi.
Normalde göğüsler adete 4 5 gün kala şişiyor ama hamile isen eğer şüpheli ilişkiden iki gün sonra hemen şişiyor ki adete daha 2 haftan oluyor bu genelde çoğu kişide böyle.
Sol tarafımda ciddi şekilde batma yanma hissettim normalde böyle bir şey hiç yaşamam.
Son haftamda baş dönmesi halsizlik yaşadım bu tabi kişiden kişiye değişebiliyor.
Bir de adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ama biraz daha farklı bir ağrı bunu da tecrübeli olduğum için anlayabildim.
Ha bir de geceleri burnuma bildiğin uhu kokusu geliyordu 404 yapıştırıcı işte buna tipik hamilelik belirtisi derler

Anladım canim cevabın için teşekkür ederim. Benim daha tecrübem yok her ay hüsran oluyor. Benim de daha 3 gün var test yapmadım negatifi görünce her ay. Belirtilerim uyku halim var arada sıcak basıyor geçiyor. Sol kasik agrim var sizi şeklinde dünde adet olacam sandım öyle ağrı vardı. Bugün gelen giden yok . Su gibi akıntım var sadece

Herkese belirti olcak diye şart yok ve farklı belirtiler olabilir o yüzden uzulme

Bu aksam yaptim adet yarın

Eklentiler

• 20160726_225317.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…