Sat kaçtıBu arada bugün yaptığım test dünden daha net. Betahcg yükseliyor şükürler olsun
Var gibi sanki ama ya bekle bir iki gün çişin epey gelince yap ya da kan testi yaptır 1 saatte veriyorlar sonucu.Kızlar testi atmadim benmi görüyorum sizde görüyormusunuz çizgi
Neden erken gebelik testi yapmıyor musun cnmKızlar testi atmadim benmi görüyorum sizde görüyormusunuz çizgi
Tebrıkler cnmKızlar hamileyimmmm
Çok sağol canım allah hepinize nasip etsinTebrıkler cnm
Merhaba canım gözünüz aydın canim inş sağlıkla kucağına da alırsın. Canım birsey sormak istiyorum. Erken gebelik testi mi yaptın. Benim de bat 27 28 temmuz test yapmadım daha. Birde belirtin var mıadetime daha 3 gün var canım
Hayır canım adetime 4 gün var normal test amin inşallah allah herkese nasip etsinMerhaba canım gözünüz aydın canim inş sağlıkla kucağına da alırsın. Canım birsey sormak istiyorum. Erken gebelik testi mi yaptın. Benim de bat 27 28 temmuz test yapmadım daha. Birde belirtin var mı
Sabah idrarınla testi yapmanı tavsiye ederim. Hamile olan kadınlarda sabah idrarı hormon yüklü olurmuş ve en iyi sonucu verirmiş diye duydum.Kızlar akşam idrarınla simfi yaptım adete 3 gün var ama bu dağıldı test bozukmu
Yok canım normal gebelik testini yaptım hemen çıktı sonuç.belirti olmaz mı hem de çok. Deneyimli olduğum için çok net anladım bu hamileliğimi.Merhaba canım gözünüz aydın canim inş sağlıkla kucağına da alırsın. Canım birsey sormak istiyorum. Erken gebelik testi mi yaptın. Benim de bat 27 28 temmuz test yapmadım daha. Birde belirtin var mı
Anladım canim cevabın için teşekkür ederim. Benim daha tecrübem yok her ay hüsran oluyor. Benim de daha 3 gün var test yapmadım negatifi görünce her ay. Belirtilerim uyku halim var arada sıcak basıyor geçiyor. Sol kasik agrim var sizi şeklinde dünde adet olacam sandım öyle ağrı vardı. Bugün gelen giden yok . Su gibi akıntım var sadeceYok canım normal gebelik testini yaptım hemen çıktı sonuç.belirti olmaz mı hem de çok. Deneyimli olduğum için çok net anladım bu hamileliğimi.
Normalde göğüsler adete 4 5 gün kala şişiyor ama hamile isen eğer şüpheli ilişkiden iki gün sonra hemen şişiyor ki adete daha 2 haftan oluyor bu genelde çoğu kişide böyle.
Sol tarafımda ciddi şekilde batma yanma hissettim normalde böyle bir şey hiç yaşamam.
Son haftamda baş dönmesi halsizlik yaşadım bu tabi kişiden kişiye değişebiliyor.
Bir de adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ama biraz daha farklı bir ağrı bunu da tecrübeli olduğum için anlayabildim.
Ha bir de geceleri burnuma bildiğin uhu kokusu geliyordu404 yapıştırıcı işte buna tipik hamilelik belirtisi derler
Herkese belirti olcak diye şart yok ve farklı belirtiler olabilir o yüzden uzulmeAnladım canim cevabın için teşekkür ederim. Benim daha tecrübem yok her ay hüsran oluyor. Benim de daha 3 gün var test yapmadım negatifi görünce her ay. Belirtilerim uyku halim var arada sıcak basıyor geçiyor. Sol kasik agrim var sizi şeklinde dünde adet olacam sandım öyle ağrı vardı. Bugün gelen giden yok . Su gibi akıntım var sadece
Evt canim hayırlısı artık beklıcem bakalımHerkese belirti olcak diye şart yok ve farklı belirtiler olabilir o yüzden uzulme
İlk Beş son beş gün diyolar kaçıncı gundedinizKızlar yumurtlama günümü kaçırdım ama hamile kalma şansım var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?