- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Bence var canim benim iki oğlum var ikidide böyle silik cikti ikinci cizgi allah gonlune gore versinBu aksam yaptim adet yarın
Bence var canim benim iki oğlum var ikidide böyle silik cikti ikinci cizgi allah gonlune gore versinBu aksam yaptim adet yarın
Ay cmm çok sağol korkuyorum adet olcam diye kasiklarim hafif ağrı varBence var canim benim iki oğlum var ikidide böyle silik cikti ikinci cizgi allah gonlune gore versin
Bence hamilesin adetten 5 gün önce 5 liralık testte silik çizgi çıktı ilk hamileligimde inşallah senin de öyle olur.daha erken asla testte çıkmaz diye bir şey yok yani bende gayet çıkmıştıSlm arkadaşlar adetime 7 gun var sizce bişey varmi
İnş cnm öyledir tedurginimn açıkçası sagolBence hamilesin adetten 5 gün önce 5 liralık testte silik çizgi çıktı ilk hamileligimde inşallah senin de öyle olur.daha erken asla testte çıkmaz diye bir şey yok yani bende gayet çıkmıştı
Rica ederim canim bir iki gun sonra kan testi yaptir saglik ocaginda inşallah vardirAy cmm çok sağol korkuyorum adet olcam diye kasiklarim hafif ağrı var
Test negatif çıktı bu sabah idrar ama adet de olmadımRica ederim canim bir iki gun sonra kan testi yaptir saglik ocaginda inşallah vardir
Kandan baktirdin mi canimTest negatif çıktı bu sabah idrar ama adet de olmadım
Yok baktir madim test negatif cikincaKandan baktirdin mi canim
Kime diyosunuzBenim çizgimde aynı böyleydi hamileymiş dün öğrendim testide dün yapmştm bence hamilesin tebriklerrr :))
SizeKime diyosunuz
Ama bu sabah testim idrar negatif çıktı ve adet olmadim daha
Bu sabah ki testinde hiç silik bile bir çizgi çıkmadımıAma bu sabah testim idrar negatif çıktı ve adet olmadim daha
HayırBu sabah ki testinde hiç silik bile bir çizgi çıkmadımı
Yinede bir kan testi yaptırmalıydn bence bende ilk yaptmda silik çıkmış tı ikinci yaptmda belli bile olmuyordu ama kan testinde çıktı canm hakkında hayırlısını diliyorm
Çok sağol cnm gelmezse adet kanda baktitirimYinede bir kan testi yaptırmalıydn bence bende ilk yaptmda silik çıkmış tı ikinci yaptmda belli bile olmuyordu ama kan testinde çıktı canm hakkında hayırlısını diliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?