- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
canım gibi sevdiğim adama hatalar yaptım o çok alttan alıyordu ama en çok agresif davranıyordum.hiç ummadığım anda ayrılalım olmuyor dedi mahvoldum ağladım yalvardım yakardım tamam dedi deneyelim tekrar ama bir daha bu duruma düşersek kesinlikle ayrılırım.
ama hala soğuk davranıyor eski samimiyeti içtenliği yok ben yazmadan yazmıyor off ooofff.çok kötüyüm ne yapmalıyım
en ufak şeyde kızmaya başladım son zamanlarda adet döneminin de etkisiyle ooff saçma sapan ayrılalım dedim ama aslında hiç ayrılma niyetim yoktunasıl hatalar yaptınız?
çok haklısın ama ayrı şehirlerdeyiz nasıl gösterebilirim değiştiğimiDeğiştiğini ona göstermelisin, beraber mutlu olabileceğinizinde umut olduğunu göstermelisin.
en ufak şeyde kızmaya başladım son zamanlarda adet döneminin de etkisiyle ooff saçma sapan ayrılalım dedim ama aslında hiç ayrılma niyetim yoktudüzelir mi sence
bilmiyorum ki siz söyleyin acaba sevgisi bitti de bahane mi ediyorSize karşı sevgisi bitmiş olabilir mi. .
ooff oofff nasıl pişmanım kendimi en başta kendim için düzelticemoyuncak gibi oynarsanız bozulur işte böyle.
düzelir belki. ama çok çabalayıp da kendinizi ezdirmeyin.
Açık açık konuş. .bilmiyorum ki siz söyleyin acaba sevgisi bitti de bahane mi ediyor
eski konularınıza baktım da. çok sağlıklı bi ilişkiniz yok gibi. belki de bitmesi hayırlı.
çok haklısın ama ayrı şehirlerdeyiz nasıl gösterebilirim değiştiğimi
bunları yapınca düzelir mi dersinEskiden ne yapıyorsan artık onları yapmayarak.
Ona, sevgine emek ver.
canım gibi sevdiğim adama hatalar yaptım o çok alttan alıyordu ama en çok agresif davranıyordum.hiç ummadığım anda ayrılalım olmuyor dedi mahvoldum ağladım yalvardım yakardım tamam dedi deneyelim tekrar ama bir daha bu duruma düşersek kesinlikle ayrılırım.
ama hala soğuk davranıyor eski samimiyeti içtenliği yok ben yazmadan yazmıyor off ooofff.çok kötüyüm ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?