sizce bitti mi?

Sen 30 o 24. Tabiki olmıcaktı o iş. Ben senin o yaşta bunu idrak edememeni anlamadım. Kullanıp bırakmış kısaca. Gününü geçirmiş. Ailemi karşıma alamam diye de konuyu kapamış. Ne bekliyodun ki?

canım gibi sevdiğim adama hatalar yaptım o çok alttan alıyordu ama en çok agresif davranıyordum.hiç ummadığım anda ayrılalım olmuyor dedi mahvoldum ağladım yalvardım yakardım tamam dedi deneyelim tekrar ama bir daha bu duruma düşersek kesinlikle ayrılırım.
ama hala soğuk davranıyor eski samimiyeti içtenliği yok ben yazmadan yazmıyor off ooofff.çok kötüyüm ne yapmalıyım :KK43:
.......
27 mart 2016
ben güya onu yönlendirmişim yaşım ondan büyükmüş ya (ben 30 o 24)
ilk başlarda deli gibi seven evlenelim diyen adam gitti evliliğe hazır hissetmiyorum diyen adam geldi.
ilk başlarda ailemin ne dediği umrumda değil diyen adam gitti şimdi onların duasını almadan nasıl evlenirim diyen adam geldi.
ilk başlarda gelecem yaşadığın eve diyen ben gelme adım çıkar dedikçe yok gelicem çıkacaksa da benimle çıksın diyen adam gitti yerine şimdi gel dediğimde " ben o kadar yolu gelemem diyen ve evlenmeden gelmem artık oraya" diyen erkek geldi.
konuşuyorum mesajlaşıyoruz ama eskisi gibi değil içimde bişeylerin kırıldığını hissediyorum.yazık değil mi benim emeklerime .....
eskisi gibi olsun o çabalasın istiyorum o arasın sorsun ısrar etsin istiyorum.zor mu artık?
Adamin sevgisi azalmis, olgunlasmis, avare laflar etmiyor ve senle sonunun muallakta oldugunu dusundugu icin boyke davraniyor bence. Iliskiyi sen bitir istiyor

Sadece tahmin ama bence o senin hatalarin degilde sanki bi yol yapmis senin davranislarini bahane ediyor gibi. Erkekler genelde birini bulduklarinda digerine sogudum olmuyir vs der. Kendini suclama ezdirme derim.

canım sıkma kendini erkekler başta kabulleniyorlar nazı kaprisi ama zaman geçip ilk heyecanlar bitince soğumaya yapılan atılan her trip en ufak ses yükselmesi batmaya başlıyor.
bir de ilk başta göze çarpmayan o yaş farkı soğukluklar girince araya gözde daha fazla büyümeye başlıyor.bence yoluna bakmalısın canım biz kadınlar erkeklerden daha çabuk çöküyoruz bu bir gerçek yaşın henüz çok gençken daha fazla zamanını tüketmemelisin eminim seni çok sevecek ve senin de çok seveceğin biri elbet karşına çıkacaktır.

bende 33 yaşındayım.çevremde 24 yaşındaki erkeklerin hala çocuk olduklarını görüyorum.takdir ettim sizi doğrusu yaş farkını gözetmeden ciddiye alıp erkek olarak bakabilmişsin karşındakine.ama dediğim gibi o yaşta çabuk sıkılıyor insan.ilk başta seni prenses gibi hissettirmiştir, şimdi de başkasını öyle hissettiriyordur. canını sıkmana değmez.muhtemelen zaten ayrılacaktınız.

Back
X