Sizce bizi istemedikleri için mi?

Bu arada erkek kardesım kıza demıskı.Anneme ev kalcak benım.senın ustune yaparım.Maas kartımda 3 bın yatıyo sende kalacak demıs.

Calisip esinle kendiniz odersinjz borclari zaten. Benim esim de kendi kredi cekip yapti herseyi. Imkansjz degil isteyince yapilir. Erkek kardesin de ailesine cok guvenmesin de kendi de biraz calissin biriktirsin...

Calisip esinle kendiniz odersinjz borclari zaten. Benim esim de kendi kredi cekip yapti herseyi. Imkansjz degil isteyince yapilir. Erkek kardesin de ailesine cok guvenmesin de kendi de biraz calissin biriktirsin...
Calısıyor ama kızla yıyor parayı.Kıyafet ayı alıyo falan .Gezdırıyo sureklı

P Portakalli ordek annene ev kaliyosa oncelikle annenin. Annenden de size ikinize baska kardesin de varsa hepinize miras.. geline ne ki.. abin kendi hissesini ancak geline verebilir. O da kac kardesseniz konusur anlasir mesela satar 3 e mi 4e mi 2ye mi bolersnz herkes payini alir.
Ev abinin degil kafasina soksun bunu

Bu arada erkek kardesım kıza demıskı.Anneme ev kalcak benım.senın ustune yaparım.Maas kartımda 3 bın yatıyo sende kalacak demıs.

Ben kızdan çok kardeşine sinir oldum ya. Sürekli bir göze girme çabaları, ne için? Kimin için?
Bu kadar düşünüyorsa altınını yapsın, düğününü yapsın.

Onlar keyif sürecek, aile arkalarından borç ödeyecek.

Ama babamda bu kafa da.Bize demıstu herkes para katsın ona ev alalım erkek o sız kocaya gıtcenız kocanız alır dıyo.vala 2 ev alınır da.Kardesım annemın tarlayı falan satarız baya plan yapmıs.Babamda kabule der yani.Kız ne alakaysa.Ama bu kız onu yıycek bıtırcek

Calısıyor ama kızla yıyor parayı.Kıyafet ayı alıyo falan .Gezdırıyo sureklı
Vay be ne gelinler var. Esim biz sevgiliyken derdi hadi gel gidelim sana kiyafet alalim biseyler alaljm bilmem ne.. ben hic istemedim. Yarin oburgun karin olunca alirsn simdi aldiramam bana yakismaz falan demisimdir yani.. hatta kizkardesim kafani taslara vurcan ya hadi bakalim,senin devirden haberin yok aldir yoksa kiymetsiz olursjn falan dediydi. Dogruymus

Valaa ben 26 yasındayım.gelecegım ıcın bırıktırcem.kendımı 2 sene erteleyemem ben kusura bakmasın.bıze kopek gıbı bagırıyo.ama kedi gıbı orda

ohooo canım bir kuruş biriktirmez bu size güveniyor belli ki mahkeme ne için atanırken senin guvenlık soruşturmanı etkileyecek bişey mi
Yok degıl sukur canım.Atanıp su evden gıtmek ıstıyorum yaa.Bıktım para derdınden

Babana mustehak elleme yapsin 100 degil 200bini gitsin bosver .. siz de KOCAYA gidip koca mali olcaksiniz ya onun kafasinca..kocanizin sozunden cikamayan hayirli esler olcaginiz icin babaniz fakirlikten ölurken de yardjm falan edemezsiniz o zaman. :) sevgili gelini bakar ona evini acar falan...

Hahaa evet bende öyle dıcem.Bana sivri diyo hep laf soyluyorum dıye.ben konusmuyorum babamla zaten normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…