• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bizim ayrılmamız mı mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesine harcadığı ufak tefek paralar bile gözüme geliyor. Çünkü ailesi eşimi yemeye çalışıyor. Ama kaynıma yardırıyor. Bu sefer gözüme batıyor açıkcası. Lafını yapmadım da. Mesela annesine gidiyor. Öglen gidip akşam 11 de geliyordu. Kavga ettik. 9 buçukta geliyor akşam. Bu normal mi bilmiyorum
En büyük çocuk mu

Yaşınız kaç?Ömür boyu yalnız yaşamak zor olmayacak mı?Bu çok iddialı bir yaklaşım bence.Sizin iç huzurunuz yok,hersey bundan kaynaklanıyor.Eşinizi gerçekten seviyorsanız,sırf annesi ile aranız kötü diye boşanmak çok saçma bir sebep.
Evet huzurum yok galiba. Eşime bişey söylemesemde bazı şeylerden rahatsızım.Kafamda tüm erkekler aileci, tüm eş ailesi sorunlu. Ailesi dışarıdan mükemmel gözüküyor.Ama degiller tabiki.

Ailesine harcadığı ufak tefek paralar bile gözüme geliyor. Çünkü ailesi eşimi yemeye çalışıyor. Ama kaynıma yardırıyor. Bu sefer gözüme batıyor açıkcası. Lafını yapmadım da. Mesela annesine gidiyor. Öglen gidip akşam 11 de geliyordu. Kavga ettik. 9 buçukta geliyor akşam. Bu normal mi bilmiyorum
Calısmıyor mu eşin,hafta sonları mı gidiyor?

Yok bişey demiyorum artık.Ben gidince gece gelme diyorum mesela.
Sesin ve sözün hatta düşüncenin bile canı vardır boşanma düşüncesi bir şekilde düşünmeye başlandıktan sonra er yada geç gerçekleşiyor
Benim korktuğum dillendirdigim düşündüğüm bir çok şey gerçekleşti misal
Ama artık akışına bırakmayı yok saymayı öğrendim hayatı geldiği gibi yasiyorum

Sesin ve sözün hatta düşüncenin bile canı vardır boşanma düşüncesi bir şekilde düşünmeye başlandıktan sonra er yada geç gerçekleşiyor
Benim korktuğum dillendirdigim düşündüğüm bir çok şey gerçekleşti misal
Ama artık akışına bırakmayı yok saymayı öğrendim hayatı geldiği gibi yasiyorum
Bilmiyorum hangisi hayırlısı. Boşanma düşüncem aslında yok. Ama boşanmak daha mı iyi bilmiyorum.

Bence boşanın da adam da ailesi de rahat bir nefes alsın. Evlenene kadar kadının evinden çıkmayıp kınayı bile evinde yapıp, bekarlıkta ailecek alınan bir araba için aileyi birbirine kattınız. Boşanın da rahatlasın garipler çünkü siz ne mutlu olursunuz ne huzur verirsiniz. Çevrenize yazık

Hemen hemen her hafta yapıyor. Yani oraya gidince durabildiği kadar duruyor.
Annesini haftada bir gün görecek elbette.
Siz ailesiyle ömür boyu görüşmesin, kenara atsın sadece sizinle beraber olsun istiyorsunuz. Normal değilsiniz. İnsanların aileleriyle görüşmesine karışamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X