Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanda hep bi düzelir umudu oluyo bilmiyorum benim ailem boşanmış bir çift çok zor bi durum gidecek yerimde yok gibi bişey çoçugum küçük kendim lise mezunu biri bilmediğim sular korkutuyor en azından dövmesi yok diyorum evine bakıyor çoçuguna bakıyor diyorum değermi bilmiyorum..Duygusal şiddet de bir şiddet türüdür. Diyelim ki sabrettiniz ve bu evliliğe devam ettiniz. Yıpranacaksınız zamanla tahammül seviyeniz azalacak, yıpranacaksınız, özgüveniniz yerle bir olacak ve daha bir sürü şey. Değer mi?
Zor bir durum Allah yardımcınız olsunİnsanda hep bi düzelir umudu oluyo bilmiyorum benim ailem boşanmış bir çift çok zor bi durum gidecek yerimde yok gibi bişey çoçugum küçük kendim lise mezunu biri bilmediğim sular korkutuyor en azından dövmesi yok diyorum evine bakıyor çoçuguna bakıyor diyorum değermi bilmiyorum..
Dövmesinin olmayacağı ne malum bu kadar ezen hor gören bir insanın ? Ayrıca uğradığınız duygusal siddet her an diken üstünde kızacak mı bagıracak mı diye hasta edeceksiniz kendinizi sabrettikçe ve evet bu boşanma sebebiİnsanda hep bi düzelir umudu oluyo bilmiyorum benim ailem boşanmış bir çift çok zor bi durum gidecek yerimde yok gibi bişey çoçugum küçük kendim lise mezunu biri bilmediğim sular korkutuyor en azından dövmesi yok diyorum evine bakıyor çoçuguna bakıyor diyorum değermi bilmiyorum..
Canım esra ezmecinin kitaplarını öneririm tuzlu su ve çapalama yöntemi var bi araştır derimMerhaba hanımlar 6 yıllık evliliğimde şuan tıkandım genel manada temiz ve tutumlu evine bağlı bir insanım bir kızım var henüz 2.5 yaşında bizim sorunumuz eşimin en ufak şeylerde beni azarlaması bugun artık son radyeye geldi çoçuga şurup içerecektim şurup dolapta oldugu için donmuş kaşıktan bir damla döküldü eşim hemen bana sözlü saldırıya geçti yok tutumsuzsun falan söyleniyor ya kızlar kalbim paramparça sanki adam en ufak şeyde benim kişiliğime saldırıyo dayanamıyorum artık sürekli eleştirilmeye kavgalarımız hep bu tarz basit şeylerden asıl sorun beni sürekli çoçuk gibi eleştirip aşagılaması insana kendini aptal gibi hissettirdiği için soğudum artık saygı olmayınca sevgide yavaş yavaş bitti bende artık boşanmayı ciddi olarak düşünmeye başladım ve bu konuyu aileme açmaya karar verdim sizce bu boşanma sebebimidir
Haklıyken haksız duruma düşmeye gerek ne farkım kalır ondanDegisse düzeltme sansınız var mı bilemem mutsuzsanız bosanın zaten duygusal siddeti ne diye cekeceksiniz.
En nefret ettigim hareket yalniz varya bahsettiginiz şey.Yapı olarak hic kaldıracak yapıda degilim o rencide etse ×10 ben onu ederdim net.
TeşekkürlerCanım esra ezmecinin kitaplarını öneririm tuzlu su ve çapalama yöntemi var bi araştır derim
Farka falan bakmam işte hakkının hakkını veren tayfadanım maalesef.Yapı meselesi diye bu yüzden belirttim..Haklıyken haksız duruma düşmeye gerek ne farkım kalır ondan
Tabiiki de. Mutlu olmadığınız bir evliliği neden sürdüresiniz?Merhaba hanımlar 6 yıllık evliliğimde şuan tıkandım genel manada temiz ve tutumlu evine bağlı bir insanım bir kızım var henüz 2.5 yaşında bizim sorunumuz eşimin en ufak şeylerde beni azarlaması bugun artık son radyeye geldi çoçuga şurup içerecektim şurup dolapta oldugu için donmuş kaşıktan bir damla döküldü eşim hemen bana sözlü saldırıya geçti yok tutumsuzsun falan söyleniyor ya kızlar kalbim paramparça sanki adam en ufak şeyde benim kişiliğime saldırıyo dayanamıyorum artık sürekli eleştirilmeye kavgalarımız hep bu tarz basit şeylerden asıl sorun beni sürekli çoçuk gibi eleştirip aşagılaması insana kendini aptal gibi hissettirdiği için soğudum artık saygı olmayınca sevgide yavaş yavaş bitti bende artık boşanmayı ciddi olarak düşünmeye başladım ve bu konuyu aileme açmaya karar verdim sizce bu boşanma sebebimidir
Canım ben bişey desem sinirle ağır konuşurum kavga uzar çoçugum yanında yoksa bende veririm ağzının payını sadece benim sinirle söylediklerimi aile meclisinde açar kendini aklamak içinFarka falan bakmam işte hakkının hakkını veren tayfadanım maalesef.Yapı meselesi diye bu yüzden belirttim..
Ha bu yapım yüzünden bir kere yapan hoslanmadigim hareketi birdaha yapamadı.
Niyetinizi soyledikten sonra evliligi kurtarma acısından niyeti var ise bir aile uzmanından destek alsanız hal caresine bakılır ceki düzen verir belki uslubuna..Canım ben bişey desem sinirle ağır konuşurum kavga uzar çoçugum yanında yoksa bende veririm ağzının payını sadece benim sinirle söylediklerimi aile meclisinde açar kendini aklamak için
Şuan yavrumun daha altı bile bezli anneme bırakayım diyorum çalışayım diyorum olmaz diyor bende haftada üçgün gündeliğe gidiyorum azda olsa harçlığımı çıkarıyorum ailemin evine boşansam bile dönemem zaten çünkü annemde babamda ikinci evliğini yaptılarBoşanmak kolay birşey değil. Evet bir celsede belki biter ama ya sonra ? Sizin maddi gücünüzün olması lazım çocuğunuz da varmış, evliyken kocaya boşandıktan sonra da babaya muhtaç olacaksınız orda da bazı şeyler zorunuza gidecek. Bu yüzden çocuğunuza bakacak biri varsa önce iş bulun. Ne kadar kazandığınız önemli değil yeter ki kendi ayaklarinizin üstünde durun.
Elestirilmek azarlanmak kimsenin hoşuna gitmez elbette. Boşanmak için bir sebep mi bilemiyorum. Bu bence kişiden kişiye değişir. Eşiniz belki de sizden maddi destek bekliyor şayet bu devirde çift maaşlı aileler bile zor geçiniyor. İyice düşünüp taşinin, boşandıktan sonra hem kendinize hem kiziniza bakacak maddi manevi gücü bulabilecekseniz ve bu evliliği istemihorsaniz karar sizin
bu konuyu eşime açacağimNiyetinizi soyledikten sonra evliligi kurtarma acısından niyeti var ise bir aile uzmanından destek alsanız hal caresine bakılır ceki düzen verir belki uslubuna..
Benimde bebeğim bezli, emzikli annem bakıyor.Şuan yavrumun daha altı bile bezli anneme bırakayım diyorum çalışayım diyorum olmaz diyor bende haftada üçgün gündeliğe gidiyorum azda olsa harçlığımı çıkarıyorum ailemin evine boşansam bile dönemem zaten çünkü annemde babamda ikinci evliğini yaptılar
kesinlikle haklısın çoçuguma tuvalet eğitimi verdikten sonra bende çalışmaya başlıcamBenimde bebeğim bezli, emzikli annem bakıyor.
Ben çalışıyorum eşim istemese de çalışırım. Kendi ayakları üstünde duran bir kadın inan herseyin üstesinden gelir.
Maddi anlamda ucu ucuna geçiniyoruz gidebilceğimizi sanmıyorum