Oğlumdan vazgeçmedim tabi ki, nasıl vazgeçer bir anne evladından, sadece başa çıkamadığım için babasına yolladım. Babadır neticede onu dinler, biraz korkar vs. diye. Zaten oğlum az söz dinleyen düzgün bir çocuk olsaydı ben asla va asla göndermezdim. Canım o benim.Bilemedim ama bence bir çocuk annesinin yanında olmali
Eğer çok çok kötü şeyler yapmadıysa oğlunuz ergen asiligi var gibi
Alkol kullanmak okuldan kaytarmak bence vazgeçmeyin oglunuzdan
Eşimle bir sorun yok aslında, tamamen benim oğluma karşı duyduğum vicdan azabı sanırım. Diyorum ya adam melek gibi beni el üstünde tutuyor. Aklımca ayrılıp çocuğumu yanıma alacam. Ama başa çıkabilsem, azcık benim sözümü dinlese zaten bunu yapardım şimdiye kadar.
Siz oğlumun fikrini almadığımı nerden çıkardınız ya hayret. Tabi ki onun fikrini aldım ve bana olur verdi. Yarıda kestiyseniz yorum da yapmayın bence.Konuyu yarıda kestım
Bende 2. evlılıgımı 5 sene evvel yaptım
Sız ergen oglunuzun fıkrını almadan nasıl evlenırsınız, zıra okuduklarım bana bunu dusundurdu
Allah evladında hayırlısını versın ama sızın hıc mı sucunuz yok sankı bu olanlarda, cocugu bas bos bırakmıssınız el bırlıgı ıle...
olur deseydı karsı cıkmazdı hanımefendı az cok bılıyoruz aynı yoldan gectık ha benım oglum kucuktu o ayrı mesele ama bu kadar saygısızlık cıkarmıs dınlememıs ya esınız ben bununla ugrasamam dedı , ya da oglunuz aslında bu evlılıge onay vermemıstı...Siz oğlumun fikrini almadığımı nerden çıkardınız ya hayret. Tabi ki onun fikrini aldım ve bana olur verdi. Yarıda kestiyseniz yorum da yapmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?