• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Boşanmalı mıyım?

eşinizle sorun yoksa neden boşanasınız. oğlunuz bu saatten sonra çizgiye girmez. bırakın babası dursun başında. ama sizde ihmal etmeyin.

çocuk şu an nasıl? babası ile durumu davranışları vs

Konunuzdan sunu anlıyorum esınızle oglunuz arasında kalınca aslında gondermıssınız cocugunu ve sımdıde vıcdanınız sızlıyor cunku oglunuz dahada kotu bır durumda suanda dımı ?

ne tarafından anladınız konuyu bilemiyorum. dediklerinizin hiç biri çıkmaz yazdıklarından. ikisinin arasında kalmamış, oğluyla başa çıkamamış.

Konunuzdan sunu anlıyorum esınızle oglunuz arasında kalınca aslında gondermıssınız cocugunu ve sımdıde vıcdanınız sızlıyor cunku oglunuz dahada kotu bır durumda suanda dımı ?
Ben eşimle oğlum arasında kalmadım. Sadece babasını dinler diye babasına gönderdim diyorum. Ayrıca size şunu söyleyim. Benim oğlum değilde eşimin oğlu olsaydı ben ya o ya ben derdim ama benim eşim hep benim yanımda oldu bana destek oldu. Anlayabildiniz mi?

[

Aynen.Sahip çıkması gereken zamanda başından atmış .

ne tarafından anladınız konuyu bilemiyorum. dediklerinizin hiç biri çıkmaz yazdıklarından. ikisinin arasında kalmamış, oğluyla başa çıkamamış.
Çok teşekkür ederim. Keşke sadece sizin gibi gerçekten mevzuyu idrak edebilen kişiler yorum yapsa..

Bosaninca oglunuza sihirli degnek mi degecek?

Oglunuzun bu duruma gelmesinin tek sebebi sizin evlenmis olmaniz mi?

Hani doven istemeyen bir uvey baba olsa amenna bosaninda.

Simdi bosaninca oglunuz normal bir birey mi olacak yani?

Sizin zaten psikolojik sıkıntılarınız var,bu durumda sağlıklı karar veremezsiniz,oğlunuza da bir faydanız olmaz,önce kendinizi toparlayın,psikoloğa gidip destek alın.Evliliğiniz için acele karar vermeyin,çok üzülürsünüz.

cocugunuz babasinin yaninda mutsuzmu?gorusmuyor musunuz cocugunuzla veya eski esinizle? yanliz ayri eve ciktiginizda cocugunuzla herseyin hallolacaginimi dusunuyorsunuz?bu yuzden mi bu vicdan azabi..bence esinize haksizlik ediyorsunuz onun bu durumda sucu ne ki?destek olmaktan baska bisey yapmamis.siz onu cezalandirmaya calisiyorsunuz.o zamanda esinize karsi vicdan yasamaniz lazim hem birdaha boyle biri karsiniza cikarmi bilemeyiz tabi..o sizin evladiniz tabiki herseyden once gelir ama bunun cozumu sizin bosanmaniz olmamali.oglunuzla surekli iletisim halinde olun isterse sizinle yasayabilecegini soyleyin ona.eski esinizle tedavi gordugu yerlerle. iletisim halinde olun surekli.insallh oglunuz en kisa surede sagligina kavusur.kimsenin ne dediginede aldiris etmeyin evlat sizin evladiniz kimse evladindan vazgecemez ona sevginizi gosterin her daim..bunlari atlatip yetiskin bir birey oldugunda eminim size hak verecek oda pismanlik duyacaktir..sabirla yaklasin..allah kolaylik versin

Peki öyleyse bosandıgı kocasına nasıl guvendı kadınların bır cogu eslerı tarafından kotu muamele gorduklerınden dolayı bosanırlar cok az bır kısmı ıse kocalarını aldatır . Ilkını yaptıgını dusunuyorum ee bu noktada cocuk dahamı ıyı olmus

Başa çıkamamış dediğiniz için cevap vermek istedim.

Ergenlik dönemi anne ve baba da çelik gibi sinir gerektiyor.

Aynı yollardan eminim burda ki birçok kadın da geçti.Keza bende
Ama bu ben başa çıkamadım göndereyim demek hele ki sorunlu bir çocuksa inanın gerçekten baştan savma olur.

Konu sahibinin eşi de kendisine destekken oğlunu gözden çıkarmış olması durumu sanırım tepki toplayan:KK66:

Ben eşimle oğlum arasında kalmadım. Sadece babasını dinler diye babasına gönderdim diyorum. Ayrıca size şunu söyleyim. Benim oğlum değilde eşimin oğlu olsaydı ben ya o ya ben derdim ama benim eşim hep benim yanımda oldu bana destek oldu. Anlayabildiniz mi?
Peki sonra ne oldu ? Sız suanda vıcdan azabı duyuyorsunuz cunku evlılıgını yasayabılmek adına oglunuzu babasına gonderdınız sonuc 16 yasında alkol tedavısı goruyor

olur deseydı karsı cıkmazdı hanımefendı az cok bılıyoruz aynı yoldan gectık ha benım oglum kucuktu o ayrı mesele ama bu kadar saygısızlık cıkarmıs dınlememıs ya esınız ben bununla ugrasamam dedı , ya da oglunuz aslında bu evlılıge onay vermemıstı
Buarada konu baslıgına yanıt verıyorum bosanın ya da bosanmayın demeyecegım
Bosanmazsınız zaten. Yoksa 14 yasında bır cocugu cantadan bahseder gıbı babasına yolladım demezdınız sadece bıraz vıcdan sondurmeye geldınız dımı?
Ya kusura bakma ama biraz daha saçma yorum yaparsan bende saçmalayacam. Diyorum ki çocukla başa çıkamadığım için, babasını dinler diye yolladım diyorum ya. Daha başka şeylerde var benim burada yazamadığım biraz düşünce ya nerenle okuyorsun anlamadım ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu söylediklerinizin hepsini hatta daha fazlasını ergenlik çağımda ben de yaptım.
Ailem ayrı değil, beni diğer ebeveyne yollayamadılar.
Ne yani çocuklar söz dinlemeyince annesiyle yaşamamalı mı?
Önce bu yanlışı düzeltin.

Başa çıkamamış dediğiniz için cevap vermek istedim.

Ergenlik dönemi anne ve baba da çelik gibi sinir gerektiyor.

Aynı yollardan eminim burda ki birçok kadın da geçti.Keza bende
Ama bu ben başa çıkamadım göndereyim demek hele ki sorunlu bir çocuksa inanın gerçekten baştan savma olur.

Konu sahibinin eşi de kendisine destekken oğlunu gözden çıkarmış olması durumu sanırım tepki toplayan:KK66:
Veya eskı kocasıyla evlı olsa ne olacaktı o zaman dededen korkar orayamı gonderelım dıyecektı

Yani bazı insanlar gerçekten çok saçma yorumlaryapıyo laf olsun torba dolsun diye .napsın kadın babasına göndermiş onu dinler diye 16 yaşında alkoltedavisi görüyormuş çocuk gerçekten çok zor herkesin durumu maddi manevi bunları kaldırmaya müsait olmayabilir çünkü sana gelince konu sahibi eşinden boşanma zaten niye boşanacaksın oğlun da babasının yanında düzgün bi hayatı varsa ortamı şartları uygunsa orda kalsın yeter ki düzelsin sonra duruma göre karar verrsin

Neden herkes başından atmış da vicdan yapıyor şeklinde yorumluyor anlamıyorum.
Her zamanki empati yoksunluğumuz..
Bence 2. evlilik olmasaydı da çok farklı olmazdı. Ergenlik dönemi zor bir dönem.
Dilerim atlatırsınız birlikte.
Ben olsam boşanmazdım. Oğlumla tüm bağımı da kesmezdim. Ayrıca psikolojik tedavimi tamamlar daha güçlü bir anne olmaya çalışırdım. Ve bu süreçte kendi hayatımdan da vazgeçmezdim. Denge önemli.

Back
X